Отговори
# 540
Абе мами вашите бебоци хълцат ли?

chef Дайте идейки какво да сготвя че от 2 часа си блъскам главатааа #Cussing out   chef

# 541
Какво представлява хълцането?
Аз днес правя гювеч с телешко месо картофки и зелен боб....

# 542
Абе мами вашите бебоци хълцат ли?

Моята беба още не хълца, но с каката подскачах цялата!

Ние днес сме на мусака.

# 543
Понякога хълца по повече от 30 минути Simple Smile Чак ми се струва, че и аз ще се разхълцам...
Направи пълнени чушки...

# 544
Хълца ... напосдък по-рядко. Усещам го като пулсиране ниско долу, където е главичката  Simple Smile

Ще пълня чушки довечера  Peace

# 545
Огромни благодарности на всички ви за милите думи и стиснатите палчета! Успех, мамчета!  Hug

# 546
Аз вечер като легна и сърцето ми сякаш бие в гърлото и после ми се втвърдява корема...

# 547
Само аз ли съм толкова заспала?! За малко да изпусна всички дати за отворени врати преди термина!

# 548
Какви отворени врати?
 ooooh! С нищо не съм наясно като в небрано лозе съм....

# 549
Датите за отворени врати в Майчин дом и Шейново...искаше ми се да поразгледам...

# 550
този сайт е супер но аз не мога да разбера думичката за КОШАРКА за да ги видя.. Embarassed

# 551
Имам въпрос много ще се радвам ако някой може да ми помогне.
Как става влизанто в облницата в смисъл трябва ли да ходя предварително и кога по-точно?

# 552
Zuzi честито и от мен. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.  Hug  Hug  Hug

chef  Ние довечера ще хапнем пиле на фурна с картофки.

# 553
Не е задължително да ходиш предварително, но е добре поне да знаеш от къде да влезеш, а не да се луташ в ДЕНЯ НА ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ Simple Smile А и обстановката няма да ти е съвсем непозната. Ще разбереш и точно какво трябва да носиш за себе си и бебчо, макар че повечето болници имат и публикувани списъци на страниците си. А относно кога да отидеш ако искаш, зависи както от теб, така и от това за кога има свободни места в списъците за обиколка на съответната болница.

# 554
Имам въпрос много ще се радвам ако някой може да ми помогне.
Как става влизанто в облницата в смисъл трябва ли да ходя предварително и кога по-точно?

Мелка , трябва да идеш в болницата веднага ако ти изтекат водите или имаш съмнение ,че ти изтичат ... Ако обаче имаш само болки , без да са текли води , се опитай да си поседиш у дома колкото можеш повече . Иначе отиваш в болницата с документите и багажи  , казваш ,че си с болки и те знаят какво да правят от там нататък . Ако още не са изтекли води , ще те проверят за разкритие и ще преценят дали да те оставят в болницата или да те пратят да се разхождаш още някой и друг час . Ако са изтекли , ще те приемат веднага и ще те сложат под наблюдение , за да следят как се развива родовият процес ... Ако те интересува още нещо - питай смело  Hug

Общи условия

Активация на акаунт