Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 21

• 65 318
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Великолепният век еп.26 - torrent bg sub

Приятно гледане!  Peace

С директния линк ще се забавя малко, защото днес мегата е решила да не ме слуша. Правя втори опит, и ако отново не успея да го кача, ще пробвам на друго място.

Lacunababe, благодаря  bouquet Hug

# 91
Hug МИСТИК Hug АНИ  Hug Lacunababe  Hug

# 92
МИСТИК, АНИ И ЛАКУНА! БЛАГОДАРЯ! ДА  СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !

Корделия, тази Изабел е инфанта, което мисля че означава точно принцеса.

# 93
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Великолепният век еп.26 - torrent bg sub

директен линк - File Factory

директен линк - Megaupload

Приятно гледане! Комплекта е пълен вече. Peace

# 94
lacunababe, благодаря ти!  Hug

# 95
Много Ви благодаря.

# 96
# 97
# 98
Още веднъж поднасям своите благодарности за превода- гледах серията- удоволствието е пълно  Peace
Велик е Халит Ергенч - великолепен е- актьор от класа с божествен глас,с божествена игра- какво щастие е за нас, че преди 3 години съдбата ни срещна с неговия талант и с неговата личност Peace
Обаче зейва пропаст между Сюлейман и неговия най - близък приближен -Ибрахим Crossing Arms
Спомнете си първите серии- Паргалъ не беше само най- доверения му човек,приятел,брат...най- вече пред Паргалъ той споделяше най- съкровенните си мисли Naughty
а сега/монолога в края на серията- в лицето го гледаше- НО НЕ СПОДЕЛИ мислите и чувствата ,които бушуват в него защото е усетил ,че не тече вече побратимата кръв в сърцето на Ибрахим Naughty
защото Ибрахим не е съвършен,не е достоен за помислите на султана...
А султан Сюлейман постигна съвършенството на духа Peace
Господи,не допускай да се възгордявам... този велик дух в сърцето му моли  помощ от бога - за смирение...
страхотен монолог;много силен сценарий,много силна игра,много силна серия...

Не си спомням за този Якуб- даваха ли го в сериала  или само загатват- бил е прогонен от Ибрахим Mr. Green очичките на Хюрем светнаха...какви ли смъртоносни коктейли ще забъркат ooooh!
Хатидже султан и тя наостри нокти- аз съм от династията ,а вие си оставате робини... Mr. Green капризи на бременността или ревност от сянката... #Crazy

simo66 newsm51

# 99
МИСТИК, АНИ И ЛАКУНА!Благодаря за удоволствието ,което ни доставяте с безкористния си труд. newsm17Страхотни сте!!!
Корделия,благодаря ти за поста със съдаржанието на 27 епизод на руски.
Сега ще гледам серияла,защото снощи при мен толкова много накъсваше ,
измъчих се и накрая се ядосах и преустанових гледането.
Не зная ,защо така става?Преди някои от момичетата се оплакваха от този проблем,
а при мен всичко беше топ,сега вече и при мен е зле и това не е никакво удоволствие.

# 100
МИСТИК, АНИ, ПЕНДА И ЛАКУНА БЕЙБИ   bouquet

Фортуната май поизневери на принцеса Изабел Фортуна де Кастиля  Thinking Joy Според мен щеше да й приляга повече името принцеса Изабел Имагинерия де Фантасмагория  Joy  Joy Joy

# 101
  • Истанбул
Здравейте скъпи момичета... Grinning
Сега изгледах 26-та серия и забелязах, че в бързината, да ви дадем преведена серията, сме допуснали доста грешки, както аз (граматически), така и в полагането на титрите (някои не са на мястото си)... Embarassed  ooooh!
За което се извинявам  Hug
Но, като общо, не се губи смисълът  Grinning

# 102

Mistik, толкова са интересни последните епизоди, че с превода се поглъщат жадно, жадно. И затова грешки въобще не се забелязват. Поне мен нищо не ме е подразнило в превода. Peace

За което безкрайно много ти благодаря!   bouquet Hug Hug

# 103
Прекланям се пред труда на всички момичета, благодарение на които гледаме с превод този велоколепен сериал.

Лили, напълно съм съгласна с теб.
Наистина Сюлейман промени отношението си към Паргалъ. Независимо, че Ибрахим е като сянка на султана, усеща се студенината и в определени моменти даже пренебрежението му към главния везир. Сега султанът сякаш фаворизира повече Малкочоглу, обръща се директно към него, независимо, че и двамата са пред очите му. Ибрахим показва, че това не му е приятно, но е безсилен да промени нещата.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт