Отговори
# 555
Благодаря Ви.
Аз съм решила да раждам в окръжна болница в гр.Сливен,но някъде бях чела ,че всяка болница изисква да носиш различни неща нямам си на идея какво да нося и ако отида да попитам следователно не зная кой.
Както казах като пате в калчище съм нямам си на идея за какво иде реч като цяло...

# 556
зелено човече (.)(.) аз като купих секцията от Айко си платих 10лв услуга доставка, помолих да се достави до адреса на Лео Експрес, ако не се лъжа беше в Орландовци (предварително бях се уговорила с тях). Секцията е 80кг., експресна поръчка ми излезе 22лв. транспорт (от офис до офис), няма значение до коя точка на Б-я е. При всички останали куриерски фирми доставката ми излизаше над 35лв.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 14:50 от crazy_baby

# 557
Здравейте момичета,
Аз малко рядко пиша тук, но пък ви чета всеки ден.
Днес и аз бях на лекар и нашите кюфтета са вече 1,170 и 1,180. Все ми се струва, че вашите бебета са по-големи, а моите по-малки, но доктора твърди, че си били ОК.
Аз днес мисля да готвя нещо бързо и лесно -риба. Пъстърва с дометен сос и лук на фурна.
Хубав ден и седмица на всички!

# 558
Благодаря Ви.
Аз съм решила да раждам в окръжна болница в гр.Сливен,но някъде бях чела ,че всяка болница изисква да носиш различни неща нямам си на идея какво да нося и ако отида да попитам следователно не зная кой.
Както казах като пате в калчище съм нямам си на идея за какво иде реч като цяло...

Вземи си най-необходимото : памперси + мокри кърпи + пелени/дрехи за бебето. Нощница,  лигнин, топли чорапи , чехли и нещо за ядене за теб . Всичко останало има време да ти го донесе таткото и след това .  Все пак раждането продължава няколко часа , а той милият ще се чуди какво да прави  Mr. Green . Винаги могат да ти носят необходими неща и след раждането ... Иначе потърси в интернет има хубави списъци с неща за болницата  Hug

# 559
Благодаря за помощта.
Има време надявам се да вляза в релси до тогава  newsm78 Hug

# 560
Благодаря за помощта.
Има време надявам се да вляза в релси до тогава  newsm78 Hug
Без да се притесняваш, отиваш в родилното, звъниш на вратата и питаш каквото те интересува, ако разбира се няма официален ден за посещение (попитай на регистратурата). Най-много да ти кажат, че не е подходящ момента, но какво толкова Simple Smile

# 561
  • Sofia
Едно допълнение: Въпреки, че по регламент не е разрешено да се ползват дамски превръзки след раждането, а трябва лигнин (поне аз като раждах преди 8 г. в Св. София беше така) - не забравяйте, мили момичета, дамски превръзки и то нощен вариант.

# 562
Здравейте, може ли и на мен паролата за снимка бг  Flutter

# 563
  • София
...ии за еднократните гащи знам, че са от полза също.

# 564
Аз ще раждам на 30 км доло горе от моя град демек кога трябва да тръгна  Grinning

# 565
има ли някоя мама за  2градска -София!?и какви са тези "еднократни гащи"?Едно време нямаше.. Rolling Eyes

# 566
Все се каня да ви питам - оглеждам кошчетата за кола и гледам, че за някой има някаква основа за монтиране в колата, а за други няма. От видеата разбирам, че целта на тази основа е застопоряване на столчето по време на движение, но задължително ли е според вас да се взима и основата?  newsm78  Само столчето сложено върху седалката и вързано с колан не е ли достатъчно?

# 567
преди няколко дена моя приятелка роди във Окръжна болница Пловдив . Помолих я да ми направи списък с необходимото и ето какво ми даде тя :

За майката
1. Спално бельо ( не навсякъде се иска , но в Окръжна Пловдив -да )
2. Нощници - 2
3. Хавлии
4. Тоалетни принадлежности
5. еднократни чаршафи за възрастни
6. Лигнин  + превръзки ( превръзките си ги слагаш само тайно  Mr. Green )
7. Еднократни гащи
8. Тоалетна хартия , салфетки
9. Прибори за хранене
10. Бивацин ( локален АБ , ако има външни шевове)
11. Чехли

За бебето :
1. Пелени ( комплект бархетени + тензухени ) 1-2 комплекта
2. Одеалце за завиване или дебела пелена
3. Чаршафи
4. Хавлийка
5. Памперси
6. Сапун +  бебешка козметика
7. Мокри кърпи
8. Дрешки
9. Шише + помпа + бибка , ако ще давате

Това е за Окръжна болница Пловдив , но мисля ,че е добър списък за всяка болница   Hug До колктоо си спомням носех всички тези неща и във ВМИ - Пловдив предния път  Peace

Нещо много важно - сложете си нещо за ядене + малка бутилка мин. вода  в багажа ... Много е важно . След 12 часа раждане , умирах от глад . Никой не ми беше казал ,че ще съм така гладна и жадна и не бях предвидила нищо . Една майка , която роди с мен, ме спаси и ми даде да да си хапна някакви банички и един банан, за което съм и благодарна и до днес ... Това беше най - вкусното ядене в живота ми   Mr. Green . Не знам как се казва , но направо ми спаси живота  Hug

# 568
  • София
има ли някоя мама за  2градска -София!?и какви са тези "еднократни гащи"?Едно време нямаше.. Rolling Eyes

http://family-bg.com/prX_2512.htm ето това

# 569
Стефи, аз снощи сготвих свинско месце с прясно зеле. Simple Smile
Та.. днес прескачам с готвенето. Ей, да знаете много ми писва да готвя всеки ден абсолютно и така се радвам като имам сготвено от предния ден  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт