Идва есента, а с нея туптеж на МАЙски сърчица

• 32 589
  • 708
  •   1
Отговори
# 75
За гаденето на мен ми изписаха някакви хапчета за смучене Емил. Явно са леки, защото  не решават проблема изцяло, но все пак облекчават. Гледам да ги ползвам малко, основно когато се притеснявам да не върна някое хапче, което съм и изпила и е важно (пия например хормони за щитовидната жлеза, което е изключително важно за мен при бременност).
Но като цяло гадене при мен си има целодневно, като вечер се засилва и сутрин понякога дори се будя към 4-5 и не мога да заспя. И все пак като знам колко по-гадни неща изтърпях докато се борихме за това бебче, не ми и хрумва да се оплаквам Simple Smile

За храненето - и аз почти не готвя. Само дето си правя хляб в машината и салата. Полагам големи усилия да хапвам, защото нямам апетит от преди да разбера, че съм бременна и изведнъж се оказах 44 кг, още преди да започне гаденето, което си е малко за мен. Така че основната ми цел сега е да не свалям и да кача 1-2.

Чай пия плодов (само плодове, не ароматизирания черен) и от шипки, но като цяло не пия много.

# 76
За гаденето на мен ми изписаха някакви хапчета за смучене Емил. Явно са леки, защото  не решават проблема изцяло, но все пак облекчават. Гледам да ги ползвам малко, основно когато се притеснявам да не върна някое хапче, което съм и изпила и е важно (пия например хормони за щитовидната жлеза, което е изключително важно за мен при бременност).
Но като цяло гадене при мен си има целодневно, като вечер се засилва и сутрин понякога дори се будя към 4-5 и не мога да заспя. И все пак като знам колко по-гадни неща изтърпях докато се борихме за това бебче, не ми и хрумва да се оплаквам Simple Smile

За храненето - и аз почти не готвя. Само дето си правя хляб в машината и салата. Полагам големи усилия да хапвам, защото нямам апетит от преди да разбера, че съм бременна и изведнъж се оказах 44 кг, още преди да започне гаденето, което си е малко за мен. Така че основната ми цел сега е да не свалям и да кача 1-2.

Чай пия плодов (само плодове, не ароматизирания черен) и от шипки, но като цяло не пия много.

моя позната имаше същия проблем и затова мога да ти препоръчам да хапваш на 1-2 часа- нейният доктор й е казал да не се тревожи за кг, а да се храни предимно здравословно, за да се набавят вс необходими витамини като за 2-ма.  Wink

# 77
Здравословното хранене е мираж за съжаление.... е не ям чипсове, вафли, полуготови храни, но и суровите ядки и зеленчуците  трудно включвам Confused.
За честото хранене обаче е съвсем вярно. Мисля, че затова сутрин ми е толкова зле - 8-10 часа без храна.

# 78
krisi72, благодаря за съвета! Връщаме се на 28 10! МОже ли дадете координати на лекари в София.

Io_io ако родя тук, няма да взема и един цент. Преди са плащали  по 2500 евро на раждане, вече не. А ние дойдохме само за малко тук, за да запозная съпруга ми с нашите. Решихме да останем да поработим , да изкараме някой лев и да се връщаме в България, там си е нашето местенце. Нооооо за Радост сега съм бременна, което и двамата и сина ми Вики много искахме!!! Така, че няма по-добро място от у дома!!!

# 79
Благодаря ви за кулинарните предложения. Ще ги имам предвид тези дни. Аз тази вечер направих на бързо таратор и печени сандвичи със сирене и яйца и отгоре им сложих домати. Но след като се наядох и ми стана още по-лошо. Благородно завиждам на тези, чиито мъже могат да готвят.

cruelraven и други момичета се оплакват от подут корем. Аз дори го коментирах това наскоро, защото аз пък нямам подуване. Но сигурно си е до структура или пък от това, че аз почти не ядях последните дни, защото ми се гади от храна. Но сега се вземам в ръце.  Whistling

Приятна вечер   bouquet

# 80
bibiyana , ходя в тази клиника при д-р Коновалова - http://www.ivf-bg.com/ , часове се запазват поне десетина дни по-рано. Записах час за фетална морфология при доц. Димитрова ето тук - http://www.mcfemina.com/ - поне месец по-рано трябва да се обади човек.  Със сигурност и другите момичета могат да помогнат с инфо Peace

# 81
cruelraven много ми хареса калкулатора, мисля да го използвам всеки ден.  Flutter

Аз днес за пръв път имах силно гадене, вече не ми се пие кафе...тази вечер го нямам онова остро главоболие, но пък ми се появиха болки в кръста  Sad Норамлно ли е толкова рано да имам такива симптоми?
Днес гледах бебкото, порастнало е и доки каза, че се развива добре, дори смята че е към 7 седмица, но според мен е 6-та.

Иначе за храненето се опитавм уж да се храня здравословно, но малко трудно ми се отдава - просто обичам лютеница и пържени картофки Simple Smile Все още си позволявам да си хапвам добре, но съм с подут корем, което ми се случваше доста често и преди  бременността, а днес ме отврати миризмата на пуканки...иначе съм добре! Joy

bibiyana  ако имате възмошност да си се приберете, направо си идвай! Тук със сигурност ще ти е поне по-спокойно! А днес доки каза, че бебето усещало много настроенията на майката и таткото, даже ме посъветва да си сваля детски песнички, да си говорим с таткото за бъдещето, че бебото усещало всичко! И трябвало да сме много позитивни!  А таткото е много щастлив - само се върти около мен, готви ми, гледа ме постоянно, все ме пита дали всчико е наред - и той много се вълнува милия!  Blush

# 82
  • Sofia
Аз като се обадих във Фемина три седмици по-рано и ми се изсмяха Rolling Eyesказаха,че когато кажа през Октомври ще ме запишат,щом толкова държа да е отсега.

# 83
Аз като се обадих във Фемина три седмици по-рано и ми се изсмяха Rolling Eyesказаха,че когато кажа през Октомври ще ме запишат,щом толкова държа да е отсега.
На мен преди дни ми записахачас при доцентката за след месец. Казаха, че по-рано няма свободни. Сигурна ли си, че говорим за един и същ специалист?  newsm78

# 84
Добър вечер момичета Hug
Днес ми направиха абразио,доктора излезе прав имало само плоден сак.
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ БЕЗБРОБЛЕМЕННИ БРЕМЕНОСТИ И НА МАЙ ГУШКАТЕ БЕБЧЕТА ВИ!

# 85
Tetka_74  Hug Hug Hug много съжалявам мила,бъди силна ,много преградки от нас Hug

janin4eto_87 ти каза ли че искаш  час при д-р Димитрова аз се обадих началото на  , септември 1 седмица след като разбрах че съм бременна,просто попитах -записвате ли за края на октомври и ме записа,нямаше никакъв проблем.Утре пробвай отново Peace

# 86
  • Sofia
На мен преди дни ми записахачас при доцентката за след месец. Казаха, че по-рано няма свободни. Сигурна ли си, че говорим за един и същ специалист?  newsm78

Доц. Димитрова,Фемина Peace Каза,че за октомври може да ме запише почти когато искам newsm78

# 87
  • Sofia
Tetka_74  Hug Hug Hug много съжалявам мила,бъди силна ,много преградки от нас Hug

janin4eto_87 ти каза ли че искаш  час при д-р Димитрова аз се обадих началото на  , септември 1 седмица след като разбрах че съм бременна,просто попитах -записвате ли за края на октомври и ме записа,нямаше никакъв проблем.Утре пробвай отново Peace

Ама аз се записах Grinning За 26.10 , просто споделям, че ми се подиграха, че едва ли не още преди да съм забременяла, записвам час?!?!
Иначе да ви кажа аз много се чудя дали да не отложа часа с 2 седмици, защото края на октомври ще съм между 11 и 14 седмица ( по точно в средата на 12). Тагова се прави ранен скрининг, а не фетална морфология. ФМ най-рано 14 седмица.
Та си мислех Wink вместо 2 пъти да давам по 80 лв , по-добре да дръпна часа с 2 седмици напред и с едно ходене ще му направят фм, ще разберем пол Grinning и най-добре ще се видят всички структури на бебето.

# 88
  • Sofia

Tetka_74,желая ти в най-скоро време отново да се похвалиш с най-добрата новина и този път всичко да е като по учебник Praynig

# 89
Здравейте.
Искам да ви почерпя, но не знам как да сложа картинка, тъй като днес моята сладка кукличка става на две годинки. Като се сетя, че по това време тогава лежах в болницата, а сега отново съм бременна....

Общи условия

Активация на акаунт