Отговори
# 525
Всички чакаме mama Iva!!!

# 526
Ох и аз само влизам да видя как е положението при Ивето,ама не пише...Чакаме ви!

# 527
Ох и аз само влизам да видя как е положението при Ивето,ама не пише...Чакаме ви!

И аз така, чакам да се включи. Вярвам, че всичко е минало добре. Hug

# 528
  • София
Аз ли нещо не съм наред или това, което видях днес наистина е шокиращо.
В парка, в който се разхождаме видях една колежка, с бебе на възрастта на Филип почти - беше съблечен само по боди. С голи крака...абе буквално по боди.
А моят синковец - блуза, подплатена жилетка, джинси....Някак си тази смела майка успя да ме накара да се чувствам луда.
Ама все пак сутрин е 0 градуса, до 3 часа колко да се е стоплило - максимум 18градуса.
Вероятно аз не съм наред, не знам.

# 529
  • Пловдив
Аз ли нещо не съм наред или това, което видях днес наистина е шокиращо.
В парка, в който се разхождаме видях една колежка, с бебе на възрастта на Филип почти - беше съблечен само по боди. С голи крака...абе буквално по боди.
А моят синковец - блуза, подплатена жилетка, джинси....Някак си тази смела майка успя да ме накара да се чувствам луда.
Ама все пак сутрин е 0 градуса, до 3 часа колко да се е стоплило - максимум 18градуса.
Вероятно аз не съм наред, не знам.

hahaha По скоро тя не е наред. То, че е топло, топло е, ама чак пък толкова  Crazy Аз също тези дни гледам да не го навличам Влади, че зимата ко ще правим, но пък вчера видях майка която беше навлякла детето си с блуза, пуловер  и зимно дебело яке, бяха се спряли до една чешмичка и го бяха разкопчали леко детето, а то милото цялото потно  Crazy иначе майката само по горнище на анцуг. Но истината е, че в това време можеш да видиш хора по къс ръкав и сандали и такива със зимни якета и ботуши. Аз вчера бях събула чорапките на Влади докато спеше и го бях опънала на слънце да му се напичат крачетата Mr. Green

# 530
Джос, щях да те попитам въпросната майка да не е била чужденка, но видях, че си написала колежка.
Извън бг редовно ставах свидетел на такива гледки Simple Smile Аз , че не навличам , не навличам, но не съм толкова крайна. Grinning

# 531
  • София
Да, тази специално е чистокръвна българка от Асеновград. Иначе имам и колежки французойки/румънки,  които работят тук.
И понеже побъбрихме бая време и стояхме на сянка под едно дърво и аз й викам "Дай да се преместим на слънце, да не му е студено на твоя юнак" и тя ми вика "А, нищо му няма, досега е събирал слънце"  newsm78
Абе не я съдя жената, но тва не се побира в моите представи. newsm78 Стори ми се направо извратено.

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 20:51 от Josepha

# 532
  • Пловдив
Да, чистокръвна българка от Асеновград.
И понеже побъбрихме бая време и стояхме на сянка под едно дърво и аз й викам "Дай да се преместим на слънце, да не му е студено на твоя юнак" и тя ми вика "А, нищо му няма, досега е събирал слънце"  newsm78
Абе не я съдя жената, но тва не се побира в моите представи. newsm78 Стори ми се направо извратено.

Абе от една страна е хубаво да се каляват и е както ги свикнеш, ако го свикнеш да е навлякано , все ще му е студено и все ще е болно. Ние майките имаме склонността все да навличаме децата, като си мисли, че все им е студено, а то е точно обратното, на тях по принцип  им е топло, ако сте забелязали все са прегряти или потни, дори когато не са облечени много. Аз не съм толкова смела, но гледам да държа Влади по малко облечен, още от бебе е така. По принцип не се разболяваш от студено, освен ако не си стоял потен на течение или не си треперил от студ.

# 533
Бърз въпрос!  Peace

Някой давал ли е леща с люспите?
Много бавен отговор обаче... аз давах 2 пъти, но доста пасирана. Нямаше проблеми Peace
Иначе останалите храни обикновено вече само намачкани давам, но лещата заради люспите пасирах на каша..
И моя отговор идва късно. Не смея още да дам леща, днес е в менюто от кухнята, но си стои в хладилника. Преди няколко дена имаше коприва и малкия се скъса от колики цяла нощ. Припомних си най-бебешките времена, беше малък ад. Вчера пък дадоха спанак и пак колики до 3-4ч през нощта. Иначе спанак от готовите бурканчета е ял много и винаги го е приемал добре, но този кой знае от каква оранжерия е. Отплеснах се, но в този дух ме е страх да въведа леща и боб.

Жосефа, всеки с номера си. Аз вчера също бях разхвърляла доста Гошко. Боди с къс ръкав, отгоре жилетка, а долу тънко панталонче и чорапки. Най-отгоре - кола  Joy Но от днес сме пак със сополи. Бяхме направили рекордна пауза от 5-6 дена. Сега е на коларгол  Crazy Не мисля, че е настинал, каката довлече нов вирус от градината. Досега и нея гоних с капките, че да не си го предават до безкрай. Нещо леко е, нямат други симптоми, пу-пу-пу!

# 534
  • Пловдив
Аз леща съм давала от червената, но тя е белена и е без люспи  Peace

# 535
Калина, все ще те питам и забравям - Когато малката спи ти в стаята ли си или я оставяш и отиваш да си вършиш работа?

Питам те защото откакто Тея стана на 6 месеца започнах да се измъквам и да я оставям да спи сама. От тогава започна да спи по 30-40мин, а втория и сън е стигал до 2 часа. Сега като си разби муцунката ме беше страх да я оставям и стоях в стаята - спеше по 10-15 мин, явно ме усещаше че съм там  #Crazy

# 536
Вече взех ериозно да се притеснявам за Ивчето! Някой ако има инфо да споделя!!!

Боб, леща и спанак от кухнята се приеха много добре! Гледам другата седмица ще имат супа от коприва и сега съм в чуденка дали да дам или...??? Чакам съвети!

# 537
Снощи дадох леща с люспи и пет пъти се буди през нощта, а през деня два пъти ака доста. Не смятам обаче да я лишавам от варива, просто вечер няма да давам. И дано намеря без люспи леща.

А за голите деца- в чужбина наистина повечето ходят боси. На вън десет градуса и аз се чудя дали е добре облечена щерката и се жалвам на мъжа, а в същия миг виждам едно 4-5 месечно бебе с боди и жилетка. Вече почвам да свиквам да ги гледам, но не мога още да обличам и моята така. Simple Smile

mari каката как се справя с градината, опъва ли се още?

Стискам палци всичко да е ок с мама Ива!

# 538
Добро утро момичета,
Вече взех ериозно да се притеснявам за Ивчето! Някой ако има инфо да споделя!!!
 Hug Hug Hug Съжалявам, че още снощи не писах, но имах проблеми с нета  и нестана.
Всичко мина чудесно. Малкия много слуша. Аз май съм пропуснала да спомена,че часа ни беше за 13:15ч, но както се сещате се отвисяхме още час и половина докато дойде същинската част. Имаше още 2 дечица като нас, аз дори се пошегувах с анестезиолога дали няма да ги оправят накуп. Общо взето Алекс беше доста търпелив от гледна точна на ядането преди манипулацията. Не е мрънкал много ,ама добре че и аз си постъпих така като си бях наумила и си го нахраних  последно в 10ч, а не както ми бяха казали най-късно в 8ч,  че иначе положението щеше да е страшно. Иначе ми го взеха в 14:40 и докато с татко му си пуснем по едно кафе и той изпуши една цигара и хоп ни го върнаха. тогава беше малко по- гадничко , защото беше още под упойка и хем ревеше милия, хем му беше замаяно и отпуснато, но му мина за 10-15 мин. Аз обаче бях подготвена за вида му , така че го приех доста добре. (  m*@*m*@  Hug специално ).  Явно доста се е поборил с маската, защото се беше надрал милия по лицето и гушата  Mr. Green Ама така де, мойто момче не се дава лесно Wink След това трябваше да чакаме да ни освободят та тогава доста се поносиха с баща му, защото той като се оправи се сети ,че не е ял и стана страшно. А аз трябваше да се крия от него, че както ме види и започваше да се тегли към мен и мам- ам и сълзи, рев...  Но и това мина, сега само му гледам окото да не вземе да тече нещо, че ще откача, но мисля, че са се оправили нещата. Дано  Praynig

Сега да ви кажа за голите деца. Аз оня ден ( четвъртък) в у-щето на големия видях едно дете около 2 годишно съблечено голо до кръста. Е и аз съм привърженик на закалителните процедури, но честно ви казвам останах със зяпнала уста. Топло, топло ама чак пък толкова. Иначе аз също не го навличам, примерно вчера следобед беше само по боди с дълъг ръкав и дънки. Но скрие ли се слънцето веднага обличам нещо дебело отгоре и ако ми е студено може и яке .

За разните му варива ,не съм давала досега. Чудя се за боб без люспи дали да не му направя  newsm78 Ама да си призная хем и се иска хем малко се колебая да не му рзбазикам нещо стомаха. та май засега ще почакам малко. И без това имам доста други неща да въвеждам. Примерно не съм давала още жълтък... а му е време.  Вечер не е добре такива храни, май по-скоро са подходящи за обедно време.
Айде , че денят започва за нас Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 окт 2011, 08:33 от mama_Iva

# 539
Иве и тук да кажа, че съм много щастлива за вас!!! Бъди спокойна, нищо му няма вече на малкия мъж!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт