НищА още

Друго може и да ме огрее
Истинска почивка!!! Една компания женски са организирали в някакъв страхотен хотел в или до Разград. Пълен релакс и тази вечер съм поканена официоално
Много ми е мерак да отида. 

Истинска почивка!!! Една компания женски са организирали в някакъв страхотен хотел в или до Разград. Пълен релакс и тази вечер съм поканена официоално
Много ми е мерак да отида. 

Апетита ми от последното не можа да премине, и айде наново.
Сега две седмици пак има да се тъпча с боклуци. 
Ай дано се организирате наистина и да го осъществите.

Отивай и не му мисли много.
Днес до обяд пекох пръсти и малки мъфинчета. Имаме пак две награди за хубав костюм и хубав сладкиш. 

Два дни ще е ол инклузив още не са казали колко пари ще е ( ще са включени и едни семинари на тема която ме вълнува ), но ориентировачно ми казаха и ми се видя множно парите, та за това се чудя 

.
Това придвижване донякъде, водене на у-ще и градина, прибиране, че и пазаруване - все той, да ми е жив и здрав. 
И то вече като бях на касата. И питам продавачката /вчера беше същата/, а тя само свива рамене. Ей тук, вика, са забравените от вчера, но моята торбичка я нямаше. Хвана ме яд честно казано.
Ми другият път директно ще си вляза с багажа. Щом не ми го пазят. Вярно, не беше нищо ценно, но можеше и да е пък.
А край чорапките /5 кутийки си купих
/ бяхме прибрали и на дреб един Ежко от пластелин от градината. 

Бях на работа и не можах да се отчета, но сегаааа...
Ренката те е насочила към wizzair, виж и на easyjet. На България еър са доста скъпи билетите.
. Обезщетение нямам, щото за 2 мес договор кво обезщетение. На борсата не мога да се запиша, защото нямам адресна регистрация в Бургас, а не мога да се регистрирам, защото ,..... дълга и широка. 
и нет нямаш , че на лични
и аз се появих в темата
, е друг 

, хубава работа ама