Идва есента, а с нея туптеж на МАЙски сърчица

• 32 580
  • 708
  •   1
Отговори
# 555
  • София - Младост 1А
В Скай сити няма да намериш нищо. Но в The mall или в Mall of Sofia  има доста неща. Сега работя срещу мола на Стамболийски и в обедната почивка се разхождам из магазините, та видях че има.
Аз предния път си бях купила само едни дънки от магазина на Фритьоф нансен, а от едно квартално магазинче си взех 3 панталона от трико на ластик. Много ми бяха удобни. Трябва да проверя дали още го има това магазинче.

# 556
Drina да проф.Кременски е още там на 14 етаж,аз ходих на консултация при него,за твое улеснение ако не скаш да ходиш до там мога да ди дам един сайт в който задаваш въпроса си към професора и той много бързо отговаря ако се наложи тогава вика за консултация

# 557
  • София - Младост 1А
Много ти благодаря за информацията. Моля, напиши сайта. Мисля, че освен кръвните тестове, вероятно и амниото ще трябва да направя. Иначе знам къде се намира, при предишния път бях направила пътека... но той е един от лекарите, който ме убеди да задържа бебето.

Благодаря още веднъж!
Хубава вечер!

# 558
Много ти благодаря за информацията. Моля, напиши сайта. Мисля, че освен кръвните тестове, вероятно и амниото ще трябва да направя. Иначе знам къде се намира, при предишния път бях направила пътека... но той е един от лекарите, който ме убеди да задържа бебето.

Благодаря още веднъж!
Хубава вечер!
Да там кадето се прави и БХС е кабинета му,аз също останах очарована от този невероятен човек.Знаеш ли аз също мислех за амиоцентеза по желание понеже не откриха причините за смърта на бебето ми,но незнам дали се прави пожелание.
А ето и сайта,направи си регистрация и отвори нова тема с въпроса си
http://www.lmpbg.org/forum/viewforum.php?f=6&sid=c6752b8692e … 0d56b915a45eb3677

# 559
здравейте, момичета! Днес бях на преглед и докторът ми каза, че жълтото тяло било малко. Предписа ми Биозин мама и Утрогестан. Каза след 2седмици да отида от ново, за да видим как се развиват нещата. Това, което се вижда от снимката е, че CRL 6,4 мм. по принцип каза да не се тревожа, но аз съм много притеснена.  Някоя от вас имала ли е подобен проблем или може ли да ми даде съвет? Sad

# 560
Добро утро!

mu6morok11, за съжаление нищо не мога да те посъветвам. Не съм на ясно какво точно означава това, което са ти казали, но стискам палци доктора да е прав, че няма за какво да се притесняваш fingerscrossed

За бебешки покупки ми е рано да мисля, но като цяло мисля всичко да си избера и купя сама. Имаме няколко бебета в семейството тази година, но не искам да взимам нищо от тях. Не ми се лишава от удоволствието да си подбера сама нещата Simple Smile

Тъй като много от вас споделиха, че миризмата на козметика ги дразни, което при мен също е така, исках да ви кажа, че забелязвам, че миризмите на козметиката на L'occitane не ме дразнят, дори някои са ми приятни. Вчера изкарах 15 минути в магазина им да избирам подаръци и ми беше приятно, а в ДМ направо не мога да вляза.

# 561
Добро утро!
mu6morok11, с всички стиснати палци ще чакам да се похвалиш, че всичко е наред, знам, че е много трудно да мислиш позитивно след всичко това, но за бебчето това е важно Hug

# 562
  • Перник
Здравейте мамчета. Много се радвам да се запиша при вас. На 27г.съм с термин 27.05. Чета ви още от първата тема, но все не се решавах да пиша. И аз имах проблем с прокървяване и съм на утрогестан и но-шпа. Тези дни имаме среща с докторката и бебо. Дано всичко се е оправило и да чуем сърчице. Чета ,че обсъждате пола на бебето. И аз знам един бабин метод, може да го пробвате и на финала  да споделите дали е верен. На бял конец слагате игла, лягате и я насочвате над корема си. Ако иглата започне да бие в кръг е момиче, ако забие като махало е момче. Това е на принципа на биополето. При мъжете и жените биополето е различно. Пожелавам на всички живи и здрави бебоци през прекрасният месец май.

# 563
  • София - Младост 1А
Добро утро,

рано станах, запретнах ръкави, омирисах квартала на пържени филии и тъкмо се бях настроила да си хапна добре и... ми стана лошо. Направо супер се ядосах. Но пък момчетата си хапнаха добре.

mu6morok11 стискам палци всичко да е наред  Praynig

buneto добре дошла. Веднага ще пробвам това с конеца и на финала ще кажа.

# 564
Добро утро! Благодаря на всички за подкрепата. И аз се надявам всичко да е ок и да не е имало за какво да се притеснявам. Simple Smile Следващият ми час при доктора е след 2 седмици. Надявам се лекарствата да са си свършили работата, за да се отърва от притеснението и да мога да се наслаждам на прекрасното събитие. Simple Smile А сега ви желая приятен ден, въпреки лошото време. Отивам да правя палачинки   chef

# 565
Добро утро, момичета!
Да се похваля и аз най-накрая - вчера бях на преглед, чу се сърдечния ритъм, всичко му е наред, отговаря си на възрастта(9г.с.,5 д), АГ каза, че няма никакви проблеми. Всичко мина много добре. Изписа ми витамини, някои неща за разхлабване и "успокоители" за нервите.
Много съм доволна! Бях при д-р Хафузова. Мисля при нея да си следя бременността и да ми направи скрийнинга и морфологиите.

# 566
  • Точно където трябва
Разбира се, че и аз ще направя всички изследвания, нали съм бъзла. Просто се чудех не се ли филмираме много...Но се зачудих, какво ще направя, ако ми кажат, че има проблем с бебето и честно казано не си отговорих. Но все повече ме стяга шапката  Confused И ако на него му няма нищо, а изследванията покажа проблем...ех

# 567
elliee имай вяра в себе си и в интуицията си Simple Smile мисли позитивно - всичко е божа работа Peace и аз на моменти се чудя дали всичко е ок, понеже гаденето изчезва, не ме болят толкова гърдите, не ми се спи постоянно и тн но си повтарям, че позитивното мислене само  може да ми помогне, а с притеснения само може да се разболея  Hug
Честито на новодошлите  Hug
 Артемида честито   Kissing Heart Тази докторка къде работи и работи ли със ЗК?

# 568
avaline, Благодаря ти! Simple Smile
Момичета мислете позитивно! Позитивните мисли привличат позитивни неща! Казвам го както от личен опит, така и като специалист( Клиничен психолог), така че спокойно, всичко ще бъде наред!
Д-р Хафузова работи в 25-та поликлиника в Младост 3, работи със ЗК, много съм доволна. Освен там, работи и в Шейново, но за там не знам подробности. След 2 седмици ще си правя скрийнинг при нея, може би и тогава ще се запиша за ЖК, че май е време да ми се правят изследвания.

# 569
Здравейте и от мен,тази нощ може би беше най- ужасната от както съм бременна.Постоянно гадене и силни болки в десния яйчник,прост се побърках спала съм може би 2 часа.Но сега май съм по добре,няма и седа от средношното  Sick дори и закусих
Весел ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт