Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Вени, ако боята не свърши работа, ще пробвам с маркера, ама бая маркер ще тр да купя, целия ток е бял  Joy
А с ква дължина на токчетата се разхождаш ти, бре  hahaha!? Я по-добре купи на детето едни боички с четка и му дай то да ти ги оправи  Laughing Peace!

Ей, страшни са й апреските, мноУ яки  Heart Eyes!

Здрасти, Кипре, добре сте си дошли!

# 496
Сложих ги на линк, на снимка не става нещо.
Вени, ако боята не свърши работа, ще пробвам с маркера, ама бая маркер ще тр да купя, целия ток е бял  Joy
А с ква дължина на токчетата се разхождаш ти, бре  hahaha!? Я по-добре купи на детето едни боички с четка и му дай то да ти ги оправи  Laughing Peace!

Ми с к'ва, кат за кинта и петдесе'  Joy демек поне 7-8 см. Джуджана ще се справи блестящо, със сигурност ще ме накара да си купя нови  hahaha

# 497
Хая, аз имам същият проблем с токовете и шофирането  Mr. Green Миналта година с черен лак за нокти си боядисвах пластмасовите токове  Sunglasses Много добре се получаваше  Peace Пробай, но ще се налага постояно да мажеш ( от филма " Хубав ажена" взех идеята  Joy)

# 498
Джуджи, и аз не виждам нищо. Thinking

# 499
Хая , и аз все още апреските не успях да видя  Grinning

Аз си лягам, лека и спокойна нощ на всички   Hug

# 500
АПРЕСКИ

Сега вече трябва да стане.

Да ви кажа честно, джуджи ей сега успях да я сложа да спи и аз току що положих телесата си на леглото. Май ще изгледам нещо и тогава ще спя.

# 501
  • София
Аз одеве си копирах линкът, като ти цитирах мнението и си се виждаха, ама сега ги погледнах пак - много яки!
Гледам готварско предаване по ютилисима. Една кака панира кашкавал в пълна с олио тенджера  Rolling Eyes. Все съм чувала за маслена баня, ама тая мацка направо басейн му направи!

# 502
Поли, да ти е жива и здрава Даянка   bouquet! Много успешна година и лека матура и пожелавам, че това е най-важното на този етап!

# 503
Хм!  Thinking
Сега не ща блеи бАтуши! Искам бели апрески...
Ще търся! Wink

# 504
Добро утро  Hug

Какъв прекрасен ден  newsm51 Слънцето пече, нищо , че е хладно вън  Heart Eyes

Хая, апреските са страхотни, не ги мисли, а направо ги поръчвай  Peace

# 505
Е добър вечер!
Да сложа вечерята, а Mr. Green
Полинко, да ти е жива и здрава Даянка! Много успехи, късмет и щастливо тинейджърство! Hug
Вени, бравос! Докторка си вече Mr. Green ДА се оправя М.
В момента си пиша с Джес!  После ще разказвам Crazy

# 506
  • София
Тединко, може да ми викате д-р Вени! Нищо, че не различавам шарка от уртикария  hahaha.
Ще чакаме да дойдеш после и да разкажеш за детето, оправя ли се вече? И за Джес, разбира се!

# 507
В момента е в Бирмингам и работи на две места! Иска да събере парички и да отиде при момчето Grinning Типична лъвичка! Да не е в тежест и да не е зависима Wink Там било по-лесно да си намери работа, но по Коледа ще е при ирландеца Grinning Скоро ще пусне снимки и ще я гледаме.
Алекс днес беше за сефте на ДГ. ДАно вече всичко да е минало, че само го въртим вкъщи тоя вирус... е, пратихме го и на свеки да не е капо ooooh! Сега само да не ни го върне ooooh! Е тЕ така!
Изчезвам  animal037

# 508
Добра вечер  Hug

Аз съм сама с детето и вие естествено не пишете, пък аз ще мрЪ от скука. Сготвено ми е, детето не е спало в градината пак, надявам се да заспи рано и ще имам пвоече време за форума, не че има какво да кажа, ама рядко ми се случва.

Сипах си лекарство, че цял ден ме цепи главундрата, ще вземе да излезе, че има нещо в нея.

Ха наздраве!

Тед, радвам се, че дребния е на градина и е добре. Много поздрави на Джес и ѝ кажи да се обади и тук.

Моя мъж от Разград купил апрески на джуджи, доколкото разбрах от лидл.

# 509
Добър вечер! Hug

Да не видите малко слънце ей. Всички се изпарихте. Twisted Evil

Тедко, Рени, благодаря за пожеланията! Hug
Джуджи, апреските са много сладки, дано и тези, които е купил мъжа ти да ги бива. Wink

Общи условия

Активация на акаунт