Отговори
# 150
  • Beyond the Frontiers
A_vagabоnd, тези са на по-нормални цени, но как поръчваш?

Пижо_ , ами то в този магазин са си такива цените. В Бенетона космонавтите бяха по 90 лв новата колекция.

# 151
Добро утро! Mr. Green

# 152
fifi2011, в такъв случай не се колебай ами си го пий както са ти казала ... Аз ако спадна още , сигурно и на мен ще предпишат  Tired . Имам 2 седмици да се справя със ситуацията с храни до следващия преглед... Добре че намерих една лаборатория , в която ми правят ПКК по капилрна кръв и то в минимално количество , та няма да ми дупчат вените час през час  Shocked ...

Пижо_, ти си попаднала на Noppies . Страхотни неща имат, но безумно скъпи. Пазарувам ги само в намаление ....  Но не се учудвам де - космонавтите на Benetton и Mother care  и те са по 120 лв ... А знаеш ли го магазинът за английски стоки на гроздовия пазар. има много хубави неща внос от Англия на чудесни цени . Космонавтите са около 30 лв . Бодита около 5-7 лв . И нямат нищо общо с десените и качеството на Вис Виталис ...

# 153
Radostche,сега ме подсети за този магазин,бях го забравила.Трябва да мина да го разгледам.
Ами Криси като беше бебе много пазарувах дрехи на нупис,но тогава не бяха такива цените,сега просто са Shocked

# 154
Добро утро и от мен   bouquet
Да ви се оплача вече толкова съм уморена, че направо незнам как ще изкарам още два месеца, а за съжаление няма и как да излезна в болничен  Tired От вчера беба рита едва едва и то много рядко, надявам се поне тя да е добре Weary

# 155
  • София
gadamer, напълно споделям мнението ти за слинговете, с тази разлика, че сега ще ползвам за пръв път.  С буболец имах някои проблеми, поради които не биваше да вдигам и нося почти нищо, но, за щастие, нещата отшумяха с времето. Вече съм осигурила слинг шал, но мисля все пак и за подобен на показания от теб. Ти как го избра на фона на прилично голямото предлагане?
Като гледам, и по други теми имаме сходни разбирания, майтап да изберем една и съща болница и да се запознаем на живо  Mr. Green

bubsi123, и на мен изборът на педиатър е голямо притеснение. Козлодуй е малък град, изборът не е голям и се тревожа дали ще открия педиатър, с който да си паснем. Проучвам нещата и си мисля за посещение, в което да поговорим. Особено важна ми се струва позицията за кърменето (по този повод много навреме ми дойде тази статия на Бу: 7 въпроса за кърмене, които да зададете на педиатъра си http://missby.wordpress.com/2011/08/08/7gp-questions/) и за ползването на антибиотици "за всеки случай" (не одобрявам). Знам, че е добре да има предварителна уговорка, най-малкото дали все пак избраният лекар приема нови пациенти. А и все пак след изписването трябва да дойде у дома...

А относно Синдрома на внезапната детска смърт, често съвместното спане силно намалява притесненията на майката и риска от този проблем  Peace

# 156

Пижо_, ти си попаднала на Noppies . Страхотни неща имат, но безумно скъпи. Пазарувам ги само в намаление ....  Но не се учудвам де - космонавтите на Benetton и Mother care  и те са по 120 лв ... А знаеш ли го магазинът за английски стоки на гроздовия пазар. има много хубави неща внос от Англия на чудесни цени . Космонавтите са около 30 лв . Бодита около 5-7 лв . И нямат нищо общо с десените и качеството на Вис Виталис ...

Я ме светнете къде е този "гроздов пазар"! Не съм го и чувала още!

# 157
Добро утро и от мен   bouquet
Да ви се оплача вече толкова съм уморена, че направо незнам как ще изкарам още два месеца, а за съжаление няма и как да излезна в болничен  Tired От вчера беба рита едва едва и то много рядко, надявам се поне тя да е добре Weary

Защо да няма как да ползваш болничен?

# 158
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

зелено човече (.)(.)  всъщност слинга го избрах заради моята приятелка, която си взе такъв - на нея й препоръчаха, после тя на мен  и така..Иначе гледах, че този тип слингове струват нови горе-долу една цена. Още с първото дете ми се искаше да пробвам слинг, но тогава като че ли нямаше подобни модели, по онова време бяха на мода слинговете от дълго парче плат, което се увива  и връзва по някакъв начин - на мен ми се струваше страшно сложно това, а и не исках да се омотавам в метри плат. Затова сегашните модели със закопчалка ми се струват по-удобни.
 Иначе аз окончателно се спрях на Окръжна болница, след това което видях там и като алтернатива на Шейново, където раждах първия път.
Така си беше. Докато ми се успокоят хормоните  Laughing Не че някой друг се е грижил за бебето - аз си се грижех, но ходех през 5 минути да я проверявам дали диша  hahaha, големи страхове бяха. Но пак казвам - това беше само през 1-я месец.
Не вярвам да има майка, която да не е проверявала през 5мин. дали детето и диша, когато е спокойно и спи. И аз бях същата, даже и сега вече след повече от 4-ри години откакто се е родила, все още понякога го правя.

Проверявах и още как. Малкия спа 2 месеца на корема ми, за сметка на това разнасянето на ръце по цели нощи ми беше напълно спестено. Явно близостта, че чува сърцето ми и т.н. го успокояваха достатъчно.

gadamer , а от къде го поръча слинга, много добре ми изглежда ама цените са зверски. Ще ми се първо да пробвам и ако ми е удобно тогава да купя newsm78

Извинявам се за грешките, но клавиатурата ми леко сдава багажа и не винаги захапват клавишите Embarassed

Galactic Voyager аз купих слинга от английския ebay. Излезе ми 20 паунда, чисто нов, но дебнах известно време обявите. Засилих се, след като бях на разходка с моята приятелка и я видях как всъщност през цялото време бебето беше в слинга, дори го кърми там, а количката я буташе с ръце празна. Нейното бебе не иска да стои в количката, вече е на 4 месеца. Иначе дъщеря ми сме я носили и в такава раница -

когато сме ходили по планини. Първият път беше може би на 6 месеца.

Иначе за космонавти се огледайте също в ebay, има чисто нови за по 5-10 паунда.

Вчера изпробвахме новия детски център в The Mall - голяма игра падна, усещам, че честичко ще сме там. Жалко, че е от 3 г. нагоре.

За педиатъра - аз съм доникъде с търсенето на такъв - не съм доволна от педиатърката на дъщеря ми, още кат остана на 2 години я прехвърлихме при нашия личен лекар, но той с бебета не се занимава. Иска ми се педиатърът да е близо до мястото, където живеем - Окръжна болница (София).

# 159
Гроздовия пазар се намира до сладкарница Скалата . Малко преди нея , от другата страна , има едно като градинка - казва се площад 22 септемви . Там седяха едно време така наречениете чейнчаджии , които обменяха валута ... Като застанеш в градинката с лице в посока Главаната и ще го видиш магазина . Как го обясних само - ако не се сетиш казвай да опитам да обясня пак Wink

# 160
fifi2011, в такъв случай не се колебай ами си го пий както са ти казала ... Аз ако спадна още , сигурно и на мен ще предпишат  Tired . Имам 2 седмици да се справя със ситуацията с храни до следващия преглед... Добре че намерих една лаборатория , в която ми правят ПКК по капилрна кръв и то в минимално количество , та няма да ми дупчат вените час през час  Shocked ...

добро утро момичета  Sunglasses
Радостче , какво им има на дрешките от Вис Виталис ? аз купих от там вече няколко пухени гащеризончета и ми се вижда много приятна материйката ? какъв им е проблема свиват се като се изперат или какво ?

# 161
добро утро момичета...
що се отнася за купуването за бебетата-моят доктор на 13.9 каза че от 15.11 трябва да бъда в готовност ,така че като се замисля ...няма кой знае колко много време(не че аз съм купувала нещо-таткото купи едно спално чувалче и комплект блузка и пант. от ЛИДЛ и това е!)

# 162
  • Варна
Добро утро ... Дааааа радвам се ,че е петък  Grinning

*Mishela*, Бебе комфорт е качествена марка - според мен си заслужава  Peace Покажи за кой модел става дума Simple Smile

Ето тази : http://prodavalnik.com/575lv-chisto-nov-komplekt-bebeconfort-str … ety-lete-i2613180

# 163
Добро утро и от мен!
Относно купуването - и аз се чудех какво да правя,но реших - вече имам и количка и столче за кола.Не виждам смисъл в това да се чака раждането на бебето - предпочитам да съм готова Simple SmileСуеверията са глупави,това е 100%!Даже 12 годишния ми син е на това мнение и не може да понася разните бабини деветини Joy
На всички ни е ясно,че каквото е писано,това ще стане.Лошите неща стават и в последната минута,ако става на въпрос...Но ние няма да чакаме гадости,нали GrinningПри всички,всичко ще е ОК!
А една дружка от нетърпение си купи количка в петия месец и преди седмица роди прекрасен син без никакъв проблем...Е?Нека да сме позитивно настроени,момичета!Това със сигурност помага.Повикай добро,за да те споходи добро,са казали...Хубав ден!

# 164
Здравейте мамии! Много бързо пишете и не мога да ви изчета. Аз днес бях на фризьор малко тунинг. Сега направих едни макаронки по рецепта на Звездев от вчера, но малко загоряха в дъното на тавичката. И ме е яд, амаааа. Вие чувствате ли, че корема ви стяга. Аз имам чувството, че корема ми е малък, а бебка голям. Обаче търпя. 

pepi spored men nedei da turpi6 a spodeli s doki za6toto az moq korem go 4ustvah po su6tiq na4in i be6e edin stegnat i subran na edna topka...a to bilo kontrakcii i ot kakto doki mi izpisa 3x2 nutri mag korema mi se otpusna i sega mi e po svoboden!!! No vse pak vseki e razli4en i towa si e moe mnenie, Wink Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт