Веднъж правих зеленчуково пюре. Понеже малката не обича зеленчуците, реших, че ако й сготвя нещо домашно може да й се услади. 100 часа варих, пасирах, бърках докато получа 100 гр. готов продукт.
А накрая дребното беше ужасено - изобщо не го хареса, чак се съгласи да хапне от фабричното ...

Така че с пюрета повече не мисля да се мъча, като порастне ще яде от нашата храна. Аз също не готвя със запръжки, пържено, мазно и т.н.
Вчера говорих с една майка, бебето й е на 5 м. и вече го е захранила с всичко без месо. Направо паднах. За къде се е разбързала тази жена не знам. Аз преди 2 седмици почнах жълтък, то вече ядяло по цял...
Купих на малката силиконовият напръстник-четка, много го хареса, супер се кефи да й чешя венците с него!
Много ми хареса бибата-чесало (показаха я в предаването на Гала), обаче не мога да намеря такава!
Ако някоя мама знае къде във Варна или он лайн магазин ги продават нека ми пише!

Че тук е идеално,ама само крави,козички и бабки дето сме им любимки
Главно гледам да ям,че все надолу и надолу са килцата.
Не съм била от февруари 2010 малко преди да забременея и да ти кажа бях
.
хич не ми е на душата. Та в тази връзка вчета четох статия, че хората, които имат две еднополови деца е почти сигурно ,че и третото ще е от същия пол. Чак четвъртото можело да бъде от другия пол ...
и от нас
но пък за сметка на това всички плодови ги унищожаваме на минутата