Раздават ритничета, февруарските мъничета! - Тема 9

• 26 774
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Купих си Пренатал на Jamieson - 100 бр за 31 лв. Хубавото им е, че са уж естествени, а не синтетични. Защото знаете, че не е същото.
ангелче, чакай сега... Стомах ли те боли или матката????? Махай тесните дънки! Ако е матката тичай на спешното

Starlet това верно ли 100 бр. за 31лв. , аз си взимам 30бр. за 17лв, добре че видях като ги изпия ще питам и аз за такава опаковка Simple Smile

# 526
Купих си Пренатал на Jamieson - 100 бр за 31 лв. Хубавото им е, че са уж естествени, а не синтетични. Защото знаете, че не е същото.
ангелче, чакай сега... Стомах ли те боли или матката????? Махай тесните дънки! Ако е матката тичай на спешното

Starlet това верно ли 100 бр. за 31лв. , аз си взимам 30бр. за 17лв, добре че видях като ги изпия ще питам и аз за такава опаковка Simple Smile

Моите даже са за 26 лева, същите са.  Peace

# 527
Добър вечер от мен. Искам да ви питам дали имате някакво течение - то явно всяка бременна има, но все пак. Аз днес бях на ЖК и директно ми изписаха Полижинакс без дори да ми вземат секрет. Дали е нормално? Всеки месец ли ви вземат кръв и урина? Мен нещо ме пропуснаха този месец и ми се вижда стпанно Thinking .

# 528
Елилени, аз до колкото знам, ако си водиш твой фотограф ти вземат към 60-70 лв такса, че да има право да снима, ама това с по 3 лв на снимка. Че аз като гледах едни оферти на един фотограф за сватби по 1000 снимки някъде, подбрани,обработени и записани на диск с включено разкарване из града и не знам си каква там апаратура идваше под 500 лв. Бе както го смятах, ако искаш и клипче и албумче идваше към 1000 лв, ама това е да те следва цял ден и няма да ти казвам колко добър фотограф е и каква техника има....

Вики, съжалявам за загубата. Радвам се, че сте изживели своя приказен миг. Нашият вероятно предстои. Пак казвам някой ден сигурно ще го направим, но и без това сега не съм в кондиция да танцувам както си знам, пък не искам да подпирам цяла вечер масата, фигурата е на второ място (както се оказа все още почти не ми личи), трето искам да си го организирам на спокойствие, а не на бързо.

Неви, ти бележка нямаш ли? На моята пише 60 дни, ама сега като се замисля, той каза декември пак да пия, пък то така ще станат 90 дни. Ама ще го питам като наближи.

БоБоДес, ти я питай не иска ли да продаде няколко. И аз знам за маста с невен и бих си купила също.

Ваня, течение и аз имам, но според мен е малко по-обилно от преди. Миналият месец началото ми вземаха микробиология и всичко е наред.. А кръв и урина не се вземат всеки месец, мен на 31 окт. ще ме пропуснат.

Някоя варненка желаеща за ден на отворените врати на 12 окт в АГ-то?

# 529
  • Варна
и аз имам течение /както и при първата бременост/. док каза, че ще го лекуваме чак в 7-ми месец, не знам защо. ама не го и питах, нито ме сърби, нито нищо. само цапа бельото.
кръв и урина давах само веднъж, като се записвах на ЖК. сега края на октомври отново ще ми пускат изследвания.
ши_мото - аз бих дошла на отворените врати, стига да съм оздравяла до тогава. трябваше ли предваритело записване, ко беше, че забравих Blush

за маста - тя си прави малки количества, само за себе си. ще я питам дали й се занимава за повече, че не е много добре здравословно.

# 530
Вие за  снимки  от сватба говорите,та се сетих за нещо друго.Синът ми като се роди и  след 1/2 дни  дойде професионален фотограф в болницата и ни прави няколко снимки с бебо. 6-7 месеца по   късно ми звъни телефона и една почва да ми обяснява за снимки,а аз бях вече даже и забравила,както и да е дойде тя в къщи,снимките бяха страхотни,имаше и черно бели.Предлага ми различни пакети със цени,в зависимост какво  ще поръчам,аз си избрах само цветните + рамка и  имах подарък календар с бебо.Цената беше 180 евро,а иначе ако вземеш всичко излизаше 1000 евро. Не съжалявам,защото снимките са наистина класа.

За изследванията,аз правя всеки месец.

# 531
БоБоДес. Трябва, ама предполагам и понеделник да се обадим, няма да е късно. Айде лека ви нощ.Дано Любчето пише, че днес никаква я няма

# 532
Здравейте, мами! Искам да попитам дали е хубаво да се яде мед по време на бременност? Една баба ми подари 2 буркана и сега се чудя да хапвам ли сутрин по една лъжичка или не.  Thinking

# 533
Аз си хапвам мед,сутрин така си  пия кафето.

# 534
Здрасти мацки,

за снимките - ние си бяхме наели фотограф, вярно,че той беше и малко приятел де, но преди всичко го избрах, защото е добър, не ни е таксувал на снимка, взе ни не помня колко, ама към 200-250лв за услугата и после който иска си ходеше в ателието му и си изкарваше - те бяха малко по-скъпи от нормалното, но не чак толкоз - нещо като 30 стотинки на снимка или подобно. –това обаче 2006та става, може да има промени от тогаз. А инъче кожудерите пред варненската ритулна ги помня - изнудиха ни  и нас като ходихме да подписваме - викаме - не щем снимки бе - то няма ко да ни се снима, ние си имаме фотоапарат, бяхме само ние и кръстниците - то не можело, ръйш ли да не поръчаме снимки - та взехме там 5 снимки, те си прибраха 20те лева и мърмориха дълго....

За мазилата - аз съм голям глупак, изобщо не се мажа - веднъж пробвах със зехтин, после ме домързя, а трябва....

3-4 дни вземах  Pregnacare Plus  заедно с омега 3 капсулите, които се съдържат в опаковката - не знам дали си внушавам, ама ми се струва,че много надебелях тея дни, та спрях за сега, като станат кът съвсем зеленчуците -тогаз ще продължа...

Относно имуностимулаторите чух добри неща за прополиса и пчелния прашец, честно казано не знам туй ква е разликата между едното и другото ама ще взема да си взема и да пробвам, поне е естествено, а не химия.

Мед ям понякога с палачинки и такива работи, инъче не толкоз много, ама пак отива де...

Eleini - блазе ти с тоз мъж дето не яде сладко и държи на здравословното хранене, това е основен конфликт у нас - аз не си падам чак толкоз много по-сладкото, ама той..... малииииии, и се увличам понякога покрай него, да му се невиди..

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 23:08 от bibilyana

# 535
За меда - супер! Веднага ще си направя един чай с мед за лека нощ.

# 536
  • Варна
аз последните две седмици изядох сигурно един буркан с мед, нищо ми няма Mr. Green съмнявам се и на бебето да му има, доколкото знам е алерген, но за вече родени Mr. Green

# 537
да,за бебета до 1-2г не се препоръчва

# 538
Здравейте, мами! Искам да попитам дали е хубаво да се яде мед по време на бременност? Една баба ми подари 2 буркана и сега се чудя да хапвам ли сутрин по една лъжичка или не.  Thinking

..тъкмо опатках 5-6-9-10 лъжици направо от буркана  Whistling, май даже прекалих. Обожавам го! А и е домашен  Mr. Green.

# 539
Добро утро...
За меда......много е полезен,Яжте го както го обичате,аз най много с чаша топло мляко+1-2 л мед.
За прополиса....виждала съм го но не съм ползвала...
За пчелния прашец...супер имуностимулатор е..Аз 2 години подред давах на детето.Представлява малко жълти гранулки,дъвчат се,може и с мед....
she_moto ,BoBoDes ,до болка ми е познато АГ-то,че сигурно ще пропусна отворените врати...От 10 годишна ходя,често при майка ми,и съм видяла какво ли не.......

Общи условия

Активация на акаунт