Жената Лъв-57-ма тема

• 19 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
В домаения сос, нищо- той си се сгъстява от печенето. Чушката -прясна, че иначе съвсем ще се спаружи.
Благодаря за комплимента.   bouquet
Започнах да готвя у дома на сериозна възраст, след като дъщеря ми прояде нормални манджи. Но последните 2-3 години като съм си вкъщи имах възможност за много експерименти.

# 646
Да се примъкна. Blush

Гудзи, като имах такъв проблем, по съвет от форума накарах дъщеря ми да изсмуче бучката. Може и мъжа ти да я свърши тая работа. Wink И това е съвсем сериозно. Може и бебето, но то дърпа по-слабичко.

# 647
  • София
Ми така е то, имате цици - имате проблеми. Я да ме видите мен - ни цици, ни нищо  Joy.

Сега да кажа добър ден и дано да ми се е получил черния хумор и да не взема да обидя някого  Hug.

# 648
Ми така е то, имате цици - имате проблеми. Я да ме видите мен - ни цици, ни нищо  Joy.

Ми имаме си пък. Яд ли те е.  smile3534

# 649
Ко прайте? Grinning
Ние сме пред тв. Ще гледам Листопад после.

# 650
Аз ще правя яйца на очи, че нямам манджа, а мъжете ми играят на Wii то.

Днес забравих, че детето имат 4 часа и то чакало баща си почти час при бодигарда горкото.  ooooh! Ама ме хвана яд на госпожата. Ами прозвъни на тези родители които ги няма, хванала си чантата и айде, а който не са го взели при бодигарда, ами ако ни се е случило нещо... Пу ама.  Twisted Evil   Crossing Arms

# 651
  • Варна
Да докладвам, кво праим:
Аз пред компа и се каня да стана поне от 30мин. Blush
Щерката си разхожда новите ботуши в коридора.
Големия с гащи до колене и с гърнето в ръката я гони да ги вземе и обуе.
Малкия се върти като сателит между двамата и от време на време тупва по дупе.
 Crazy
Рапорт даден.
Мъжо и тази вечер ще закъснее.

# 652
Тони, весела картинка у вас. hahaha Joy
Кам, мислите ли да го снабдите с телефон? Не че съм много "за", но за ей такива ситуации е по-добре да има. А от госпожата да вземете да искате обяснение. Crossing Arms

Другичките? Дека сте? Flutter

# 653
Пол, ми той си има, ама тръгнал да звъни, нещо не станало и се отказал.  Mr. Green
Детска му работа.

# 654
Абе тъй е. Деца. Ще се научи. Peace

# 655
  • София

Ми имаме си пък. Яд ли те е.  smile3534

Ми дааа  Joy! Найш колко е скъп силикона  hahaha!

Ние вечеряхме и единя мъж пише домашни, а другия прави някакви скици. Аз трябва да заредя миялната, ама ме мързи и ще повися в нета.

Ками, ще се научи детето да се обажда, а и вие ще му свикнете с програмата. Случват се такива работи  Hug.

# 656
Венче, какво стана с доктора?

# 657
  • Варна
Еееее, Вени, скъп, скъп колко да е скъп силикона? Едно 3-4-5 хилки пари ли са?  Mr. Green

# 658
  • София
Еееее, Вени, скъп, скъп колко да е скъп силикона? Едно 3-4-5 хилки пари ли са?  Mr. Green
А, де, ама нямам излишни, пък и кураж  Joy.

Полчо, в четвъртък ще му правят едно по-обстойно изследване. Ще ви подсетя да стискате палци, че да не ви карам от сега  Laughing  Hug.

# 659
  • Варна
А, де, ама нямам излишни, пък и кураж  Joy.
Адеее, нямаш ли! Я бръкни у лявото кюше на дюшека, там най-отдолу. Laughing Wink
Аз пък имам кураж, ама мъжо се дърпа. Не щял бил изкуствени цици да пипа. Ама шъ го навивам, че онзи ден щерката ме пита що ми гледали надолу  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт