Отговори
# 540
mama_Iva, Честито! Да ти е здраво момченцето и да не минавате повече през такива трудности  Hug

# 541
Роси, благодаря , че питаш, да вече свикна, ходи с кеф Hug
Мама Ива, радвам се за вас, браво на малкия герой Hug
Нали съм ви разказвала за моята педиатърка, където познавала източно европейските майки по навлечените деца Simple Smile

# 542
Явно аз наистина попрекалих с обличането тези дни, но детето нали беше с хрема и все гледах да е добре облечено и то най-вече докато спи. И ето резултатът е на лице, целият е обринат от претопляне....

В книгата на д-р Спок и по-точно главата а здравословното хранене се набляга точно на храненето с бобови и зелево листни зеленчуци. Бобовите се дават като източник на белтъчини, които както знаете се съдържат в месото.

# 543
Та да си завърша мисълта от предния пост... Според Спок бобовите култури могат да се дават от най-ранна възраст и то като отличен заместител на месото. Месото съдържало много вредни и ненужни мазнини, та чистите белтъчини могат да се получат точно от бобовите. Така че давайте смело, разбира се ако на детето му понася!!!

# 544
  • Пловдив
мама Ива, много се радвам, че всичко е минало добре  Hug

Както бях писала и по-горе, аз съм давала червена леща, която е без люспи, вари се супер бързо и става като каша. Ние също ползваме само такава, правя я на крем супа и става страхотна Peace Бях си взела и грах без люспи, знам че има и боб без люспи, но не съм поробвала още, но тези дни ще взема да направя Simple Smile

# 545
mama Iva   Hug

да ви препоръчам една книга,която я имам от известно време и все още не съм я дочела ,но е много добра -казва се *Учителят за образованието или новата педагогика*  на Боян Боев -книгата не се продава за определена цена ,кой колкото прецени толкова дава ,което много ме радва!

http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Thematic/grafiti/Culture/Page … tapedagogika.aspx

knigata
mojete da otkriete na adres:
ул. "Хан Крум" 7 А
Sofia, Bulgaria, 1000

# 546
Здравейте момичета, някой ходил ли е  на кавитация в Магнифико, споделете мнение  Rolling Eyes купих си ваучери за кавитация от там  Hug

# 547
  • София
Нали съм ви разказвала за моята педиатърка, където познавала източно европейските майки по навлечените деца Simple Smile

А, разказвала си няколко пъти, ама не мисля, че има връзка между изтока и запада.
Примера с мойта колежка от вчера именно това доказва.

# 548
Да се включа по темата с обличането. И аз се стремя да не навличам Калина, но аз съм доста зиморничава, навличам се доста. Така че гледам да съобразявам облеклото и с това на баща и.

# 549
mama_Iva Радвам се, че  всичко е минало и дано занапред да нямате такива проблеми.  Hug Hug Hug Hug 

nati65, струва ми се,че си  объркала темата, ама  може само да ми се струва Simple Smile

За  обличането, който както  си прецени , но трябва да се избягват  и двете  крайности. Simple Smile

# 550
Обличането как да е, всеки си решава. Но на каква сцена станах свидетел преди малко  ooooh! Върви баба с внучето на 1,5г. приблизително. Онова се влачи с тежката скорост дето Бебешондел беше писала. По едно време се наведе и взе паднало бонбонче от земята. Баба му каза да го остави, че е мръсно, но детето не я отрази. Естествено е на тази възраст! Та малкия лапна бонбона, реакцията на бабето беше само едно небрежно "Ами яж!". Идеше ми аз да му бръкна в устата (но всъщност нищо не направих). Там кучета ходят, цигани с каруци, улица е!

# 551

А, разказвала си няколко пъти, ама не мисля, че има връзка между изтока и запада.
Примера с мойта колежка от вчера именно това доказва.

Разбира се, че има връзка, всичко е различно, като се започне от манталитета и мисленето и се стигне до ежедневни неща като храната и начина на обличане.  Peace А за колежката ти, мога само да кажа "евала", защото така децата се научават от бебета да са калени и са много по-здрави. Трябва да се взима пример, че има и такива смели майки, аз лично ще се опитвам да бъда такава, макар че засега ако трябва да съм честна не ми стиска много, но определено правя опити в тази насока. Ето, онзи ден беше може би около 15С следобяда, слънчево и гледах децата играеха в градинката пред блока по фанелки само  Wink

mama_Iva, радвам се, че всичко е минало добре!  Hug

# 552
Добра, каката ми беше от тези деца, които всичко лапаха Grinning, толкова ми беше писнало вече, че  вдигнах ръце,гледах като лапа камъни по улиците да за по големи, да не може да ги глътне Laughing
Свекърва ми много ме подкрепя в не навличането.Според нейния опит съдя , че това е по-добре за децата.
Ако майка ми и баба ми не са покрай мен да мърморят съм дори и крайна.Онзи ден беше 19гр , съблякох Алето по боденце с дълъг ръкав , е и с дънчици беше и с чорапки , аз бях по-къс ръкав, бяхме и на слънце..Аз съм от хората , които много носят на студ и не понасят жегите.Цяла зима в къщи ходя боса Simple Smile, каката пък цяло лято  тича боса навън, единственото ме е страх да не стъпи на някой стъкло.

# 553
Ивеее,прегръдки за вас с малкия герой HugОще в 7.30 влязох да видя и така ти се зарадвах:)Но време няма нещо...

Днес беше киселче до спането сега,че сутринта не си доспа сутрешното спане,после пък се подхлъзна докато се катери по ТВ и бамна челцето в пода...SadСега сме с първа синка:(Оффф почват си нещата едно след друго...Милата като за първи път така се стресна и рев.

Бебешондел,седя до леглото и не мърдам и не дишам...цъкам в телефона и в нета.Тя спи точно 35-40 мин и става и тръгва...Ако не съм там да дам бибка да се унесе,си става директно и сама никога няма да заспи.Ако не стане бибка-люшкане и гушкане и така следобед целта ми е 2 часа да си се наспи хубаво.Може ли да я оставя да стане на 30-тата минута???Ми тя е недоспала и кисела.Та нищо не мога да върша докато спи.Не мисля,че се буди от присъствието ми...спи си като иска:)

За обличането и аз съм зиморничава,но гледам да не прекалявам,и аз и за нея.Но определено клоня към повече...Мисля,че деца които се движат,играят и тичат е ОК да са леко облечени...но в количката докато седят е по различно.Ние бутаме и се движим примерно,а бебето само седи.Мисля,че до прохождането си трябва хубаво обличане.Аз като седна на пейка и ми е хладно.Значи сигурно и на нея...Виж в нас гледам да е по леко облечена,защото лази,не се спира..

Добра,явно бабето не му се е занимавало...ужас!Е затова доверие само на себе си имам.Не искам никой да ми я гледа и особено извежда навън.Свършвам си работата както си знам.Верно че така полудявам само с нея ама поне знам как я гледам.Честно и на половинката ме е страх да я оставя.Той е по спокоен,по Абе няма проблеми...чукнала си е главето,ама ще мине...Simple SmileНе взима всичко тооооолкова навътре като мен.

Вчера проверих кухнята до нас и май ще ни включат без чакане.Неото ни препоръча да взимаме държавната и аз минах да видя.Само се чудя като не е захранена с кисело мляко примерно,яйце не е яла много..риба...ама ще подбирам...Но съм решила да опитаме.Ако не й хареса,ще тествам Ян Бибиян.Гледам не са ви лоши отзивите.

Хайде лек ден засега от мен и спящата красавица;)

# 554
  • София
здравейте,

Иве много се радвам, че всичко е минало добре и малкия Алекс е добре Simple Smile.

За обличането аз от време на време изпадам в паника, че съм го навлякла и като го извадя от количката ще е запотен , но като се огледам в парка около мен Гоги е най-леко облеченият и се успокоявам. Вчера беше с дънки, чорапки, боди с дълъг ръкав и жилетка в количката. Като задуха смених жилетката с якенце за този сезон с качулка.

Аз също смятам да започна да му давам белена червена леща.

Общи условия

Активация на акаунт