Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Значи, Венче, то колкото хора, толкова и акъли, но ако имаш дренки подръка - плод или сок от компот, му давай през 5-10 минути по мъничко, но редовно. Аз малкият само така го оправям. Whistling По лъжичка през 5-10 минути.

# 346
  • Пловдив
Не, чалгата аз напълно я изключвам от музиката.
Нямам предвид това.

Но точно тия групи..ми ние това сме слушали/слушаме..а това са млади деца, ново поколение, съвсем различни неща би трябвало да им харесват, според мен..За тях тия са "пенсионери" вече.  hahaha

Та затова се изненадвам. При него "музикалната" промяна беше от миналата година малко преди РД, значи някъде по това време, и ние му подарихме първата фланелка тогава...то беше голям кеф и радост, веднага я облече още на РД.. hahaha И си мислех, че може да се е преориентирал към нещо "по- модерно" вече, ама не.  bowuu

Да, дренките много помагат. И шипки.

# 347
  • София
Дренки нямам, а шипков чай му варя от два дни и нищо... От обяд (откакто яде супата) вече не е ходил до тоалетна. Дано тоя наров чай помогне, плюс пробиотиците, дето взех и диетата.
Бенджи, пък аз си мисля, че е нормално да харесва това, което слушат родителите му  Grinning. Точно това си мислех, че ще кажеш, като попитах  Laughing. Гледам и моя хубавец - заслушва се в това, което баща му и аз си пускаме  Wink.
Пък тия групи може да са "пенсионери", ама са класици  Joy!

# 348
  • Пловдив
Хихихи..ми точно пък родителите му не слушат това...а джаз, ама нейсе... Party

Ама приятелчета техни..по сбирки разни все такива неща пущат... Wink

Ми щерка ми, примерно, още не я вълнува музиката...слуша си някви там Селена Гомес и разни други Дисни - звезди... Confused Еее, кефи се като я водим насам- натам по концерти, ама толкова.

# 349
  • София
Хихихи..ми точно пък родителите му не слушат това...а джаз, ама нейсе... Party
Значи остава втората теория за класиците  Laughing!

На наши близки дъщеричката е около 12 г. и тя слуша Селена Гомес. Успокояващото е, че не си пада по Джъстин Бийбър  hahaha.

# 350
Добро утро!

# 351
Добро утро и честит първи сняг.

После ще ви пусна снимки да видите как вали на огормни парцали и колко много е натрупало по колите.

Отивам да пия кафе и да гледам снега.

# 352

Shocked ми честит първи сняг тогава  newsm78

# 353
Качих снимки в албума да видите.

Като малко дете се радвам на снега, въздуха един чист, чист, отворих прозорците да проветря с кеф, защото няма да влезе прахоляк, а свеж въздух.

Още не сме закусвали и се чудя какво да е  Thinking newsm78

# 354
Shocked ми честит първи сняг тогава  newsm78

А? Shocked Ми честито и от мен! Тук даже напича слънце отвреме навреме. Crazy
Тотално сама съм. Спах непробудно цяла нощ. Станах в 7 и нещо и се хванах да оправя на дреб шкафа с дрехалаците. Следва нашият гардероб, но ще видим дали ще му се случи днес. Mr. Green Искам да си забърша и прозорците в кухнята. newsm78

Норче, мноО готино зелено. Crazy

# 355
  • Балчик
Добро утро и от мен ,
честит първи сняг , тук също слънцето се
опита да пробие но уви

Поли днес с теб сме на една
вълна  - подредба на гардероби, чакам
моите да се събудят и да ми помагат.

Имам и цветя на терасата , но се чудя дали
да ги прибирам , видях че към четвъртък
го дават да се позатопли.

# 356
Люско, цветята ги прибрах още в петък. Майка ме подсети, иначе аз мислех, че е още рано. Но на следващата сутрин сви кучи студ, беше 3 градуса и добре, че ги прибрах. Може би нищо нямаше да им стане, но са живинки все пак. Blush
Оф, да ставам от тоя комп., че ми замина деня пак. ooooh!

# 357
Ако се чудите къде бях ....... борих се с един огромен гардероб дрехи  Mr. Green
Оф около 90% вече съм готова. За да не ги оставям на контейнера закарах на свекърва ми толкова много дрехи (тя ги раздава после ), и пак ми останаха дрехи в чували ......... не знам къде да ги навра  Grinning Обаче си имам обяснение, децата пораснаха, дрехите вече са почти като за големи и затова съм на тоз хал  Joy

Малеее никога през живота си не съм имала такава зверска мускулна треска - имам и на стапалата  hahaha

Болните - как са?

Спря ли снега?

# 358
  • Варна
Оф, тва с гардеробите много го мразя, добре че миналата събота ме хвана ентусиазма и го направох. Днес изкарах зимното юрганче, че голЕм студ станА.
И мойта щерка е фенка на Мейдън /благодарение на баща си/ и все техни дискови пуска. А аз слушам квот ми пуснат и право на глас нЕмам. Crazy
За туй пък в петък си организирах женска вечер и малко ми олекна на главата, че много ми се беше насъбрало.
Рейче, едно предиобедно кафе сряда, четвъртък?

# 359
Аз пък реших да си купувам нова преса за коса, че на моята покритието от известно време се изтрива  newsm78 Сигурна съм, че пак ще е Remington, обаче не знам какъв модел да е този път  newsm78 Сега чета и се посвещавам в новите модели  Flutter

Рейче, едно предиобедно кафе сряда, четвъртък?
Напълно е възможно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт