Отговори
# 630
Жули , ами да 70 км не са малко  Hug ....

Bilyanna, коато се трвожа ползвам един сайт , за да знам какъв е рискът за бебето. За оспен се казва ,че няма такъв . Пий си го , за да овладееш възпалението :

http://www.safefetus.com/DrugDetail.asp?DrugId=252&TradeName … n&TradeId=612

Търсачката е тук :

http://www.safefetus.com/Search.asp

Въвежда се търговсктоо име или активната съставка  Hug

# 631
Здравейте,

и аз направих малко покупки от Вис Виталис след прането не са мръднали. Аз нямам опит с бебешки дрешки, но всички ми казват колко малко се носят, та тогава какво качество да търся  newsm78 Гледам да са хубавки, да са ми с предно закопчаване (поне бодитата) и да са 100% памук...   Все пак тези дрешки не очаквам да се носят година, две Wink
Поправете ме ако греша  Peace

А също така да питам на някой доктора започна ли да му предписва овули против гъбички, с цел да не се завъдят до края на бременността? На мен ми предписа (въпреки, че микробиологията ми е чиста) и каза че това "лечение" ще го продължим до края и заедно с флоражин.

Днес попаднах на това легълце http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=47335 цената е много изгодна, но дали е стабилно?  newsm78 А уж бях категорична че ще сме с преносима кошара а започнах да се заглеждам по дървените легълца  ooooh!

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 20:05 от Lilly27

# 632
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз нещо се разчувствах и ми хрумнаха няколко заглавия за теми:

През декември ще празнуваме - бебковците ще целуваме!
През декември ще се опияним - бебенцата наши ще родим/държим!
Бебенцата декемврийски щом се появят, звезди в очите ни ще заблестят!

А тук виждам един сладък колаж от снимки на бебчовци - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=613333.0 - живот и здраве и ние ще си направим, когато се преместим в "Родени".

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 20:07 от gadamer

# 633
Имам хубава новина, оказа се, че няма нищо страшно с изследванията ми на урина и кръв. Въпреки, че няколко показателя бяха извън нормата, се оказа, че всичко е границите за бременна жена. Дори урината излезе стерилна, въпреки повишените левкоцити при обикновеното изследване. Така, че се разминах с антибиотиците и съм много щастлива заради бебо, е  и заради мен. newsm68

Обсъждате нещата за родилното, на мен ми бяха  много полезни подложките за бременни. Те са доста по-широки от нощните превръзки, по дебели са и поемат повече течност, но всъщност те са направени така според мен, за да ни е меко на дупетата. Аз бях с епизотомия (малък разрез, за да не се разкъсам при раждането, след което се зашива) и не можех да си седя на дупето без тях.Laughing
Другото нещо, което беше много полезно отвара от смрадлика, с която се обливате при интимната ви хигиена. Така нещата зарастват по-бързо. Много полезна отвара ползвах я мисля до 3 седмици след като родих.

# 634
  • София
Само да кажа- за секциото освен водички, носете и 1 млечен шоколад. Няколко часа след операцията ни караха да ядем по малко. Захранването е на другия ден след раздвижването, като 3 дни е специална диета. Специално ме предупредиха поне една седмица след операцията да не ям банани, защото много затормозявали стомашно-чревната дейност.
Аз също така си бях взела и слушалки за телефона, та си слушах радио в реанимацията, че на охканици не издържам.
Еднократните гащи на мен са ми супер неудобни, та си бях взела 7-8 чифта грамадни "бабешки", които носих малко и  вкъщи, докато ми помине и после хвърлих.

# 635
Здравейте,

и аз направих малко покупки от Вис Виталис след прането не са мръднали. Аз нямам опит с бебешки дрешки, но всички ми казват колко малко се носят, та тогава какво качество да търся  newsm78 Гледам да са хубавки, да са ми с предно закопчаване (поне бодитата) и да са 100% памук...   Все пак тези дрешки не очаквам да се носят година, две Wink
Поправете ме ако греша  Peace

А също така да питам на някой доктора започна ли да му предписва овули против гъбички, с цел да не се завъдят до края на бременността? На мен ми предписа (въпреки, че микробиологията ми е чиста) и каза че това "лечение" ще го продължим до края и заедно с флоражин.

Днес попаднах на това легълце http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=47335 цената е много изгодна, но дали е стабилно?  newsm78 А уж бях категорична че ще сме с преносима кошара а започнах да се заглеждам по дървените легълца  ooooh!

Lilly27,
а как са ти левкоцитите? Увеличени ли са? Ако да, явно има някаква причина - инфекция, бактерии и затова е назначено лечение ThinkingСребърната вода също ще те предпази от такива гадини Peace
А това легло аз го гледах на живо заедно със скрина и гардероба са 299лв. изгодно е, но не са много добро качество и се отказахме, и взехме това http://www.shtarkel.com/prodphotos.html?id=910&photoid=1252

# 636
silvergreen ок са ми изследванията, с изключение на малко ниския ми хемоглобин

За легълцето, ще продължавам да гледам, благодаря за инфото  Hug Това от щъркел е много симпатично.

# 637
silvergreen ами не ок са ми изследванията, с изключение на малко ниския ми хемоглобин

Ми и на мен ми е странно в такъв случай, някой на който му се е случвало може да пише newsm78

# 638
Имам хубава новина, оказа се, че няма нищо страшно с изследванията ми на урина и кръв. Въпреки, че няколко показателя бяха извън нормата, се оказа, че всичко е границите за бременна жена. Дори урината излезе стерилна, въпреки повишените левкоцити при обикновеното изследване. Така, че се разминах с антибиотиците и съм много щастлива заради бебо, е  и заради мен. newsm68

Обсъждате нещата за родилното, на мен ми бяха  много полезни подложките за бременни. Те са доста по-широки от нощните превръзки, по дебели са и поемат повече течност, но всъщност те са направени така според мен, за да ни е меко на дупетата. Аз бях с епизотомия (малък разрез, за да не се разкъсам при раждането, след което се зашива) и не можех да си седя на дупето без тях.Laughing
Другото нещо, което беше много полезно отвара от смрадлика, с която се обливате при интимната ви хигиена. Така нещата зарастват по-бързо. Много полезна отвара ползвах я мисля до 3 седмици след като родих.
Сподели моля за епизиотомията - вижда ми се гадничко,особено ако нямаш упойка Shocked

# 639
ей,чета ви вече два часа!Събота и неделя бяхме на село и брахме ябълки(аз наблюдавах и похапвах) Simple Smile Контракциите от петък вечер затихнаха след гушкане с любимия и дрямка.Благодаря ви за загрижеността!Много е мило да видиш как някой,макар и непознат се вълнува за теб  Blush аз също ви мисля ей!Все разказвам на хората покрай мен "една мама от форума....четох,че другите...." е майка ми и мъжо не харесват това и си мислят,че си вредим,но те не разбират! Моля,пазете се и се грижете за бебоците!  Hug (разчуствала съм се нещо) попаднах на един пост във фейса,но ако има риск от много сълзи не го четете!
Здравей,мамо!Аз съм твоят син.Не ме познаваш все още,но ти обещавам скоро да се запознаем.
Казвам се Йоан.Имам светла коса и светли очи.Е все още не съм така,но като се родя ще бъда.
Няма да имам татко,но това няма значение.Като порасна ще стана Лекар!
Днес научи,че си бременна.Беше толкова щастлива.Смееше се.Имаш много хубава усмивка,мамо.Цял ден ми говореше и чувствах такава сигурност,мамо.ОБ..................ИЧАМ ТЕ МАМО!!!Обещавам да се гордееш с мен.Ще стана лекар!
Днес каза на татко за мен.Не се зарадва,каза,че не ме иска.Защо не ме иска,мамо?
Усетих силен ритник,а след това те чух да плачеш.Удари те,нали?Защо постъпи така мамо?После те прегърна,поиска ти прошка и ти му прости.Казваш,че те обича,но аз не мисля,че това е така.
Три дена нито ми говориш,нито ме галиш.Защо,мамо?
Чувам те!Говориш с един лекар.Усещам,че нещо лошо ще се случи!Страх ме е,мамо!Боли ме!Спаси ме мамо!
Сега съм в рая.
Не се тревожи,аз съм добре.
Защо постъпи така,мамо?Исках толкова много да видя слънцето,да стана лекар,ДА ЖИВЕЯ!Няма значение,че вече не ме обичаш.Аз винаги ще те обичам.Никога няма да те забравя,мамо!Прости ми,ако съм направил нещо лошо.
ВСЕКИ АБОРТ ОЗНАЧАВА-ЕДНО СЪРЧИЦЕ КОЕТО НЯМА ДА ЗАБИЕ,ДВЕ ОЧИЧКИ,КОИТО НЯМА ДА ПРОГЛЕДАТ,ДВЕ РЪЧИЧКИ,КОИТО НЯМА ДА ДОКОСНАТ,ДВЕ КРАЧЕТА,КОИТО НЯМА ДА ПРОХОДЯТ,ЕДНА УСТИЧКА,КОЯТО НЯМА ДА ПРОГОВОРИ....
Сподели,ако си против АБОРТА !!!!

# 640
Много е тъжно... Cry

# 641
Предупреждението не помогна. Сега си рева Cry

# 642
Стига сте ривали, бееееееее!  Mr. Green

# 643
И епизиотомията не е приятна, но не е и нещо страшно...като режат почти не усещаш, а после шият с упойка (пълна или местна). Обаче е вярно, че не можеш да си седнеш на дупето и аз седях доста време ту на едната кълка, ту на другата Sad

# 644
  • Beyond the Frontiers
Сподели моля за епизиотомията - вижда ми се гадничко,особено ако нямаш упойка Shocked

Когато ти я правят първо слагат местна упойка и не усещаш нищо от самия разрез. След нея родих с 1 напън, беше облекчение. При шиенето вариант е, ако не те е пуснала още упойката - действат, ако те пуска или слагат нова или директно пълна - мен ме попитаха, как предпочитам, защото започваше да ме пуска. По съвет на завеждащия предпочетох пълна - докато кажа ок и вече ме отнесоха Crazy
Неприятно е след това опъването -2-3 дена и малко трудното сядане на д-то. Ефикасно като обезболяване и бързо възстановяване - отвара от смрадлика/ тетра и спрей Бивацин. Голям плюс ми беше ВИП стаята със собствена баня и душ, защото всеки път при ходене до тоалетна можех да си правя душове, които много облекчаваха - веднъж с вода, след това смрадликата или Бивацина. Слагах нощни дамски превръзки и лигнин върху тях, друго не ме спасяваше.

За бодита - на сина ми купувах доста български, ами некачествени са. Първо след 2-3 пранета се развлачват, започват да им падат тик-так копчетата. Да не говорим от тези копчета, каква алергия направи - там където се допираха до кожата му се изприщваше, та се наложи да зашивам парченца плат от вътре. Десените са често кошмарни, материите не струват. Дори тези от Джъмбо са по-добри за мен.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 21:28 от Galactic Voyager

Общи условия

Активация на акаунт