Отговори
# 495
Аз също не нося нощници по принцип, а и повечет ми изглеждат супер грозни честно казано, та тази памучната най-бих я носила от всички, които съм видяла досега.
Албумчето е ново, затова има малко неща още, затова качвайте да гледаме коя какво е накупила вече  Crazy

# 496
  • София
Момичета, някоя от вас има ли час за тази или евентуално другата седмица за ФМ при Марков?
Моят е утре за 14.40, но ще ми е хипер сложно да ида, появиха се куп неща...
Ако някоя от вас иска да си сменим часовете, нека пише Hug

# 497
Здравейте
Позволявам си да публикувам един сайт с много намаления на всякакви бебешки неща .
Имат и доставка до българия  Simple Smile http://www.babyartikel.de/kategorie/kinderwagen_kombikinderwagen

# 498
  • Beyond the Frontiers
Във Втора градска дават техни си нощници - много са грозни, ама  Confused избор нямаш. Иначе и аз не нося нощници, студено ми е с тях.

# 499
  • Sofia
Това разминаване с термина и при мен го има: Според всички калкулатори в инетнет и според "кръгчето" терминът ми е 27.12., а в женската консултация - гледаха едни таблици и казаха 29.12. Но секциото при всички случаи ще е около 10 дена по-рано...така, че все тая.

# 500
  • София
Кой днес влиза в 7-мия месец  Party Party Party

Привет Simple Smile   bouquet

# 501
  • София
Това разминаване с термина и при мен го има: Според всички калкулатори в инетнет и според "кръгчето" терминът ми е 27.12., а в женската консултация - гледаха едни таблици и казаха 29.12. Но секциото при всички случаи ще е около 10 дена по-рано...така, че все тая.

Аз за това днес възнамерявам да го попитам колко дена продължава една бременност и с пръстче да ми сметне на календара кога ми е термина.

Ще ме прощават ама и дете във втори клас знае, че "формулата" 12 месеца минус 3 месеца +7 дена не е общовалидна при условие, че имаме 2 последователни месеца с 31 дена и един с 28/29 дена в календарната година.

Чудно ми е по правилник дали трябва с помощни кръгчета да го определят?

# 502
Киара,

честито, дано устискате поне до 36-38 седмичка Hug  Laughing Heart Eyes

# 503
единия метод за смятане е +7 дена - 3 месеца от последната М. По тоя метод ми се пада 10.12 . По кръгчето е точно 40 седмици и по него се пада 08.12 ...

# 504
Една бременност я водят 280 дни от последната редовна менструация (не знам как седят нещата при инвитрото). Сега на когото му се играе, да започва да си ги брои 1 по 1 и да види "улучили" ли са му термина. Mr. Green

# 505
  • София
Киара,

честито, дано устискате поне до 36-38 седмичка Hug  Laughing Heart Eyes

Да, Да, Дааааа, Дай Божеее. Преди живеех ден за ден, вече живея час за час Grinning

# 506
за мамите дето са в групичката във Facebook, публикувала съм пак паролата за snimka.bg.

# 507
  • Sofia
На мен ми беше странно, че даже не по кръгче, а по таблици едни гледаха - изисквания на ЗК. Това е положенито. А иначе ние сме с ин-витро.....по същия начин си следят нещата. Поне при мен.

Да, Да, Дааааа, Дай Божеее. Преди живеех ден за ден, вече живея час за час Grinning
Айде стига бе, Киара! Ще стискаш...час за час било!

# 508
  • София
Една бременност я водят 280 дни от последната редовна менструация (не знам как седят нещата при инвитрото). Сега на когото му се играе, да започва да си ги брои 1 по 1 и да види "улучили" ли са му термина. Mr. Green

В някои сайтове я казват 266 денаи започват да я броят от 2 г.с. Това  броене става за минути, а и беше реторично, защото лентичките в интернет изчисляват по брой дни, а не по "формули".  При мен термина се различава с 4 дена. А със самото инвитро е най - ясно кога си забременял Simple Smile Добавям 266 дена към датата на оплождане на яйцата и всичко е ясно.

# 509
Здравейте
Позволявам си да публикувам един сайт с много намаления на всякакви бебешки неща .
Имат и доставка до българия  Simple Smile http://www.babyartikel.de/kategorie/kinderwagen_kombikinderwagen

Страхотен сайт! Има хубави неща,плаща се с Пейпал и има евтина доставка до България.Моята количка там е 150 евро(2 в 1 обаче,без кошничка за кола),тук е 570 лв(3 в 1)...  Rolling Eyes  При всички случаи излиза по-евтино...

Киара Честито! Simple Smile

Моя термин който и да ми го е смятал,все излиза 25-ти декември.Учудвате ме,защо на вас ви излиза различно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт