Отговори
# 120
Аз като се роди Ива също исках да е в отделна стая, но не за друго, а за да можем и ние с мъж ми да си имаме нашите си моменти. Сега пак го искам, но практически няма да е възможно. Иска ми се да са си самостоятелни децата и винаги съм била привърженичка на това, но при нас в момента няма начин. още като приключим с големия ремонт, които ни предстои следващата година двете деца си отиват в отделни стаи.
Иначе никога не съм имала проблеми с грижите за Ива, всичко си вършехме сами с татко и, като той най-вече помагаше за къпането.

# 121
gadamer то е било следродилна треска твойто, та чудо,

# 122
  • Отвъд алеята зад шкафа
Така си беше. Докато ми се успокоят хормоните  Laughing Не че някой друг се е грижил за бебето - аз си се грижех, но ходех през 5 минути да я проверявам дали диша  hahaha, големи страхове бяха. Но пак казвам - това беше само през 1-я месец.

# 123
Така си беше. Докато ми се успокоят хормоните  Laughing Не че някой друг се е грижил за бебето - аз си се грижех, но ходех през 5 минути да я проверявам дали диша  hahaha, големи страхове бяха. Но пак казвам - това беше само през 1-я месец.
Не вярвам да има майка, която да не е проверявала през 5мин. дали детето и диша, когато е спокойно и спи. И аз бях същата, даже и сега вече след повече от 4-ри години откакто се е родила, все още понякога го правя.

# 124
Аз съм на вълна избор на педиатър, знам, че е раничко още, но ми се искаше поне някакъв ориентир да имам. Вие как сте по този въпрос?

# 125
Привет в новата тема!
Аз пък днес бях на това гадното изследване за кръвната захар. Мнооого е гадничко.
Не стига, че неможеш сутрин да пиеш кафе, вода, а за ядене да не говорим, ами това си важи и до обяд!
Резултатите иначе са идеални. Мога да си ям шоколад колкото си искам, че това ми беше дерта. Но определено няма да е скоро след таз сутрешната ми "закуска".
За награда реших да си уредя среща със зъболекаря, та и това отметнах.
Като цяло съм много горда от себе си днес.

# 126
  • Beyond the Frontiers
Така си беше. Докато ми се успокоят хормоните  Laughing Не че някой друг се е грижил за бебето - аз си се грижех, но ходех през 5 минути да я проверявам дали диша  hahaha, големи страхове бяха. Но пак казвам - това беше само през 1-я месец.
Не вярвам да има майка, която да не е проверявала през 5мин. дали детето и диша, когато е спокойно и спи. И аз бях същата, даже и сега вече след повече от 4-ри години откакто се е родила, все още понякога го правя.

Проверявах и още как. Малкия спа 2 месеца на корема ми, за сметка на това разнасянето на ръце по цели нощи ми беше напълно спестено. Явно близостта, че чува сърцето ми и т.н. го успокояваха достатъчно.

gadamer , а от къде го поръча слинга, много добре ми изглежда ама цените са зверски. Ще ми се първо да пробвам и ако ми е удобно тогава да купя newsm78

Извинявам се за грешките, но клавиатурата ми леко сдава багажа и не винаги захапват клавишите Embarassed

# 127
Дария, къде направи теста?

# 128
  • Sofia
Аз съм на вълна избор на педиатър, знам, че е раничко още, но ми се искаше поне някакъв ориентир да имам. Вие как сте по този въпрос?
И аз си мисля за педиатър. Придпочитам да е препоръчан и да ми е близо.Мисля другия месец да видя къде и кого.

# 129
И аз си мисля за педиатър. Придпочитам да е препоръчан и да ми е близо.Мисля другия месец да видя къде и кого.
Ние цялото семейство сме записани при общопрактикуващ лекар. Тя си е педиатър по принцип и е наблюдавала  мен докато растях и сега всички сме при нея. Смятам и бебо там да запиша.

# 130
Аз все още проверявам Катето и Ния.
А когато бе съвсем малка на два пъти съм нахлувала носейки я на ръце при мъжа ми, като му казвам, че не диша, а тя си спяла дълбоко. Ку-ку, ама няма да го кажа! Wink
Има много по-уравновесени майки в това отношение, но аз не съм от тях.

Днес ходих в частната акушерска клиника, където изражда моят лекар. Разговарях с хората там, разведоха ме навсякъде. Условията напълно удовлетворяват моите изисквания. Тази Анти Д-гама глобулин се поставя безплатно, така че няма проблем и в това отношение.Мисля, че там където искат пари, просто не работят със здравната каса или пък си взимат за тях си още някой лев.
Останах очарована и вече съм решила. Сега ще трябва да го съгласувам с доки и да посочи дата.
Сънувах бащата на моя съпруг, който почина когато аз забременях и мисля да отида на църква, смятам че той е застъпник пред Господ на бебето и се надявам да го пази!
Лека, че ме викат от банята  МАМОООО

# 131
Аз се обадих на педиатърката на дъщеря ми да е подготвена за още един пациент живот и здраве Simple Smile
Аз се мятам в леглото, че днес се разглобих от обикаляне, а утре ме чака същата програма поне до обед. Поне малката се повози на автобуси и наобикаля пеш наволя Simple Smile Спокойна нощ на всички!  Hug

# 132
и аз мисля, че слинга не е толкова удобен за бебето , а и за мен също, ще умра от болки в кръста и гърба...но пък много майки го използват  newsm78
ние ползвахме кенгурче , със слинга така и не свикнах. Но първите месеци не съм се отделя от бебока. Готвех си, шетах си с него навсякъде

# 133
Едвам ви настигнах! Simple Smile
Искам сърдечно да благодаря на тези които ми стискаха палци за изследването за диабет-все пак всичко е наред,но това което изтърпях в понеделник беше ужасно.Толкова бях гладна и жадна и недоспала от притеснение, не трябваше да ям минимум 12 часа(при мен станаха повече),вода можеше по мъничко и когато отидох там на сутринта с техните хамалогии и недоразбрали се хора, започнахме с час и половина закъснение...после още 3 часа...4 пъти боцкане(станах като наркоман) и през цялото време едвам се сдържах да не върна гадната напитка....едвам се довлачих до вкъщи!Радвайте се че в БГ не те карат да го правиш, ако нямаш симптоми!   bouquet
Честито на младоженците!!!А болните майки и дечица бързо да оздравявате!  bouquet
Сега обаче имам друг проблем...хемороиди TiredУжасно е и две вечери не съм спала...не съм си представяла колко е болезнено!Цялата работа е от ефекта на желязото което пия.Да се чуди човек кое е по-малкото зло!
Лека нощ на всички!  Hug

# 134
здравейте,здравейте,това в СУ никой да не ти прави място явно е в правилника вписано!
Купихте ли си вече колички?Аз утре съм резервирала мъжо да обикаляме и да харесваме Simple Smile сладки сънища

Общи условия

Активация на акаунт