Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 776
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро и от нас,
Малката си е вкъщи с вирус, започнахме пробиотик и хомеопатия. Вече се оправя, но ще си късаме нервите 2-3 дни Simple Smile)
Алекса, стискам палци. Знам, че всичко ще бъде наред Simple Smile  Hug
Арадия и теб ли като мен те е налегнала някаква апатия, или бъркам. Дано да бъркам!!!  Hug
Понеже уикенда обсъждахте половинките и аз да се включа с мнение по въпроса- и ние уж много се рабираме, обаче миналата седмица как си крещяхме, чак аз се стреснах. Всеки си каза каквото му тежеше и сега пак сме в прекрасни отношения. Може би има нещо вярно в думите на Бегбеде, че любовта трае 3 години(на 11.10 имаме годишнина-4 години откакто сме заедно).. Компромисът не е решение, а усложнение, затова не правете компромиси със себе си. Хубав ден от нас с Ния Simple Smile)

# 316
не съм следила дебата от почивните дни, но само да споделя, че ние имаме вече 6 години брак и аз се чувствам все така влюбена както в началото  Heart Eyes МОга да разбия всички теории на пух и прах  hahaha
гледам, че и колички обсъждате - аз харесах на Хаук модел Малибу, но ще видим .....досега съм ползвала марките - маг ингланд, чиполино и хаук. Мога да кажа, че някои модели на чиполино са разкошни - здрави и леки...
п.с. сега прочетох отзивите ви за Хаук, май няма да е тя  Sad имам и втори вариант - Чиполино перфекта и още един модел на чиполино, забравих името....в Хиполенд ги гледах...

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 10:29 от пчелица работлива (маякуб)

# 317
Е Граци Mr. Green и аз да се изкажа. Няма такова нещо като срок на годност на любовта. Ние сме женени от 3 г, но на зима правим 10 г заедно. Има трудни моменти във всяка една връзка и отстрани ти се струва, че само ти си "прецакания" да правиш усилия, но въпроса е да преодолеете нещата заедно. Колко смешни ми се струват караниците отпреди години (които тогава са били нещо супер важно).

За количките - много труден ми се вижда избора. Реших леглото да е първо и че е по важно и съм в избор на легло. Бях харесала едно, но сега май се отказах и съм в процес на оглед.
Хубав и усмихнат ден момичета.

# 318
  • Cофия

Ох тази я видях да се разхожда в един мол
много красива и впечатляваща наистина....
но след малко по-подробно заглеждане установих,че основното впечатление идва от материята и от белотата, не толкоз от функционалности....
наистина изглежда скъпа, каквата и е
за мен лично не си струва парите, щото си е съвсем стандартна количка, просто е по-бяла и лъскава

Елси каза по-горе - ако искаш да те заглеждат и да цъкат с ква количка си - давай - тя е за теб...
или поне на мен така ми се струва
щото можеш да вземеш пак Чико, ако държиш на марката ама на половината пари примерно и пак ще е толкоз здрава със същите функции., това е моето мнение

Аз се замислих, дали ако купувам всичките тия неща по отделно пак няма да е същите пари, от друга страна далеч съм от идеята да си купя количка, че да се фукам с нея, напротив - искам да ми е удобна и да се побира в багажника на колата Grinning

# 319
  • Варна
Добре де,аз едно се чудя само аз ли съм толкова зле и хич не мога да различа коя количка каква е.Аз май само на основни белези ги карам-цвят и брой гуми.
ако ще те успокоя - не си само ти Laughing Laughing добре че ще ми подаряват някво чико, та хич да не го мисля Laughing

обаче с тая бялата количка ще берете ядове. ще трябва да я перете доста често, особено като почне детето да сяда след 6-7-ми месец, и да се храни в количката...
и каква цена само... ooooh!

# 320
Аз се замислих, дали ако купувам всичките тия неща по отделно пак няма да е същите пари, от друга страна далеч съм от идеята да си купя количка, че да се фукам с нея, напротив - искам да ми е удобна и да се побира в багажника на колата Grinning

Тук съм виждала същите комплекти 3 в 1 на чико пак, но по-стандартни модели  в ценови порядък около 400-500 евро, за това говорех, е не е бяло и лъскаво като това, ама.... то и без другото бялото трудно се поддържа
а пък ако не държиш точно на марката, можеш да намериш пак същите тези всички неща, още по-евтино и пак ще са здрави и удобни....

# 321
Граци,и аз самата не знам какво ме е налегнало вече.. Grinning Имам си такива периоди,на безразличие.Добре,че трайността им е кратка Mr. Green Бездействието ми идва в повече.Деен човек съм по принцип,и застоя си оказва негативно влияние.Друго щеше да е,да съм си в БГ сега Whistling А дано,ама на дали..
Забравих да ви се похваля,вчера обикаляхме като бесни с моя,да гледаме квартири Grinning Попаднахме на една,доста добра оферта.Кооперация,чисто новичка,даже имаше майстори,които довършваха последните детайли.Има си и басейн,парк в близост,на тихо местенце е..абе приказка.Общо взето не сме с големи претенции,и не сме търсили нещо с подобни критерии,но като гледам цените на старите 20 годишни сгради,не се различават много от тези на чисто новите.Така,че като ще даваме пари,поне да си заслужава.

# 322
Бибиляна, много хубави тези фризове.

Арадия, не знам как е при вас, но в България нова сграда означава мухъл. В зависимост от изложението - поне 2 години. И не си мисли тук таме някое петно. Мухъл в гардероба, в шкафа за обувки, по дивана, стените на мокри петна. Южното изложение намалява малко тези ефекти, но без нищо никой не се е оттървал. Това е за България, защото строят  много бързо и сградите не изсъхват добре.

Алекса, много силно стискам палци.

# 323
Биби,същото като she_moto ти писах и аз в поста,ама не можах да публикувам.Уф какво му става пак на този форум. Crossing Arms
Граци,бързичко сте я сътворили тази прекрасна ваша Ния.То хубавите неща стават бързо. Laughing
Жени,сподели,моля те повече за кошарките.
Рали,четох,че през 2010 е имало масово изтегляме на модел на "Хаук" заради дефект в дръжката,но мислиш ли,че всичките им модели са лесно чупещи се. Thinking

# 324
  • София
 Ходих за мъдреца и лекарката само вдигна рамене и каза да си пия парацетамол и да чакам да пробие Shocked Shocked  #Crazy Е повече от ясно е,че не и се занимаваше с мен.Ще търся друг.На връщане се мушнах  в един детски магазин да разглеждам ,за да си кротна нервите от безхаберието на стоматоложката и както си разглеждах ,така и се прибрах с 2 възглавнички,1 термометър на Дисни за баня ,2 шишета NUK ,2 бибки -пак NUK ,едни мини буйки и термобокс за шишетата Mr. Green Тъй,успокоих нервата  сега ще разглеждам покупките и ще им се радвам  Grinning

# 325
  • Сфия
момичета, аз също подкрепям тезата, че няма срок на годност на любовта. Даже истинската любов, тя е вечна. Все едно да обичаш майка си 3 години, или детето си 5... Като обичаш, обчиаш за винаги. Аз май съм с най-голям стаж в брака(да ме извини и да ме поправи някой, ако греша), но ние с мъжа ми сме от 14,5 годин заедно, а в брак сме от 13 години. Намалява лудото привличане само - това, което те кара да му се метнеш от врата, но се задълбочава привързаността, нуждата от близостта на другия. И пак привличането не е изчезнало.
Биляна, страхотни фризчета! Поздравления за таланта!   bouquet
По повод на количките, аз постоянно се втрещявам от цените им... Не е истина, колко е напомпано всичко, което е свързано с бебетата и децата... Как може една количка да струва 700-800 лв? Да не говорим за 1000 или нагоре? За тези пари човек ще си купи Голф - двойка с Пернишка регистрация.  hahaha На нас ни дадоха количка, ама още не съм я разглеждала. Каквато  - такава. Аз лично, може би, ако трябваше да си купувам щях да гледам за нещичко втора употреба. По повод на покупките искам да споделя нещо. Тъй, като нямам легълце и не смятам(поне за сега) да приспивам бебто на цица  Laughing , искам да си взема легълце-люлка. И, като рових в Продавалника си харесах много едно кошче за бебе, от тези, в които ние сме спали. Не знам да ли се сещате? Едни плетени. Страшно удобно ми се вижда. Проблемът е, че според мен бебето би могло да спи в него само 5-6 месеца. Аз съм била на 9, когато съм се обърнала с такова кошче. Чудя се дали си заслужава да се купува, защото после пак ще трябва да търся кошарка? Но пък бих могла да го продам примерно след това... Споеделете мнение!

# 326
Сестра ми си купиха такова легълце-люлка и да ти кажа изобщо не го ползваха.Има деца,които просто не спят в тях,а и наистина не си струва инвестицията за 3-4 месеца.Толкова им е срока на употреба,особено ако и бебето е шавливо.Има бебета,които на 4-5 месеца вече седят. Rolling EyesВиж ако някой ти го даде без пари или срещу скромна сума е ОК.Мое мнение.
Моето мнение за цените на количките е същото и ако не ми бяха обещали да ми дадат щях и аз да си взема втора употреба,особено при опита,който имам с баткото.Той проходи на девет месеца и половина и на година и месец тотално отказа да се вози в количката.Та нашата я ползвахме точно година.Виж кошарка ако някой не ми даде сигурно ще купим нова,тя поне се ползва доста по-дълго.Но пък някой може и с кошара да ме изненада. Crazy
Иначе май Крис те води по продължителна лИбоФ с нейничкият любим-те са от 17 години заедно.Все така да сме Флюбени. Crazy

# 327
Благодаря момичета за оценките, ще ги видя как ще се получат, но вярвам,че ще е добре, като ги залепим на стените пак ще ви ги покажа, като е готова стаята вече

ние кошарка купихме

ето такава

Не е това, което първоначално бяхме харесали в икеа, но тази има допълнителни екстри - механизъм за смъкване на предната решетка. И повече ми харесаха самите решетки, а пък инъче пак си има две нива и цената беше подобна.

а пък Стар мисля,че говориш за нещо, което из нета го наричат кошницата на Моисей
нещо като това ли? то това чудо се слага на едни дървени крака, като поставка, но в същото време люлка  

имам приятел, който му подариха такава - бебето е на 3 месеца в момента и той ми сподели,че ако трябваше да го купува - никога не би купил такова чудо, но пък е сега са страшно доволни, и бебка спи много добре в тая кошница през деня.... Отделно си имат и кошара обаче

Инъче има и едни други люлки, които ги гледах по магазините за около 120-150 евро, но честно казано не съм фен, много е мъничко, и действително повече от няколко месеца няма да изкара - струват ми се пари на вятъра
ето такива

# 328
  • Cофия
Момичета,
гледам, че си пазарувате усилено преди да са се родили бебоците.... само аз ли съм суеверна и не купувам нищо предварително?

# 329

Рали,четох,че през 2010 е имало масово изтегляме на модел на "Хаук" заради дефект в дръжката,но мислиш ли,че всичките им модели са лесно чупещи се. Thinking

АЗ също изчетох доста теми за Хаук..Наистина е имало проблем с рамите на количките,модел 2010.Но много мои приятелки тази година си купиха колички и досега не е имало проблем.
Четох,че след като са разбрали за проблем а,новите рами  са с още един нит.
А и тази количка която аз съм си харесала е модел 2011.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/18002
Струва ми се,че са се справили с проблема.А и 1 г. гаранция има.А пък каквото стане такова,никои не може да предвиди коя количка ще остане здрава и коя ще се счупи.

Общи условия

Активация на акаунт