Отговори
# 465
  • Бургас
Добро утро и от мен  Hug

Lyubi имаш здраво стиснати палци и от мен. Няма да се шашкаш- таткото и малката ще се оправят, важното е ти да си спокойна, за да се възстановиш бързо и да се върнеш при тях  Hug

При мен третия триместър върви, като първия- често гадене, неприятен вкус в устата и напъни за повръщане. Допълнителна екстра са ми киселините   Tired

Урината и аз си я нося от нас- веднъж я дадох на място и се оказа с бактерии  Tired Сега чакам резултата от стерилната- дано да е била замърсена пробата  Praynig

stefito_8986, каквито и болки да имаш, не ги лекувай със загряване- то предизвиква контракции  Peace А болките в кръста са нещо нормално, колкото и да са неприятни- аз съм така от 4-я месец  Tired

# 466
lyubi, не се притеснявай ще се справиш, но е трябвало при първото ти обикновено изследване на урина, когато ти е отчело завишени левкоцити да си пуснеш стерилна урина. При това изследване излиза антибиограма и антибиотиците, които биха избили твоите бактерии, разбира се ако урината не е стерилна. Аз съм предразположена към такива заболявания, имам си лекар, който ме следи още от ученическите ми години. Досега за щастие съм се разболявала за последните 20 години само 2 пъти. Просто докато чакаш да излезе микробиологичното изследване си вземи ампули витамин C, гълтай по 2 и изпий поне 2 шишета от 1,5  на ден чиста минерална вода, за проблеми с бъбреците супер е хисарската вода. След това си следвай предписаното лечение от лекаря, задължително се прави една консултация с нефролог, ще ти спести рецидив и отново повторно лечение.
Всичко ще е наред, не се шашкай, но течния витамин C e ключов, знам че е скъп, но повярвай заслужава си парите, както и минералната вода. По този начин ще филтрираш бъбреците си и бактериите ще се разредят, а от там иболките ще намалеят докато започнеш да пиеш подходящия антибиотик. Другото, което е като превенция за жени склонни към цистите е да носят бикини с антибактериално парче, има такива марки в България, аз си купувам още от ученичка такива те са италиански и ми вършат чудесна работа, другото е ежедневните и други превръзки да са задължително хартиени, на някои от опаковките пише за чувствителни жени, така не се задържат и размножават бактерии. Тези прости мерки са много ефикасни, но трябва да влезе човек в нефрологично отделение и лекарите там да обяснят какви са най-честите грешки, които правим.

# 467
  • Sofia
Добро утро на всички!
Ммммммм.....закуската си я бива! тъкмо за дебели дупета!
lyubi, дано всичко да премине възможно най-бързо Praynig и най-безболезнено.

# 468
Добро утро  Hug

Lyubi, дано всичко да отмине бързо .. Не се обвинявай , че не си на първият ден в ДГ. Ще има много първи дни и занапред  Hug . По-важното е да се оправиш. Преди да започнеш АБ този път - задължително антибиограма . Аз си мислех, че и първия път сте направили ... Иначе рискувате да нацелите АБ , който пак да не подейства ... Но те лекарите в болницата знаят и ще се погрижат  Hug . Чакаме те се хубави новини , че се измъчи сериозно ....

stefito_8986, опитай да изкараш без възглавничката ...

Моят опит с кърменете е злощастен също ...Започнахме добре в началото , но кърмата за извесетен период не се увеличи , въпреки стимулирането ... Тогава сърце не ми даде да си оставям детето гладно и ревящо и започнах малко по-малко да го дохранвам .... И тогава влезнахме в порочния кръг : той реши ,че е по-лесно да се суче от шише, а за да се увеличи кърмата , трябва яко сукане , което никоя помпа не може да го замести ... Аз пък от своя страна реших ,че ще му давам кърмата си до последната капка , каквото и да ми коства и така цели 8 месец . Цедене на всеки 3 часа по около 30 минутки , след това хранене . Непрекъснати опити да го върна на гърда ... По едно време имах чувството ,че само това правя  Mr. Green ... Но чувството за вина беше по-силно ... Беше подсилено и от това как всички ти обясняват колко е лесно и просто и видиш ли няма начин да не успееш ... Е има начин и примери колко искаш . Сега като погледна назад си викам колко луда съм била. Не бих могла да го направя втори път -опитвам ,ако не се получи спирам кърмата и минавам изцяло на АМ. А ако някой , който не е минал по този път започне пак да ми се напъва видиш ли колко е лесно , ще му кажа само - "Try walking in my shoes! "  Wink .  Определено не вярвам ,че кърмените бебета боледуват по-рядко , и моля не бързайте да ме убивате с камъни , заради тази еретична мисъл ... Около мен е пълно с примери , доказващи обратното , което също не смея да твърдя на 100% ...  Просто детските болести няма как да се избегнат - минава се през тях с и без кърма , с и без имуностимуланти , витамини , котешки нокти , саменто , цитросепт и цялата артилерия на съвременната майка.
Да чудесно е да се кърми , дайте всичко от себе си ,за да успеете , но ако се получи така ,че не се успеете , не се самообвинявайте - горе главата - детето ви има нужда най-вече от спокойна и уравновесена майка !

# 469
Привет на всички мами от мен, хубава и усмихната седмица   bouquet
Аз вече си записах час при доки, по-късно ще се вкл за да кажа какво се случва, надявам се вс да е наред Praynig

# 470
  • Варна
Добро утро на всички!
lyubi, стискам палци и аз всичко да се размине съвсем леко!

При мен последната ми работна седмица започна кофти - обади се колежката, на която щях да предавам работата, че свекър и починал и всички били в шок и нямала да идва на работа и ми заяви , че не желае да поема ангажимент с работата  Shocked . А тя е единствената, на която мога да предам работата и сега незнам какво ще стане  Rolling Eyes Иначе отпуската ми е разписана и ще изляза така или иначе, обаче вероятно ще се налага да идвам в офиса през ден - два  #Cussing out.

Да се оплача и аз от разни болки - някаква ми се появява тези дни, остра и ми се струва че е откъм дебелото черво или другите черва  Rolling Eyes. Особено като легна и само се въртя, не мога да си намеря място. Бебчо не спря да ме рита през почивните дни и се чувствам като яко натъртена отвътре, особено ребрата  Confused . Много силен става момъка май.
Хубав ден на всички!

# 471
  • Отвъд алеята зад шкафа

PIPI_M чакаме добри новини  Peace

Току-що пристигна нощницата за кърмачки, която поръчах и ще ви покажа снимки. Само да кажа, че копчетата не са тик-так, а са обикновени с промушване. Направих нов албум за покупки:

http://dekemvri2011.snimka.bg/maternity/pokupki.624755.25203920
http://dekemvri2011.snimka.bg/maternity/pokupki.624755.25203925
http://dekemvri2011.snimka.bg/maternity/pokupki.624755.25203930

# 472
gadamer, а може ли паролата  Hug

# 473
  • Beyond the Frontiers

PIPI_M чакаме добри новини  Peace

Току-що пристигна нощницата за кърмачки, която поръчах и ще ви покажа снимки. Само да кажа, че копчетата не са тик-так, а са обикновени с промушване. Направих нов албум за покупки:

http://dekemvri2011.snimka.bg/maternity/pokupki.624755.25203920
http://dekemvri2011.snimka.bg/maternity/pokupki.624755.25203925
http://dekemvri2011.snimka.bg/maternity/pokupki.624755.25203930

Аз ако почна да качвам ще го напълня...вчера пак не се сдържах - един джинсов гащеризон от H&M и две бодита -пижами от Next. Това е мания направо.

# 474
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, а може ли паролата  Hug

Паролата е същата като основната.

Вече е крайно време да започнем да пълним албума за покупки, аз досега се въздържах, но тепърва сега започвам да поръчвам. Но обичам да гледам снимки на покупки - особено тези от вас, които купуват и по-едри неща - креватчета, колички, също могат да ги показват, информацията ще е полезна.

# 475
Добро утро!Тези подготвителни контракции много ме тормозят.Много ме стяга корема и мисля тези дни да посетя доктора.
lyubi, стискам палци и аз !!!

# 476
  • Beyond the Frontiers
Много симпатична нощница Peace

# 477
Опитах с някаква , но явно знам стара . Може ли някой да ми я прати , моля ...

# 478
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Gadamer, супер закуска, а кафенцето е ммммм   bouquet
Аз реших утре да си пусна изследванията, ще си купя тва контейнерче и ще нося от вкъщи  Peace мерси за съветите.
Може ли и на мен паролката за албумчето Simple Smile
Аз за нощничката от 3suisses все си мисля, че има начин да се откриват гърдите, щото нали пише за кърмачки  newsm78 ама още не съм я поръчала, сега ще погледна твоята.

Lyubi имаш здраво стиснати палци и от мен. Няма да се шашкаш- таткото и малката ще се оправят, важното е ти да си спокойна, за да се възстановиш бързо и да се върнеш при тях  Hug
Peace и дано ако се наложи престой да ти е макс кратък!

PIPI_M, стискам палци на прегледа всичко да е ок и после да дадеш отчет  Peace

Желая една хубава и спокойна седмица на всички коремчета и никакви болки, контракции и вируси, само хубави неща  Praynig

# 479
Много готина нощница Simple Smile  От къде казвате ,че се поръчва ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт