Януари 2007

• 35 919
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Ели, ако ти трябва помощ при разопаковането на подаръка от Клеми, насреща съм.  Crazy

Laughing

bash bash Хищница!

Ели, честит рожден ден и тук. Нека се сбъдне пожеланието на Ноем и единия поне да го подариш на верни дружки  Flutter Flutter Crazy Hug

# 91
еlеonоrа, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, обичана и щастлива! Нека всичките ти мечти станат реалност!

# 92
  • София, Лагера
Ели, ако ти трябва помощ при разопаковането на подаръка от Клеми, насреща съм.  Crazy

Laughing

bash bash Хищница!
Сту, и ти си го помисли, признай си  Twisted Evil

Пу първа от дружките за поделяне!

# 93
 Joy Joy Joy
Обещавам, ако се появят повече читави, един за мен, другите ги деля  Heart Eyes

# 94
  • София
Ако толкова много не ти се дели, можем и заедно...

Blush

# 95
  • София

Laughing

bash bash Хищница!

Ели, честит рожден ден и тук. Нека се сбъдне пожеланието на Ноем и единия поне да го подариш на верни дружки  Flutter Flutter Crazy Hug

А после аз съм била хищница!  Crossing Arms  Не ми разваляй имиджа, като подобряваш твоя! Не става номерът. Днес по новините казаха, че на Октобер фест били изпили с незнам колко хиляди литри бири повече от миналата година. Веднага се сетих, че ти ходи там...  Whistling

Mr. Green Mr. Green

# 96
Ели честит рожден ден Hug
Пожелавам ти винаги да си заобиколена от искренни усмивки  Hug

Момичета благодря за пацестискането. Тази сутрин оперираха баща ми от жлъчка и колкото и да се води за рутинна операция на всички у дома ни беше притеснено. Слава богу и сигурна съм и на вашата положителна енергия сега всичко е добре и очакваме да го изпишат тази седмица. След това ще е един дълъг период на възстановяване и на научаване на правилно хранене.

# 97
  • София
Манана, радвам се, че операцията на баща ти е минала добре и се надявам бързо да се възстанови!  Praynig  А какво ще трябва да промени в хранителните си навици сега?

Цвет, това ме подсеща да те питам как е баща ти към момента?

# 98
Ели, честит рожден ден! Много щастие, успехи и любов!   bouquet

Клеми, сега видях.  Grinning

Анджи, познато ми е.  Grinning Пламена е изключително кротка, спокойна и тиха, обаче като е с Дани не мога да я позная. Глупост след глупост измисля. Много си угаждат на щуротиите.

Ним, честито на Симо! Да изкарате вълшебна вечер!  Hug

Манана, бързо да се възстанови баща ти!  Hug

# 99
  Манана,бързо възстановяване на баща ти!Радвам се,че операцията е минала успешно.  Hug

Ним,браво на Симо!Сега дано изгради успешна кариера и да ви ощастливи още повече!  Hug

Клеми,видях и аз бележката.... Crazy
   Ти с какво чувство я приемаш?

На мен още не ми пишат,но постоянно ми казват по нещо за Алекс...
   Толкова ми е странно да се случва това...
   Чак ми се вижда невероятно ,дете на една супер примерна отличничка,каквато бях (сори за нескромното признание  Crazy ) да заема толкова коренно противоположна позиция в класа/групата

# 100
  • София
Селма, как с какви. Щом се смях със сълзи като научих... Mr. Green То е супер смешно - забележка, че разсмива децата в стола!!! Това сериозно ли е според вас? Да беше в час, разбирам.   Laughing

# 101
   Чак ми се вижда невероятно ,дете на една супер примерна отличничка,каквато бях (сори за нескромното признание  Crazy ) да заема толкова коренно противоположна позиция в класа/групата

Вероятно е.
И при мен е така  Laughing
Децата ни често са това, което сме искали но не сме били, или сме били, но (подсъзнателно) не сме искали  Wink

Ман, бързо възстановяване на татко ти.

Момичета, направих един свой профил във ФБ, свързан с бъдеща (дай, Боже!) дейност (още е само идея). Ще я запълвам полека-лека с информация. Ако искате пратете ми покани за приятелство  Hug

http://facebook.com/angelinassunnyworld

# 102
  Клеми,ясно.   Simple Smile

Анджи,интересно..... Simple Smile

# 103
  • София
На Ели тук, за този ден благословен,
Избран за нея да е ден рожден
Ще пожелаем гръмко, но и от сърце
В краката и да лазят 100 мъже!  Mr. Green

Какъв ти избор е да търсиш между 4-5
Тя заслужава момък достоен и напет
Дано съдбата прати красавец надарен
С характер благ и поглед от слънце озарен!
   bouquet

# 104
  • София
Моля да не възникват анализи с неправилни препратки: авторът желае пожеланието към лирическия герой да касае надареност с благ характер и бляскав, искрящ поглед!!!  Crossing Arms Всяка мръсна мисъл на разтурии с вулгарно съзнание следва да се счита като случайна прилика с предвидените за пожеланието събития и лица!  Crossing Arms

smile3534 tooth tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт