Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Балчик
Привет и от мен , досега ....
знаете си де , последно ми остана
едно прахосмучене и почивка

Кипре и аз ти разгледах снимките
вие сте си лика-прилика, много
ми хареса снимката с гълъбите  Heart Eyes
А как наистина си познала ffr
 Joy

Dai4eto добре дошла и от мен  Hug

# 586
Кипре , НЯМА ДА ТИ ГО ПРОСТЯ НИКОГА !!!!! Mr. Green Crossing Arms Mr. Green Crossing Arms Mr. Green

казах и на мъжа ми ,и той не може да се начуди,защо не сте се обадили  #Cussing out - представяш ли си какво съвпадение, за град като Милано и вие ,само за 2 дена тука !!! #Crazy #Crazy #Crazy

виж албума ми #Cussing out

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 14:51 от ffr

# 587
Кипре, ама верно си за убиване значи. Twisted Evil Аз ако бях сигурно нямаше да я позная, камоли да я видя, а ти хем си я познала и пак....Срам, божееее! Crazy Таквиз интимности си знаем тука, тебе те срам.  #Crazy newsm78 Нищо. Другият път. Wink

Дайчето, само да ти кажа, че особеностите на зодията сме ги обсъдили още в първите една-две теми. Тук се пише за всичко друго, но не и за зодията. Grinning

Ние се стягаме за парти. Тортата отново стана една от най-грозните ми, обаче толкоз мога. Twisted Evil Казах на щерката, че сигурно догодина вече ще се замисли дали иска домашна. Twisted Evil

# 588
Добър деееееееееееееен!  Hug Hug Hug

Дайчето, ние обсъждаме готварски теми, точно защото повечето не обичаме да готвим, аз определено. Това ми е най-омразната работа.

Кипре, що не се обади на Фифи, срещата щеше да е върха. Не мога да коментирам в албума, не знам защо, но сте супер готини.

Ние довечера ще се виждаме с едни приятели, които чакат всеки момент бебе.

# 589
Джуджи, аз не знам някой да обича да готви. Всеки го прави, щото тряА да се яде. Whistling

# 590
Джуджи, аз не знам някой да обича да готви. Всеки го прави, щото тряА да се яде. Whistling

Има, има и такива, които обичат да готвят, но не са представители на нашата зодия  Joy

# 591

Има, има и такива, които обичат да готвят, но не са представители на нашата зодия  Joy

Е да де. Аз за нас си тук говорех. Crazy

# 592
  • Пловдив
По това мнооо си приличаме: личи си, че сме лъвове: хич не обичаме да готвим. Ама се налага.  Laughing

# 593
  • ПЛОВДИВ
Здравейте скъпи мой лъвички  Heart Eyes Hug
Поли1, мерси че попита за нас. Добре сме си двамцата с моя "мушморок", както си му казвам.  Embarassed Преди по-малко от месец споделих на баща ми за него и сега ми е с една идея малко по-спокойно, защото при всяко излизане преди все ме беше страх какво ще каже баща ми и дали, ще ми се кара.  Embarassed Даже много не си показвах пръстенчето пред хора, но сега си ги нося с гордост.  Embarassed Сега пък живот и здраве след две седмици правим на 2-ри 6 месеца от както сме заедно.  Embarassed
Дайче, Добре дошла и от мен  Hug
ffr, съжалявам много за папагалчето ти  Hug знам какво е да загубиш домашен любимец. Преди 6 години си отиде мини кралския ми пудел, който много обичах макар, че беше панта и половина.

# 594
  • Варна
Мдаа, и аз не обичам да готвя. Обаче народа у нас яде като за последно. В дни като днешния, демек почивен, може да не изляза от кухнята и пак ще са гладни  Confused.
Кипре, такова съвпадение сред толкоз народ насредата на Европата да се срещнете и да не се обадиш  Naughty.
А къде ги гледате снимките? Аз нищо не виждам  Rolling Eyes.

# 595
  • Пловдив
Момичета, ето един виц от ФБ,:

"Двама приятели си пишат в Скайп:
- Аре се видим утре да пием по кафе?
- Егати , ти си първият човек, който успя да напише "бира" с четири правописни грешки"

hahaha

# 596
Ами аз ще прочета старите теми тогава, защото ми е интересно какво сте писали. Дано има нещо останало, че 56 теми назад Laughing Mr. Green Като типичен лъв обичам да чета и да слушам за себе си хаха дори лошите неща ги приемам като комплименти.  А за да довърша отчета съм от София Simple Smile

Много сте любезни, благодаря за гостоприемството  Hug

# 597
  • Пловдив
Dai4eto, я не се мори да ги четеш старите теми..само глупости сме писали... Joy

Дано да ти хареса при нас и да останеш.

Свекърва ми взе хлапетата, утре нъл ши работя като застъпник на изборите...
Сега чистя, че ми е мнооо мръсна къщата /оттърваха чистенето тоя уикенд хлапетата  Imp/
Довечера съм на клубче с една дружка - лъвица с три хлапета, дет баща им ще ги гледа, пък тя ще е с мен на концерта... bowuu

# 598
А, добър вечер  Hug

Прочетох за Кипра и Фифи и.....абе нЕмам думи  Joy
Обаче щом се е случило така, значи е трябвало да стане, нали?   Wink

Разгледах и снимките - страхотни са  Heart Eyes

Имаме грънчарко колело ( детска играчка ) от Нова година  Embarassed и тогава бях забравила да купя батерий та чак сега купих  Mr. Green В момента мойте двамата майсторят.......ама всичко изглежда мн гадно  Sick

# 599
  • Пловдив
Бе аз като ви казвам, че съм смотана  Banghead

Рейче, остави децата на мира и не им се меси, на тях сигурно им харесват.

Вени, ти ли питаше за слончетата? И аз се чудих там за какво са, пишеше, ама на италиански Simple Smile. Като се върнахме потърсих в нета и разбрах, че е парад на слоновете и се е правил и преди в различни европейски столици, като целта е благотворителна - да спасят от изчезване истинските азиатски слонове. Скулпторите ги разполагат на ключови места из градовете, където има забележителности. Мисля, че накрая ще има търг и разпродажба.

Общи условия

Активация на акаунт