Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Вени, дръж си краката топли; ако имаш грейка с топла вода, сложи си я  ниско на корема. Бутилка топла вода също върши работа. Пий много вода, добре е, ако е топла. Избягвай газирано и алкохол. Боровинките са добре, но трябва да са червени - много малко марки сокове го имат.

Бени, много ти съчувствам и на теб  Hug. Ето за това обичам нашите учителки - успяват да накарат всички деца да си напишат домашните на занималнята.

Системата, по която учат английски, ми се вижда много скапана. Сега почват да пишат на английски - та те на БГ още не могат, а какво остава за език като английския, дето едно говориш, а съвсем друго пишеш  ooooh!. Като пате в кълчища е. Не знам как ще се оправя и май пак нищо няма да научи.

Теди, бързо да им минава и на твоите момчета  Hug

И благодаря, че ни мислите - чукам на дърво, добре е. Дано и през нощта да е така.

# 166
Ей, много болнички, какво става тук? Tired За гадните вируси - дано минават бързо и възможно най-леко. Hug

Венче, щом имаш смрадлика, направо си направи отвара и седни в един чист леген. Не е приятно, но пък от моя близка знам, че е супер ефикасно. Оф, ти пък си в цикъл. ooooh! Rolling Eyes Дано ти мине бързо! Hug

Норче, не съм ходила по магазини. Само пазарене за в къщи. На Н. само едни ботуши от Дайхман взех за 20лв.
Джуджи, помня, ти даже май снимки пуска на якето. newsm78 Но на мен ми е сложно от тези сайтове да пазарувам. Rolling Eyes

Като ви чета за учениците, ми настръхва косата. ooooh! С каката не съм имала почти никакви проблеми. Обаче с това дребното ще побелея за нула време сигурно. Sick

# 167
  • Пловдив
Кипре, имах предвид нещо домашно от червени боровинки: сок, компот, или сушени за чай. Не от магазина "натурален" сок... Laughing

Моят пък е по- добре с англ., отколкото с бг. Направо съм бясна! Не е редно да се затруднява толкова много с родния си език! Ей сега чак благополучно приключихме, глас не ми остана... ooooh! Учат по Блу скай англ., мисля...Харесва ми учебникът, ама щот и аз съм на неговото ниво с англ., сигур... Laughing

Реа, направих си едно чайче  Wink и седнах малко да си почина, че то от 10 до 18.30 си е бая време..ако тряя всеки ден това да ми се случва - просто не знам.  ooooh!

Успокоихте ме, че не е само той, че вече си мислех, че на него му има нещо...  hahaha

Й. ми се справя сама от първи клас и досега с нея такова нещо не съм преживяла...

# 168
  • София
Мерси на всички за съветите  Hug! Нищо домашно нямам  newsm78. А докато стигна до аптеката, забравих наименованието на боровинката, бре, направо ми излезе от главата  ooooh!. Питах и ми препоръчаха мечо грозде, дано не съм сбъркала. Поли, одеве точно това направих - сварих си смрадлика и се пльоснах в един леген. Да ти кажа, че вЕрно има ефект - след това се изпишках без да ми се дореве  Blush.
Бенджи, и аз това ти разправям - и моя по английски пише безгрешно, а сега гледам и по немски (ама там кво гледам, като бъкел не разбирам... може и грешно да е  hahaha), обаче по български, да не ти разправям.
Отварям му тетрадката по Информационни и съзирам следния неземен бисер: "Основени носители на информация - твърд диск, дискета, СД, ДВД и влашка"  hahaha. Вярно, че грешката е от бързане, ама направо побеснях!

# 169
  • Пловдив
Вени,  Joy Joy Joy

Направи си чайче от мечото грозде. На опаковката тряя да има точно как... Peace

# 170
Венче, аз, да чукна на дърво, не съм имала такъв проблем, но съм го запомнила това за всеки случай. Ето, сама си се сетила и щом си почувствала облекчение, супер. Направи го пак. Утре ще си пушка. Flutter

# 171
  • София
Бенджи, на инструкцията за мечото грозде пише да го кисна 8-10 часа в студена вода и после да го варя, ми нямам толкоз време, бре! Направо ще го варя и ще го пия.
Чакайте да ви развеселя малко. Докато си киснех в легена със смрадликата, с една четка с дълга дръжка си лъснах половината плочки в банята, че да убия времето  hahaha. Сега съм си сварила още една доза и ще се настаня в другата половина, да оправя и нея  Joy.
Пол, дано и да не ти идва до главата  Hug!
Аз всъщност не съм много сигурна, че е цистит, диагностицирах се сама и по интернет  ooooh!, ама айде стига съм ви занимавала с тия глЮпости  Hug.

# 172
  • Пловдив
Хммм..не знаех, че тряя да се кисне...ама виж в нетя за идейки...сигур може и така да си го свариш.. newsm78 Не знам, Вени, аз мечо грозде мисля, не съм пила /или веднъж отдавна, май../ Но иначе имам през няколко години подобни проблеми...Точно при застудяване и ако съм с гол кръст Blush ...ЕГН -то вече...преди си бях ОК...

Ха ха ха..поне си оползотворила времето добре... hahaha

# 173
Венче, ми да беше дошла да лъснеш и моята.  Joy Днес се утрепах, след ремонта кафевите ми плочки бяха бели.  Mr. Green На всичкото отгоре и съм се изкривила нещо от дясно, така ме боли че едва ходя, но иначе се заинатих с тази баня.

# 174
АААА ясно, Пол, ама инак хубава работа си свършила за крачетата на Ник. Тия обличанки горе и долу са ми винаги много трудни за децата. Ми те не искат да пробват никакви дрехи, обувки..... ooooh!

Вени, добре е, че се чувстваш вече по - добре. Това с плочката  hahaha

Камче, и аз съм така  ooooh! Никога през живота си не съм ходила с голи тръстове, не съм ходила разсъблечена, че сега да имам някакви проблеми, но пусто тоя гръб и кръст почнаха от 1-2 години да ме навестяват много често и постоянно  ooooh! явно няма значение кво си правил на малидини  ooooh!

Инак имам мускулна треска от тае-бо-то, уж не се напрегнах много, но явно достъчно.
Днес да ви се похваля , че спах следобяд като къпано бебе, така не ми се е случвало сигурно от миналта година. Много здравсловно ми се отрази, после си направих чай и се наливах с него да ми сгрее душата  Mr. Green

Иначе освен утре ми остават още две ходенки на курса и приключвам. Смятам след нова година да ги подновя, живот и здраве  Heart Eyes
Ох, сега трябва да пиша на английски за любимият ми филм, актьор и т.н., всичко ми е на устата, но като взема ИмикалЪт и става бЕло петно  ooooh!

# 175
  • Пловдив
 Joy Много си работна, бре

Бенджи, разбира се, че е по-добре да не е сок натурален, но ако щеш вярвай, друго няма  Rolling Eyes. Пък мен и сок ме е облекчавал, може плацебо ефект да е бил, не знам Simple Smile.

# 176
Венче, нагледно си те представих и се пукам от смЕх. Joy Само се чудя тези плочки, дето са по високото как може да стане там работата. newsm78 Mr. Green Joy
Кам, как е малчо в градината? Моят вече е ок. Не се напикава, не плаче сутрин. Некоя гад ще го лепне сигурно скоро. ooooh! Не може то всичко да е наред. Close

Утре мислим да ходим да подаваме заявления за нови лични карти, че изтичат след месец. Типично по бг чакаме последният момент. Whistling

Норче, де одиш бре? Crazy Ще ти дадат ли документ след курса? И браво за спорта. Аз съм мързелива и туй то. А иначе ботушите ги купих без да ги меря, защото той не беше с нас. Пратих го при кака му на РД-то, а ние с мъжа ми сновахме по един МОЛ, Практикер и Кауфланд самички. Blush Бях му измерила предварително крачето и е точно колкото дланта ми. Ботушките малко свободни, но е ботуш все пак. А и за тези пари не се чудих много.

# 177
  • София
Само се чудя тези плочки, дето са по високото как може да стане там работата. newsm78 Mr. Green Joy
А леле, вЕрно, бе! Там не съм ги чистила  hahaha! Пу, как ми отворИ работа сега  Joy. Ще си монтирам легена на тоалетната чиния, че да съм по-високо, ха ха ха  hahaha! И после отивам у Ками, трябва да й помогна, няма как  Laughing  Hug!

Реа, аз имам болки в кръста от десет години  ooooh!. Получих ги, докато бях бременне. Първоначално казваха, щот съм била много слабичка. Като родих и отслабнах смениха песента - били от спиналната упойка. Оди разбери...

# 178
Венче, трЕбе да ти кажа, че мислим еднакво. Crazy И аз за тоалетната чиния се сетих, но понеже се притесних за нея /чинията/ да не се счупи, и затова реших да не споменавам. Mr. Green Ама пък можеш да си вземеш четка с по-дълга дръжка. Joy

Да чукна на дърво, освен дето имам понякога проблем със сърцебиене, други оплаквания нямам, въпреки преклонната възраст. Blush

# 179
Пол, млада яребичка си ти, ама то е благодарение на големият мъж  smile3534 щото много те гледа и помага и не те оставя да се преумориш  Grinning

Вени, на мен пък след операцията ми започнаха тези болки. Ти секцио ли си раждала? Понеже съм чувала, че след секцио е така, а моето като разрез си е като секцио  newsm78
Много добре ми се отразява спорта - чу ли Камче    love001

И утре ли ще е така студено  cold?

Общи условия

Активация на акаунт