Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 774
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Eлилени,Ванеска,честито милички! Много щастие,разбирателство и любов да царят във ваште домове!   bouquet Видях снимките,много сте хубави и двете! Ванеске,честита ви кола! ДА си я карате леко и безаварийно   car003

Танитке,за Майчин лист и аз знам,че не е хубаво да се пие. На мен ми помагат сушени смокини,круши ,знам и за сушените сини сливи,че помагат,но не съм пробвала.Те се накисват във вода,после им се пие сока и се ядат.За сега смокините ми действат идеално.

Любче,дано си по-добре днес Hug

Аз пък сега съм зле с венците, имам джоб на едно място  и кърви и гноясва.Въобще при мен си следват едно след друго.Но тоя проблем си го имах и от преди,боря се с пасти и сок от лимони за сега,пък ако не мине,ще се ходи на зъболекар Rolling Eyes Довечера най-после мъжа ми ще дойде да ме вземе, днес слагат новата дограма и си се прибирам вкъщи.Там ми е най-добре  Peace Нямам търпение да го видя,толкова ми е домъчняло.В тоя период ние въобще не се караме и сме много щастливи,дано Господ е с нас до мечтания финал Heart Eyes

# 466
  • Пловдив
Честито на чисто новите госпожи! Може ли и на мен да изпратите паролата за албумчето? Аз съм хремава, но си пръскам сребърна вода и вече ми минава .

# 467
Добро утро HugЧестито на пресните госпожи-бе що ви трябваше??Шегувам се,да сте мноооого мноооого щастливи,засега двамата, после тримата,четиримата...и т.н. GrinningАз да не се смея много,че и мен нещо подобно май ме чака,никак не искам,обаче заради бебе май ще трябва-тук ако нямате брак,татито няма много права newsm78А пък нашия трябва да има,че той с осигуровки,работа-аз съм наникъде...как да е.Бе пръстен нямам на ръката,ама иначе ходил нашия до общината да разбере можем ли да се"вземем" тама,или до посолството ще се ходи-ама да ме е питал-не е... LaughingИ аз чакам 10-ти,че и аз със съня се скарахме вече,а иначе много ми кротичко,като ви чета как бушуват вашите-така нежно ме чуква само...здраво да е PraynigИ аз като Танитка съм мн.зле с тоалетната,круши-мруши,нищо не помага,трябва и за това да ги питам,като отида.Хубав ден и днес през припадъци и други разни болежки Hug

# 468
Включвам се да поздравя новите госпожи в групата Elieni и Ванеска едно голямо Честито и щастлив семеен живот!!!!!!   bouquet

# 469
  • София
Уф, и аз караконджулствам и през деня съм парцал с елем.-и на меланхолия.  Crazy

# 470
Eleini сега видях и твоите снимки, прекрасни сте, Честито, Горчиво и каквото още се сетиш
само здраве и усмивки на новото семейство за вбъдеше  Hug Hug Hug Hug

# 471
Аз също съм с нередовен стомах.Половината си първа бременност изкарах напъвайки на тоал.чиния.Ама и аз си бях виновна,защото много лежах,а когато си обездвижен трудно стават нещата.Като прибавим и това,че бях спряла кафето и цигарите,и това,че ядях много сухи тестени храни въпреки и многото плодове.Сега гледам да пия много вода,пия си по едно кафе,освен плодовете гледам да хапвам и нещо по-течно.Засега съм ОК. Laughing
нимфичка,и аз съм така,с джобове и кървящи,болезнени венци.С първата бременност дори загубих зъб,какво ли не ползвах,пасти,води,стигнах и до жабурене с ракия,страшна болка.Помага само чистене на няколко месеца на зъбен камък и чистенето с конец,и то редовното и упорито чистене.В началото може и да боли и кърви,но после проблема изчезва ако си упорит.Добре,че беше сестра ми да ми сподели как процедират в Щатите,защото и тя беше зле като мен с кървящи венци и лош дъх,но ходеше през три месеца да й чистят зъбен камък и си флосваше зъбите с конец.Проблема и изчезна,но продължава да си чисти венците.Направила си е и експеримент,след 15минутно миене на зъбите е почнала и с конеца,каза ми,че е извадила бая храна между зъбите с конеца.

# 472
Дейзи, относно зъбите - аз отдавна ползвам конци, защото имах подобен проблем, но миналата година зъболекарката ми каза,че дори и конците не са оптималното решение - действително трябва по-често да се чисти зъбен камък (мен много ме беше страх от тая процедура, щото преди това една некадърна зъболекарка го чисти и адски много ме болеше) и ми препоръча интердентални четки - аз съм калпазан и още не съм си купила, но виждам,че навсякъде се продават и според нея те вършат много по-добра работа от конеца.

а пък за стомашно-тоалетните проблеми - минах на супи една седмица и се оправиха нещата, просто според зависи какво ядеш явно...

# 473
  • София
Дейзи,мерси много за съветите,аз сега ровя в нета за някой стоматолог,че последно в Стоматологичния факултет махането на зъбен камък ми излезе 100 лв. Аз си ги почиствам с конец,но просто на едно място имам джоб,който искаха да ми резнат преди време,за да се затвори,а мен ме хвана страх.И сега като се събира храна и положението става зле. А при мен всичко започна от утрогестани,дуфастони и тем подобни...но да не ви натоварвам повече.
Ако сте доволни от някой добър зъболекар и по-точно от махане на зъбен камък, моля ви давайте координати. предния път ми го махаха с упойка и пак си болеше,а сега без не знам как ще е...може да зависи и от стоматолога де Rolling Eyes

# 474
  • софия
Привет и от мен и честито на булките,пожелавам им дълъг семеен живот,изпълнен с много любов!
Аз да се похваля,вчера бях на фетална и съм доволна,всичко изглежда добре и ще си имаме момиче!
Радвам се,защото вече имам син и тайничко се надявах на момиченце,така че съм много щастлива,сега остава всичко да е наред до финала.
Може ли и на мен парола за албума,моля!Благодаря!

# 475
Здравейте!

Елени прекрасна булка си била! Честито и живота да е мед и масло   261uu

Ванеска честито и на теб!  smile3535

# 476
Честито на младоженките! Аз да внеса едно уточнение, че според етикета, жена над 25 г се нарича госпожа без значение семейното и положение. Но това е според етикета и много малко хора знаят това. Мен ме светна една учителка от средното. Та от тази година по логиката на етикета съм госпожа без да съм сключвала брак. За Елилени знам, че изпревари навършването на тази възраст  Wink

За зъбите - ползвайте и вода за уста. Не вярвам да има лошо влияние по време на бременността, а стяга венците и много освежава. Аз ползвах елудрил розовата, но тя е по-скоро за след интервенции. Аз имам такива интердентални четки, но нямам такова разстояние между зъбите, че да мога да си ги вкарам и само конец. Скоро и аз трябва да мина да ме погледне  Whistling

нимфичка, мен не ме боля рязването на венеца, а после си спестяваш проблемите. Просто няколко дни с елудрилчето и се стяга и зараства много бързо.

# 477
Аз се прибрах,колежките рано ме изведоха от вкъщи на кафе/мляко/.Такова хубаво време е днес ,слънчево,само за разходки.Сега пак излизам отивам до пощата да пратя едно записче.От продавалника си намерих метални кошнички за тарталетки.Една дама не й трябват и ще ми го продаде......ще падне едно правене на тарталетки у нас......
Усмихнат ден на всички....

# 478
she_moto Тоз етикет за госпожата явно е български, щото аз знам,че по принцип тъй се наричаме в България, всички сме госпожи ама пък на други места по света е обратното - етикета гласи,че ако не знаеш семейното положение - винаги наричаш Госпойца - дори и да е на 100 години. (честно казано, туй повече ми харесва от нашето)

nimfi4ka за съжаление нямам никаква идея за свестен зъболекар в София, но потвърждавам с 2 ръце и 2 крака,че ако се направи от кадърен стоматолог чистенето на зъбен камък НЕ БОЛИ
Правила съм го няколко пъти във Варна, а последния път в Шумен, от последата съм най-доволна.  Мен преди адски ме болеше но проблема не беше нито в зъбите, нито в машинката, а в задапаратното устройство  Confused

Пепи кат правиш -показвай - нищо че само лиги ще точим - ама поне е нещо, не се скръндзи  Laughing

# 479
  • София
she_moto, мерси за успокоението Hug Ако знаех,че е така когато му беше времето...ама съм голяма страхливка,ужас ooooh! Утре се връщам в Сф и се захващам сериозно с проблема.
bibilyana ,със сигурност ще изпробвам някой нов  в такъв случай,понеже аз и аулини пих миналия път...
Много ви благодаря,че се отзовахте Hug

Общи условия

Активация на акаунт