Отговори
# 315
Идвай, въобще не се чуди  Laughing
Аз мисля да взема моят големия апарат, ама не пречи да има още един - тъкмо 2 гледни точки. А и още не съм проверила дали на моят батерията му е заредена  Embarassed

# 316
Добро утро на всички! Simple Smile
Пожелавам ви хубава, слънчева и разтоварваща събота! И ако може без стягане в корема и болки в кръста...

# 317
Добро утро!
Момичета и аз няма да дойда на срещата.  Confused Много отпаднала се чувствам,по-добре да си остана вкъщи да не би да се разболявам.Снощи се прибрах късно от концерта на Райна Кабаиванска и нищо чудно да съм лепнала нещо. Весело изкарване и ако сме добре може след седмица - две пак да организираме нещо,като оздравеят повечето. Hug

# 318
mim_pl изсуших ги и съм ги прибрала в един плик, който стои отворен, за да дишат, не съм ги стривала. Казаха ми като дойде времето в тензух да сложа около шепа листа и няколко пъти да правя от тях чай. А не всеки път с нови.
Намерих това:
http://www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/herbs-in-pregnancy/
Чудя се дали да пробвам. Някой от вас експериментирал ли е с листа от малини.

Някой да е ползвал Гино-Певарил и ако имате отзиви. 10дни трябва да слагам свещички.

За утре срещата остава за 11ч. в кафето на втори етаж в Мола-Стамболийски?
да остава!

# 319
Добро утро и хубави почивни дни!
Весело изкарване на момичетата които ще са по срещичките и чакаме  smile3509

# 320
Здравейте мамчета:)

Разрешете ми да се включва във вашата темичка, макар че термина ми е на 02.01.11, но се очаква да съм със секцио - така че може и да стане дай боже хубавото събитие към края на декември месец:)

# 321
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро.

Fraqueza  Laughing че ми стават дънките, стават, но ми стоят като клин  Joy и са разкопчани....

Тази нощ беболина като ми запъна едно миниатюрно стъпалце, щеше да ме изкорми за малко. Ама не се дадох, взех да го натискам с ръка и то се прибра  Joy

# 322

Разрешете ми да се включва във вашата темичка, макар че термина ми е на 02.01.11, но се очаква да съм със секцио - така че може и да стане дай боже хубавото събитие към края на декември месец:)
ДОБРЕ ДОШЛА!

# 323
Добър ден, а на коремите на срещата - слънчево настроение и хубаво изкарване!
 Аз от Плевен само с виртуално присъствие във форума мога да се включа!! Peace

Зелено човече, напълно съм съгласна с тебе за ненужните неща, като си спомня, че с Кати бяхме само и единствено на кърма първите 6 месеца, опитах с чай против колики - плюе, а от шише кърма се е налагала 2-3 пъти. Още от преди имам чисто нови биберони и шишета.
Никога не съм купувала АМ.
Но първите дни в родилното даваха на бебето, защото моята кърма слезе на 4ия ден. Споделяла съм и в предни постове колко трудно беше цяла нощ да я свикна само на гърдата, но с повече търпение и рев от двете се получи.
Но за помпата - използвах я яко. Всеки ден по няколко пъти, разглабяне, миене, стерилизиране, съхнене и сглабяне. Мога го и насън.  Wink
Моите гърди са малки, пълнят се за отрицателно време, а и бебето засучи ли от едната-тръгва да пръска от другата като фонтан, та най ползваното ми беше помпа, подплънки на Чико за гърди, лансинокс-за първите седимици.
Таня, добре дошла!

# 324
Аз за водата не съм много съгласна, поне моят опит с недаването на вода е горчив. Та сега такава ще предлагам винаги, ама то като си изпатил веднъж и си имаш обечка на ухото.  Laughing Пък ако не иска, ще хвърлям и толкова, поне ще правим оборот на Софийска вода.  Mr. Green

Аз мислих да си направя устата вчера да дойдем и ние с Мая на среща, ама добре, че си замълчах. Лепнах и аз нещо, та се сополивя като за световно, не знам на кой свят съм. Надявах се днес вече да съм на крака, ама от тази сутрин и бонус кашлица.  Sick

Сега ще ходя до пазара за 2 кила лимони, мед имам хубав, манов домашен, почвам и с чайове да се наливам, барем го изпикам това чудо...

В аптечката имам Стодал, Проспан, Инфлуцид и Прополки. Някой знае ли дали мога да ползвам?

Много се надявам да има и следваща среща!   bouquet

Айде да почерпя и другите грипозни:

# 325
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ха, понеже си нямам друга работа в момента - преброих предишните теми при октомврийките - 16, при ноемврийките - 8, септемврийките - 16, при нас декемврийките - 19  #Crazy Като се вземе предвид и това, че ние сме последни от групата и последни сме се включили...Не е случайно ни се струва, че летят темите  Joy

tania_burgas добре дошла.

Аз се разтърсих за нощници за кърмачки, т.к в Окръжна болница трябва да си нося мои, а и после ще ми влезнат в употреба и си харесах ето това - http://www.shopmania.bg/damsko-biel-o/p-noshchnitsa-za-briemienn … hierviena-3087863 и ще си поръчам 2.

Вода се опитах да предлагам, но без успех и не съм настоявала. Чак като стана на 1 г. и 6 м и взех да я поотбивам, започна да проявава интерес и към други течности. Сега може пак да предложа, ако иска иска, ако не....когато поиска.

# 326
Добро утро ,момичета!
Темата е пустичка...Всички са на среща...Дано да снимате много и ние да ви се порадваме...
добре дошла на новата мама!!! Аз си мисля ,че ние май прехвърлихме 200 момичета или се лъжа?
ЙоаннаД май те има два пъти в списъка...Просто така ми се мерна... Peace

# 327
Добро утро дами. Пустее темичката и варненките и Софиянките са на срещичка и после ще искаме снимки, но моля ви качете някакви и в снимка.бг, че тези като мен дето нямат фейсбук да ви се порадват и те.

Добре дошла!  welcome welcome welcome
Абе ние май сме най-активни сега в писането, дано си останем така и след като се родят бебоците.
Момичета някоя поръчвала ли е от тоя сайт с дрехите за бременни. За колко време пристига поръчката?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Щях да пиша още нещо ама забравих. Поле пак ще пиша ако се сетя.
П.П. Ако може и някой да ми прати паролката за снимка.бг?

# 328
  • Отвъд алеята зад шкафа
Juli_Ivka за кой сайт питаш?

И аз бях поискала паролата за снимка.бг, но никой не ми я прати. Сега пак ще повдигна въпроса  Rolling Eyes

# 329
Добро утро момичета .. .Я да ви питам за гестационния диабет... Някой правил ли е тест ?  Вчера забелязах ,че ми е излязла една пъпка в свивката на крака и докато се ровех с какво да я лекувам , някъде прочетах ,че може да е признак на гестационен диабет. По-скоро циреите са симптом ... Моето не е точно цирей ами пъпка червена , но се притесних ....

Общи условия

Активация на акаунт