Отговори
# 510
Привет и от мен. Аз съм си сериозно болна  и днес бях на лекар при личната, та минавам на АБ и още куп лекарства. Не знам вирус ли е какво е, но се чувствам ужасно. Вчера цял ден лежах и днес пак ми се очертава да правя същото.
После може и аз да кача във снимката какво открих от моята щерка, което ще мога да ползвам с бебока, че все още нищо не съм купувала.

# 511
  • София
Момичета, някоя от вас има ли час за тази или евентуално другата седмица за ФМ при Марков?
Моят е утре за 14.40, но ще ми е хипер сложно да ида, появиха се куп неща...
Ако някоя от вас иска да си сменим часовете, нека пише Hug

Marleen,  ако не си смениш часа, може и да се засечем, аз съм от 14:30 при Павлова.

# 512
Здравейте, бъдещи декемврийски мамчета! Някои от вас може би ме помнят (поне се надявам). До месец май и аз бях във вашата дружина, но после преживях мисед аборт и ви напуснах. Минах през изследвания какви ли не и ето ме сега с двучертичкова новина!  Mr. Green
Бях обещала, че веднага щом се случи чудото ще ви пиша и изпълнявам обещанието си!

Сега ще ви помоля за най-силните ви палчета и за Божията помощ, за да износя и родя едно пракрасно, здраво бебче през юни!  Praynig Praynig Praynig

На всички вас пожелавам много леко доизкарване на бременността, леко раждане и мноооого пухкави бебоци през вълшебния декември!

Hug Hug Hug

# 513
Здравейте
Позволявам си да публикувам един сайт с много намаления на всякакви бебешки неща .
Имат и доставка до българия  Simple Smile http://www.babyartikel.de/kategorie/kinderwagen_kombikinderwagen

Браво! Много готин сайт! А дали знаеш повече за стойността на доставката до БГ!? Всъщност открих, че таксата е 15,90Евро, но не откривам, дали е обвързано със тегло на поръчката или нещо друго!

# 514
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, бъдещи декемврийски мамчета! Някои от вас може би ме помнят (поне се надявам). До месец май и аз бях във вашата дружина, но после преживях мисед аборт и ви напуснах. Минах през изследвания какви ли не и ето ме сега с двучертичкова новина!  Mr. Green
Бях обещала, че веднага щом се случи чудото ще ви пиша и изпълнявам обещанието си!

Сега ще ви помоля за най-силните ви палчета и за Божията помощ, за да износя и родя едно пракрасно, здраво бебче през юни!  Praynig Praynig Praynig

На всички вас пожелавам много леко доизкарване на бременността, леко раждане и мноооого пухкави бебоци през вълшебния декември!

Hug Hug Hug

Ще стане  Praynig Peace Hug

# 515
  • София
Zuzi, Успех, миличка!!!

# 516
Zuzi , Лека и успешна бременност  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 517
Здравейте
Позволявам си да публикувам един сайт с много намаления на всякакви бебешки неща .
Имат и доставка до българия  Simple Smile http://www.babyartikel.de/kategorie/kinderwagen_kombikinderwagen

Браво! Много готин сайт! А дали знаеш повече за стойността на доставката до БГ!? Всъщност открих, че таксата е 15,90Евро, но не откривам, дали е обвързано със тегло на поръчката или нещо друго!

на мен ми поиска същите пари за количката за доставка,пишеше за стоки над 40евро , че е толкова доставката.Ако искаш да провериш за нещо конкретно,тръгвай да го купуваш и на чек аута ще ти изпише

# 518
Zuzi_79 успех , след всяко зло следва нещо по-добро  Crazy

До колкото се справих с немския разбрах че нямало никакво значение от броя на пакетите ,но не могат да изпращат гардеробчета и легла извън германия .
Моля някоя мама с добър немски да помага  Flutter

# 519
  • София
Моя Миро си е забравил телефона в къщи и аз цяла сутрин съм телефонистка. Вече два пъти ми пожелаха да "излизат по - бързо, за да не ме тормозят". Егати и непросветените хора  Grinning. Аз тука благодаря за всеки ден в корема ми, те....

# 520
Зузиииииии    Heart Eyes   Hug  Толкова много се радвам на тази новина!! Браво на теб!! Ще стискам палци много силно и ще се моля да изкараш най-леките и приятни 9 месеца и да гушкаш един много пухкав бебок Юни месец!   Hug

# 521

Hug Hug Hug
Честито!   bouquet

Hug Hug Hug Това ще бъде най-щастливият ти юни!  Hug Hug Hug

# 522
Зузиии, браво и се радвам за теб! Всичко ще е наред! Hug Peace

С тези термини просто е страшно, аз си го изчислявам и доки де, от първия ден на последния цикъл плюс 7 и три месеца назад!

Оф, вече почнах да си гнездя - само пререждам дрешки перя и си мисля какво още трябва. Само дрешки за изписването ще трябва да купя нови, та ако някой има идеи, да сподели.
Киара, на мен приятелите ми звъняха в 8-9ти месеци да питат всеки ден, "Раждаш ли?Айде, кво става, що се бавиш?" А аз само се надявах да си е бебето в корема максимално дълго време. Ама те хората други неща си мислят-почерпки, да видят бебето и т.н.

Ще разгледам сайта.

# 523

Имам подозрения,че от газираното ми се получават контракции.Вчера цял ден нямах и като пийнах малко веднага ме почнаха.Сега съм седнала пак с 1 швепс  Laughing Ако пак ме стегне,повече няма да близна!

Швепса съдържа хинин а той предизвиква контракции.

# 524
  • София
Привет от нас. Случи се така, че пътувахме неочаквано до София и се възползвам да споделя мнение за прословутата ИКЕА. Концепцията им много ми хареса, беше различна и освежаваща. Аз съм луда по всякакви кутийки и техния принцип за оползотворяване и организиране много ми допада. Само дето не можем да си го позволим  Mr. Green Конкретно гледахме скринове и тези от дърво бяха доооста скъпи. Май ще купуваме от където взехме за буболец и ще търсим вариант за транспорт до Козлодуй. Някой ако сподели подобен опит, ще бъда много задължена. Иначе буболец се омагьоса от детските стаи в ИКЕА, просто беше трагедия на тръгване, много плака и не искаше да остави играчките, столчетата, креватчетата... За съжаление не се класира за детския център - там приемаха деца само над 3 години (и под 10, де).

zuzi_79, успех  Praynig

Видях много коментари за кърменето след последния си пост и ми се иска да споделя още нещо... Най-първо, надявам се Димитрина или който и да е друг да не се е почувствал обиден или наранен от думите ми! Убедена съм, че няма майка, която съзнателно да вреди на своето бебе и че всяка е направила всичко по силите си за доброто му според информацията и подкрепата на околните си, с която е разполагала към момента. Много от маркираните проблеми: поспаливо бебе, кърмене на големи интервали, кърмене под режим, стрес, схващания от неудобна поза, "спряла" кърма и т.н. имат своите последици, ако не се реагира адекватно и навреме. Не бива да се подценява индивидуалността на майката и бебето/тата - понякога резултатът при равни други условия би могъл да е коренно различен, а понякога конкретната ситуация би могла сама по себе си да предразполага към определен ход на развитие...

Общи условия

Активация на акаунт