.Ели ти сигурно си ми посестрима в някой предишен живот,съдбите ни са много сходни, така че внимавай от тук нататък само хубави работи да ти се случват
Ето например аз незнаех, че се занимаваш с проект....това свързано с европейско финансиране ли е?Питам те, защото аз се занимавам точно със същото. Март месец писах проект за фирмата в която работя,ей така някак на майтап се заех с това после го приех като голямо предизвикателство, седмици сън не спах и го предадох в последната минута. Всичко направих съвсем сама и затова бях изключително щастлива и горда със себе си, когато преди две седмици излязоха резултатите и се видях в списъка но одобрените. Все се каня да ви се похваля, ама от толкова работа или нямам време или все забравям. Сега продължавам да се занимавам с управлението на проекта и неговата реализация и ми предстоят точно тръжни процедури и договори...и аз като теб за пръв път се сблъсквам с това, но ВЯРВАМ, че ще се справя...така че,казвай ако имаш нужда от помощ ще обменяме опит. Знам точно как се чувстваш. Работата наистина носи удовлетворение, не е точно това което искаме,но понякога е достоен заместител или по скоро алтернатива
Май наистина е вярно онова клише,че на който не му върви в любовта му върви в професионалното поприще и обратното. Може пък някоя от вас да ме обори, всъщност бих се радвала да го направи.Благодаря Ви момичета ,че ме мислите, вашата положителна енергия ме прави още по позитивен човек

Клеми дай ги тез твойте деца на мен за 24 часа да си спретнем едно детско парти,така имам нужда от такива емоции,а ти си почини....съвсем сериозно ти го предлагам

А с това малко "торпедо" тук ми е супер трудно. Общо взето само надничам и излизам.
май и двете ни застигна една и съща съдба