Отговори
# 255
  • София
Аз се спрях на тази помпа http://www.burlingtoncoatfactory.com/IWCatProductPage.process?Se … p;is_baby_depot=1
и тези шишенца http://www.amazon.com/Born-Free-Glass-Bottles-Triple-Pack/dp/B00 … 388963&sr=1-4
До колкото знам в началото се ползват по- малките и после като се увеличи храненето с по-големите.Четох чудесни ревюта за този фен на шишето,че помагало против коликите.Пък ще видим.Някой бебета изобщо нямат проблем с колики.
За покупките от САЩ да кажа,че мито се плаща вече над суми от 50$ така,че ако имате познати да ви ги препращат и да пишат по-малка сума е най-добре.Аз съм пращала много неща и скъпи включително чисто нови лаптоп,камери и когато се пише,че са употребявани обикновено не ги задържат на митницата PeaceЕстествено ще е тъпо ако ги отворят и ги видят ,че са с етикетите и найлончетата ,така че който ви ги праща трябва да се погрижи за това.Дано съм била полезна  Simple Smile

Ами имам приятели, които живеят в Маями, освен така да стане.  newsm78 А знаеш ли горе долу колко ще е доставката до БГ, ако ми го изпратят те? Ти пращала ли си?

# 256
За почистването на количката- на каката я минах само с мокри кърпи, както е ново. Тя беше с толкова одеалця и шуротии, че нямаше достъп до количката. Сега обаче съм поръчала и майка ми вече я е изпрала основно и чака пакетирана да стигне до София.

# 257
Това с директните доставки от Щатите не си е работа вече.... то не бяха митници, не бяха данъци... тея обувчици излязоха златни, ама здраве да е.
За шишенцата ще взема от 2 от 150мл. в такъв случай, пък по-нататък по-големи. Иначе намерих наскоро едно много яко самозатоплящо се шише по дизайн на Карим Рашид, ама струва майка си и баща си - http://www.tuvie.com/iiamo-self-heating-baby-bottle-by-karim-rashid/

# 258
Аз мисля да използвам еднократни пелени, няма да имам нервите да се занимавам с многократни. Мисля, че възпаленията се дължат на неправилно почистване (при момиченцата трябва да се внимава повече), кофти козметика и нередовна смяна на пелените. Каквито и кЪрпички да използвам за почистването на дупето, последното с което мисля да мина е вода. За козметиката- само в малки количества и на нужните места.
За коликите си мисля че каквото и шише да взема все тая. За да спре да гълта бебето въздух трябва да спре да диша докато се храни, което няма как да стане. Като обърнете шишето надолу вЪздуха се измества нагоре и в самото мляко няма въздух. Някой да ме поправи ако не е така. Затова и мисля да купя големи шишета.  Peace

# 259
  • София
Лелее Вагабондче, това шише е супер спейс  Laughing, много яко!
Добре, а с DHL примерно става ли доставката?  newsm78 Нищо не съм си поръчвала досега, затова питам като най-големия индиан.  hahaha

# 260
И аз не разбирам много как работят тези шишета против колики, но така като ги гледам си мисля, че логиката е точно такава - когато има дупчици откъдето да влиза въздух в шишето, бебето реално не му се налага да спира да суче  и да си отваря устата да вдиша (когато реално гълта въздух май) и по този начин се минимизира риска от появата на колики.... ама може и да греша  Whistling

Убиец е шишето ама аз не бих си го купила за тия пари.. Някой ако изяви желание да ми подари нещо по-така ще го насоча  Mr. Green  Joy

# 261
Аз мисля да използвам еднократни пелени, няма да имам нервите да се занимавам с многократни. Мисля, че възпаленията се дължат на неправилно почистване (при момиченцата трябва да се внимава повече), кофти козметика и нередовна смяна на пелените. Каквито и кЪрпички да използвам за почистването на дупето, последното с което мисля да мина е вода. За козметиката- само в малки количества и на нужните места.
За коликите си мисля че каквото и шише да взема все тая. За да спре да гълта бебето въздух трябва да спре да диша докато се храни, което няма как да стане. Като обърнете шишето надолу вЪздуха се измества нагоре и в самото мляко няма въздух. Някой да ме поправи ако не е така. Затова и мисля да купя големи шишета.  Peace

Виж тези шишета - http://nuby.bg/index.php?lnk=MDA1MDAxMDAxMDAw
Имат клапи отдолу,които се отварят еднопосочно...пък и са меки и бебето си контролира само приема на храна,освен това биберона имитира човешко зърно и не се отбиват бебетата,на които им налага дохранване.Уж..  Laughing

# 262
аз пък не видях къде пише цената на шишето от линка на  A_vagabоnd   newsm78

# 263
И аз не разбирам много как работят тези шишета против колики, но така като ги гледам си мисля, че логиката е точно такава - когато има дупчици откъдето да влиза въздух в шишето, бебето реално не му се налага да спира да суче  и да си отваря устата да вдиша (когато реално гълта въздух май) и по този начин се минимизира риска от появата на колики.... ама може и да греша  Whistling

Убиец е шишето ама аз не бих си го купила за тия пари.. Някой ако изяви желание да ми подари нещо по-така ще го насоча  Mr. Green  Joy

Аз мисля, че дупчиците са за да не се получава вакуум. Все пак шишетата са твърди.

# 264
аз пък да ви кажа, една братовчедка на мъжо ми е изявила желание да ни подари комплект шишета и биберони от Англия, купила ги е, но нито ни е питала към какво сме се насочили, нито нищо, даже не ни ги и донесе, нзн кога ще ни ги донесат като ще си идва догодина по това време,ако не дойде декември за бебето....тя няма деца, бе добре  е купила подарък, но точно шишетата и бибероните ли, аз искам каучукови и стъкло, а тя е взела леки пласмасово и силиконови....какво да правя, все пак е роднина на мъжо и да не ги обидя да не ги използвам, а и свекървата ще увеси джука, че не ги искам,какво да правя, не знам, как може така да се избира и подарява нещо, което не знаеш дали майката ще го хареса, не знам така аз разсъждавам

# 265

Много си права даже !!!
Виж какво пише в описанието на това шише на Нуби :
Втората степен на защита са клапите на дъното на шишето, които се отварят еднопосочно, когато детето се храни и пропускат въздух, който заема мястото на количеството мляко, което бебето е изпило. По този начин не се получава вакуум, който би затруднил бебчето и то би пуснало биберона, за да си поеме въздух. Тази многостепенна защита е разработена от Nûby, защото стомахчето на новороденото не е подготвено да се справи с опасните въздушни балончета, които навлизат от една страна през устатa му в корема, от друга страна и в шишето, при което се образуват болезнените колики.
В общи линии твоите думи ,казани по-подробно  Laughing

# 266
аз пък да ви кажа, една братовчедка на мъжо ми е изявила желание да ни подари комплект шишета и биберони от Англия, купила ги е, но нито ни е питала към какво сме се насочили, нито нищо, даже не ни ги и донесе, нзн кога ще ни ги донесат като ще си идва догодина по това време,ако не дойде декември за бебето....тя няма деца, бе добре  е купила подарък, но точно шишетата и бибероните ли, аз искам каучукови и стъкло, а тя е взела леки пласмасово и силиконови....какво да правя, все пак е роднина на мъжо и да не ги обидя да не ги използвам, а и свекървата ще увеси джука, че не ги искам,какво да правя, не знам, как може така да се избира и подарява нещо, което не знаеш дали майката ще го хареса, не знам така аз разсъждавам

оффффф много тъпо така верно , има много несъобразителни хора поне да се бяха допитали до тебе , е в крайна сметка ако не си доволна от избора можеш да кажеш че не са ти били удобни или че бебето е отказвало да пие от тях и да си вземеш по твой избор.  и ако щът да се сърдят  !!!!

# 267

Много си права даже !!!
Виж какво пише в описанието на това шише на Нуби :
Втората степен на защита са клапите на дъното на шишето, които се отварят еднопосочно, когато детето се храни и пропускат въздух, който заема мястото на количеството мляко, което бебето е изпило. По този начин не се получава вакуум, който би затруднил бебчето и то би пуснало биберона, за да си поеме въздух. Тази многостепенна защита е разработена от Nûby, защото стомахчето на новороденото не е подготвено да се справи с опасните въздушни балончета, които навлизат от една страна през устатa му в корема, от друга страна и в шишето, при което се образуват болезнените колики.
В общи линии твоите думи ,казани по-подробно  Laughing

Те и балончетата на обикновените шишета пак си се изкачват горе, минават през млякото, но не остават в него. Само изказвам мнение.  Peace  ХУбавото на меките шишета е, че дори да се създаде вакуум бебето може да продължи да суче.

# 268
  • Beyond the Frontiers

оффффф много тъпо така верно , има много несъобразителни хора поне да се бяха допитали до тебе , е в крайна сметка ако не си доволна от избора можеш да кажеш че не са ти били удобни или че бебето е отказвало да пие от тях и да си вземеш по твой избор.  и ако щът да се сърдят  !!!!

Боже, свиквайте! Тепърва ще ви подаряват нежелани, нехаресвани и тотално непотребни вещи за детето. Ако всеки път хабите нерви...Слагате една усмивка, благодарите, пък дали ще използвате или не е отделен въпрос. В краен случай ще ги дадете на някоя нуждаеща се майка, която ще се зарадва. Peace

# 269
Да ви кажа ,че дори и с това извънземното шише да храните , коликите нямат управия ... Като ревне бебето , каквото и да му даваш капки, чайове , специални шишета , нищо не помага докато не ги израсте . Ако въздухът беше причината за тях , кърмените бебета нямаше да имат грам колика ,а  и те имат , както всички останали . Причината е в недостига на стомашни ензими и докато стомахчето не се доразвие , за да ги произведе и със сонда да вкарвате мляко , пак ще има драма .
единствения лек срещу колики е спокойствие и търпение  Mr. Green

Деси, усмихваш се, благодариш и ги засливаш в продавалника . С парите си купуваш каквото ти е кеф Wink

Общи условия

Активация на акаунт