Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Норче, нищо бре. Crazy Просто видях, че вземаш дейно участие. Joy Hug
АдИ да не обяснявам що  Mr. Green

Тони, нормално Peace

# 436
  • Варна
А вий що си говорите така кодово?
Я бързо споделете моля, кой къде какво се вихри?!?

# 437
Ми то с всичко се свиква....

Тъй, тъй. Whistling Много си права. Confused

Любими, вашата е лесна, обаче на мен ми се приспа и ще гася. Айде да ви е лека! Hug

А вий що си говорите така кодово?
Я бързо споделете моля, кой къде какво се вихри?!?

А че то тук как да бъде тайно? Crazy Значи хващаш на Реа профила и и проследяваш публикациите. Mr. Green

# 438
А че то тук как да бъде тайно? Crazy Значи хващаш на Реа профила и и проследяваш публикациите. Mr. Green
И кво виждаш? - нищо интересно!  Mr. Green
Лека ти  Twisted Evil

# 439
  • Пловдив
ЦЦЦц...кви тайни - всичко тряя да се знай...хихихиххи...

Ама и Стеф се вихри в клюто тия дни... Wink

# 440
  • Варна
Айде мацки, лека и от мен.  newsm46

# 441
  • Пловдив
Лека.

Аз се мъча с опити да резервирам 4 самолетни билета по празниците за мъжо и компания - от Милано до Пловдив и обратно...неуспешно засега...излизат ми некви измислени такси, не ми дава да платя с дебитна карта...абе, луда работа...Пък аз нивгаш съм нямала и не мисля да имам кредитна.  Thinking

# 442
Привеееет! Hug

Днес имам рожденничка. Flutter Става на цели 13 години! Crazy Да ни е жива и здрава!

# 443
  • София

Поли, да е жива и здрава, умна и щастлива  Hug! Весел празник и на детето, и на цялото ви семейство  bouquet!

# 444
  • Варна
Честит рожден ден на младата госпожица! Много късмет и щастие ѝ желая! А на мама здрави нерви Wink!

# 445
Честит Рожден Ден на Дианка! Да е здраво, щастливо и добро дете както до сега  Hug Честит празник и на всички у дома !

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 11:00 от Реа

# 446
Пол, да ти е живо и здраво детето и страхотен празник ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet Ама много голяма бе Crazy ти квато си младолика, скоро по дискотеките ще си ходите заедно Mr. Green
Аз май още съм грипозна  ooooh!

# 447
Пол, да ти е живо и здраво детето и страхотен празник ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet Ама много голяма бе Crazy ти квато си младолика, скоро по дискотеките ще си ходите заедно Mr. Green
Аз май още съм грипозна  ooooh!

Гудзи, с грешка си, моме. Mr. Green Не съм младолика. Млада съм. bowuu hahaha Joy

Мерси на всички за пожеланията! Hug Hug Hug Много ми е приятно да ги чета. Flutter

# 448
# 449
  • Варна

Гудзи, с грешка си, моме. Mr. Green Не съм младолика. Млада съм. bowuu hahaha Joy
Мм, чи млади сме я. СЪга погледнах у профило, че сме наборки  Wink. Hug

Общи условия

Активация на акаунт