Отговори
# 510
Бърз въпрос!  Peace

Някой давал ли е леща с люспите?

# 511
Бърз въпрос!  Peace

И аз наскоро се чудех мога ли да давам вече леща  newsm78
Влизам да се похваля че си имаме 8-ми зъб - десен кучешки. Сега отгоре са 5, а отдолу - 3  Crazy

# 512
  • София
Джос до 3 години не могат да вървят в права линия, и развиват необятната скорост от 300 метра на час. Ще го носиш или ще го чакаш ако имаш да свършиш работа или площадката ви е далеч. И втора ситуация- някъде на вън сте на детето му се приспива но ти имаш да свършиш още работа. Какво ще направиш?

Триколка ще купя на Тея пролетта, тя така и не иска в количка а за спане и дума не може да става.

Не съм съгласна, но пък вероятно съм субективна, защото изхождам от наблюденията ми на моя племенник и племенницата на мъжа ми - като навършиха 2г., че и преди това и слязоха от количките и на мен това ми допада.
Защото тръгне ли се с компромисите "сега бързам, нямам време да го чакам" е нормално до 3-4 да си изкара в количката.
То е така и с яденето - "дай сега да го нахраня, че нямам време да го чакам да се маже" и после що не яде в яслата и що другите му взимат яденето.
НО няма да абсолютизирам, защото детето на всяка една от нас далеч не 100%, плод на нашите усилия и възпитание. Нито пък съм гледала преди това дете, за да мога да съм категорична.
Просто изразих личното си убеждение и със сигурност ще работя в насока да не се вози на количката, когато има 20 зъба и може да си чете сам приказки.

# 513
Иве,стискам палци и ви изпращам мнооооого целувки!Всичко ще е наред,мила HugПиши щом можеш утре как сте.Ние всички ще сме с вас!

Сега ще почета,че днес време нямах хич...

# 514
Иве, дано всичко да мине перфектно днес Praynig
За количката, ние я махнахме късно според тукашните стандарти, на две години.Беше ми невъзможно да нося малката, например излизайки на разходка из Париж, навъртаме поне по 6км, а малката след първия км вървене се измаряше.
Не мога да разбера майките , които от мързел оставят в количките три-четери годишните си деца, но това за дългите разстояния и децата в колички, го разбирам напълно Peace

# 515
ей Мамчета , това за 2-рото майчинство ме интересува доста -говорила съм с няколко много добри счетоводителки и те всичките казват,че няма такова нещо ,взимаш си 240лв и това е ,а аз имах голям мерак точно както казва Мама Ива с един коршум 2 заека -
ма нали като върнем 18 месеца назад ,по-голямата част ,която ще съм взимала е точно 240лв и ще изчисляват на тази сума newsm78 newsm78
ако има някой дето да е много информиран и в час да обясни как точно ще стане изчислението??всеки казва различно
кога точно трябва да се забременее Mr. Green и евентуално да се роди Mr. Green,за да  стане работата,то малко прозвуча като сдеелка smile3508 или нещо подобно,ама за къде с тия 240лв направо да се застреля човек
а истина е,че колкото повече време минава -толкова повече се отлага следващото дете-ето аз например още в родилното бях готова за 2-ро дете,а сега като гледам почвам да отлагам , а времето си минавааааа
другото,което е ,че на мен хич не ми се връща на работа -тъй или иначе цял живот ще бачкам като робот-поне сега да се скатая -харесва ми да си правя график горе-долу какъвто си искам с бебо,и да си разполагаме с цялото време на света ,с 2 деца едва ли ще е така ,но пък купона наистина ще е безкраен,да не казвам,че винаги съм искала 3 деца-друго си е сополите да са из цялата къща и играчки да висят от полюлея Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 08:57 от RikaRurika

# 516
ей Мамчета , това за 2-рото майчинство ме интересува доста ............ нали като върнем 18 месеца назад ,по-голямата част ,която ще съм взимала е точно 240лв и ще изчисляват на тази сума newsm78 newsm78
===
Застъпено майчинство
и пак!

# 517
За майчинството не мога да дам компетентно мнение, но да се включа по темата за децата. Аз след като повръщах 5 месеца от бременността и бях на легло през това време, а след това като ме нападнаха киселини и тежест вече бях убеена, че второ дете не искам. Първите дни след раждането това се затвърди, НО питайте ме сега как само си мечтая да имам второ детенце. Може пак да е момче, нямам претенции, искам и то много, но таткото изобщо не е на това мнение. Та ще видим, времето ще покаже...

# 518
ей Мамчета , това за 2-рото майчинство ме интересува доста ............ нали като върнем 18 месеца назад ,по-голямата част ,която ще съм взимала е точно 240лв и ще изчисляват на тази сума newsm78 newsm78
===
Застъпено майчинство
и пак!

ТЕНКЮ Hug

# 519
Мама, при нас е обратното, таткото иска много....много трето, не , че и аз не искам Simple Smile
Тази ми бременност, не знам коя е на брой Simple Smile повръщах също до пети месец, бях смъкнала кг, по цял ден ми беше лошо, но като се замисля, вече съм го забравила, дано при третата да прескоча тези симптоми Praynig

# 520
Rika, ето и от мен линк към точния член от КСО за застъпване на майчинства.
https://docs.google.com/document/pub?id=1dk43F4wY7aCzeeDP3hVX0J0 … aJ2Nr3MBChOJ5M5qw
Не е възможно действащ счетоводител да ти каже, че няма подобно нещо.
Задължително е да не си се връщала и един ден на работа.

# 521
Rika, ето и от мен линк към точния член за застъпване на майчинства.
https://docs.google.com/document/pub?id=1dk43F4wY7aCzeeDP3hVX0J0 … aJ2Nr3MBChOJ5M5qw
Не е възможно действащ счетоводител да ти каже, че няма подобно нещо.

Всичко е възможно! И на мен ми обясняваха че ще взимам 240 лв  ooooh! Аман от некомпетенти особи!

# 522
Здравейте момичета:)

Бебешонделче,наште девойки ги е гепило настроението значи:)И мойта вчера навън мрънка дори на ръце #CrazyТа опита за разходка с други хора беше не дотам успешен...Тя сякаш се дразни да не сме само двете и да си говоря с някой...Възможно ли е от толкова малки???

Вчера бях при Велев на профилактичен че се замотах и не оридих на 6 месеца както трябваше.Всичло наред но ще чакаме и цитонамазката.Между другото каза,че матката е свита идеално и яйчниците са екстра...била съм готова за второ забременяване JoyНямало нужда да се чака точно 2 години.Аз викам Не повече и той се смее,пита толкова ли била страшна операцията...Казах му Е сега лягам веднага да ме режете вие без грам страх...посмяхме се и така:)

Ние мисля че ще махнем количката преди да сме я ползвали наистина hahahaЩе ми се известно време да й се кефи и да се разхождаме дълго дълго но май няма да стане:)Само чакам най добрия ми приятел да си направят бебе и дано е девойка JoyДиректно им я подарявам и не ща повече да виждам такива съоръжения Joy

За триколката аз на село по какви терени я бутах... ooooh!Но с желание се преодоляват препятствията.Трудно е с тротоарите ама пусти кеф  hahaha

Лек ден засега!;)

# 523
Бърз въпрос!  Peace

Много бавен отговор обаче... аз давах 2 пъти, но доста пасирана. Нямаше проблеми Peace
Иначе останалите храни обикновено вече само намачкани давам, но лещата заради люспите пасирах на каша..

# 524
  • София
Иве какво стана днес ?

Общи условия

Активация на акаунт