Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 759
  • 731
  •   2
Отговори
# 45
Светленце Hug Hug  bouquetМного се радвам миличка,да сте живички и здравички и много ,много щастливи.По хубаво от това да се завърне мама с бебче вкъщи няма HugДа нацелуваш принцесата по малкото сладко дупенце Laughing
Аселина и от мен добре дошла PeaceМного кураж ти пожелавам и вярвай,че този път нещата ще бъдат различни,а ти най щастливата мама на света Hug
Хари,палчета маме за твоите принцески Peace
Кокетка,ние въртим около блока тия дни ,но може да се видим когато се разберете  LaughingА за песничките -изобщо не се сетих да му пускам от нета .Счупих се да пея  hahahaТова на всяко мръсно дупе песен си трябва  Mr. GreenАма не ме питайте като стане дума за лично творчество -вчера пях за крокодила Гена  Joy
Мила,Алекс,Ники и всички мами мнооого гушки Hug Hug Hug
Това ,че вече не съм бременна а само кожа ми остана като корем Mr. Greenне означава ,че помня всичко hahaha
Слави,пей нещо на момата ти каква си добра къщовница,как чистеше и се ядосваше  Mr. GreenАко не ме лъже мозъчната ми гънчица Mr. Green ти тероризираше
детето  hahahaИ сега да честитя СРЕБЪРНАТА СВАДБА на семейството  bouquet да бъдеш все така послушна  Mr. Green и много да се обичате двамата с мъжлето Hug
Дюнче,мерси миличка !Да сме живи и здрави ,а за моя диван скоро ще го изнеса пред блока Mr. GreenКато каза шезлонг,моя Жорко изобщо не иска да стои в него  newsm78
Лека на всички  Heart Eyes
пазете се маминки   Hug

# 46
Мале,колко е хубаво като се включат успелите мами.
Дюнче,Диди,Слави и всички вече мамчета Hug Hug Hug
Светли,тя нашата шушона много оформена и как сладко си поспива.Да ви е много здравичка
Слави,честита ви годишнина миличка.Да си прекарате страхотно.Като споменах годишнина и се сетих ,че точно на 17.10  май когато трябва да вляза в 9 м.стават 19 год.откакто се запознахме със съпруга ми и от тогава сме заедно.Боже ,това време хвърчи!!!!!!
Зази и аз като Мила,останах много изненадана от това ранно записване.Ами то след 3 год може и адреса да си сменил!?

На всички коремчета ,мами и бебоци Hug

# 47
  • Варна
Сладурки, много ми липсвате! Hug Hug Hug

Нямам време да се включа адекватно по обсъжданите теми, ама наминавам да ви видя и ви чета постоянно, само не остава ред да пиша много.
Светли, и тук да кажа, че си имаш една малка принцеса - много е сладка Дани! Hug
Мила и Алекс, колко сте напреднали момичета! Hug Седмичките вече са с 3 отпред и скоро ще има щастливи събития.  Hug Hug Толкова се радвам за вас. Hug Hug
Слави, честита ти годишнина!   bouquet Още дълги години да се обичате с твоя мъж и да се радвате на всичките си деца! Hug Аз ще хапна шоколадче вместо да пийна винце.  Wink
Силвърче, как сте с бате Гоши? Hug
ДюнHug Радвам се, че се включи!
Хари, дано сте по-добре с двете принцеси! Hug
Зази, наистина ли отсега се записва за детски градини през 2014?  #Crazy Целувки на Ивчо!

Добре дошли и на всички нови мамчета - късмет и успех!  Hug всяка да си чака реда - така сме се разбрали тук. Peace

Охооо, забравих да ви пиша за грандиозния, страстен, вулканичен КЕКС, който продължи точно 6 минути и половина.  Mr. Green Беше все едно сме ученци.  Blush Ама се посмяхме добре, ако не друго. Направо имах чувството, че онези части там долу не са моите.  Blush  Rolling Eyes Май ще трябва да почакам още за хубав кекс. Crossing Arms  И да питам чичко Гугъл как да се възстановя по-бързо.  newsm78

За Биг Брадър няма да разказвам сега, че ще се изнервя. Нямам и смешни истории, та няма да ви занимавам. Обаче свеки има билет за петък сутринта, така че още 1 ден ще изтърпя в името на семейното щастие. Simple Smile
Целувки от нас с Малена!

# 48
Добро утро милинки!!!

Мила,честита ни нова седмичка.Само като се сетя ,как ги чакам тези четвъртъци,имам чувството че дори и като родя,пак ще чакам четвъртък по навик.
Q-T,бравоти си герой и откри кекса.Значи Биг Брадър си отива?Значи съпруга ти си е дошър,което е много хубаво!Цункай Маленка от нас!
Все се чудя как ли са Мото и Ники и Мими.Скоро никой ,нищо не е писал и силно се надявам да са добре.

# 49
Добро утро и от мен, момичета  Hug Hug Hug

Ивана, Зази, добре сме, дебелеем, акаме, пишкане, мрънкаме и досаждаме на мама  Mr. Green
Много целувки на вашите бонбони  Hug Hug

Зази, можеш ли да ми обясниш по - подробно за записването за детски градини, че нищо не знам  newsm78 А на ясла няма ли да давате Ивчо или там процедурата е друга  newsm78 На мен ми се иска, ако можем да пропуснем яслата и да си го гледаме с баща му по някакъв начин, но още не съ говорила в офиса, пък и е малко далечно.

Славче, честита ви годишнина   bouquet Много внушително звучи - 20 години. Желая ви още дълги години семейно щастие и разбирателство  Hug Аз пийнах една малка биричка за ваше здраве снощи  bowuu

Дидке, ние с Андрейката ходим доста надалеч вече. Вчера слизахме до пазара да плащаме сметки и да си купим грозде. Лошото е, че той огладнява на два - три часа и гледам да имам достатъчно време да се върнем вкъщи за цокито, че сама и в квартала не мисля да кърмя навън. Иначе като ходим по парковете с таткото, си кърмя навън  Simple Smile

Q-T, честито ви  Laughing Викаш - като ученици  Laughing Ами то след толкова въздържание си е направо като за първи път  Laughing
Ние още не сме се кексосали, че веднага след лохиите ми се възстанови и цикъла  ooooh! Но мъж ми вече се точи за другата седмица, пък мен ме е хвалано едно шубе  Mr. Green Уж епизотомията добре е зараснала, обаче се притеснявам да не боли  Laughing

Алекс, Мила, Дюн, Силвърче, и всички останали много гушки от нас  Hug

# 50
  • Варна
Алееекс - честит ни четвъртък:))) и аз съм така щастлива, днес постигам първата си голяма цел Simple Smile смятам да си поръчам тортичка от Крамер, за да си я отпразнувам Simple Smile)

Славче - честита ви годишнина, прекрасно, пожелавам ви много здраве и още много щастливи години заедно  bouquet  bouquet  bouquet

Дюн - много се радвам, когато се включваш Hug

Q-T, Кокетка - така се развеселих за този кекс Wink)  както бях споделила след последния преглед със спекулум установих, че съм абсолютно ръждясала Wink  чак не ми се мисли какво ще стане след раждането като се прибавят и травми Simple Smile)))  Желая ви скорошен успех Simple Smile 
Кокетче - много изненадващо, че ти се е възстановил цикъла  newsm78  Виж ти как ставали бебетата с девет месеца разлика Wink))

Диди -  браво щом се наемаш да пееш Simple Smile) И аз вчера се пробвах да припявам на едни песни и горкото се разрита истерично Simple Smile)

Алекс - палчета за пегледа днес, чакаме новини !!!  Hug

За всички момичета много прегръдки  Hug Hug Hug

# 51
  • Варна
Алекс, Кокетка, да не вземете да ми завидите сега - то хич не беше за завиждане този първи кекс.  ooooh! И аз постоянно имах чувството, че ще ми се спраска шева.  Embarassed Дано следващият път е по-добре.  Whistling

Алекс, мъжът ми не се прибира за съжаление.  Wink Чак след 2 седмици ще се прибере за малко. Ноооо Биг Брадър си отива.  Mr. Green Няма да ми седи тук 3 седмици - още след предното гостуване измислих план . Wink
Ох не знам за вас, но мен това говорене на бебешки ме изнервя на макс.  #Cussing out И майка ми го прави, ама на нея мога да и кажа.
Абе бели кахъри са това..
Честит четвъртък на Мила и Алекс!
На всички момичета, които също броят седмичките - кураж и положителни мисли!

# 52
  • Варна
Q-T   - много съм съгласна за бебешкото говорене.  И аз се опитвам да вразумя майка ми като съм я чувала покрай бебета, дано имам успех  Hug

Съпругът ми като ги чуе бабите да говорят така и заключва : Те му говорят като на маймуна, а искат да стане човек  Joy Joy Joy

# 53
Здравейте, момичета. Как сте днес? Аз съм малко притеснена и незнам какво да си мисля. Както ви бях споменала налага се да лежа и да пия утрогестан и но-шпа, за да успеем да закрепим плодното сакче, защото не е добре закрепено за маточната стена. Попринцип знам, че когато има подобен проблем обикновено момичетата прокървяват или имат някакви болки. Аз нямам кървене, зацапване, нямам никакви болки и незнам редно ли е това или не е. Помага ли лежането и това лечение за закрепване на сакчето. Доста съм притеснена. Правя всичко, което ми препоръчаха и знам че другото вече е божа работа, но така ми се е свило сърцето...

# 54
Здравейте, момичета!
Аз съм след направен серклаж на горещо,лежа в МД,лекарят не ми дава много шансове.Системите кормагнезин и няколко АБ ще са още седмица,после-вкъщи-на легло.
Има ли от вас такива,успели след серклаж в такава късна седмица. Много ми се иска да вдигна глава,но само сълзи и страх ме владеят.

# 55
Момичета,
включвам се само да кажа, че ние сме болни, т.е бати Гоши - има висока Т, през нощта стигна 39,5, която от вчера не мога да сваля и само реве и иска да го нося и повръща всичко  Sick, много ми е кофти, той реве и аз с него, може би не съм свикнала, той не е боледувал сериозно изобщо, най много хремичка, малко Т в рамките на 38 и толкова, ама това сега е гаден вирус някакъв и сърцето ми се къса. Тази нощ беше кошмар, кръстта ме боли, от разнасяне, а тати се изтощи към 1 и легна в хола, ние до 6 се мъчихме. Не мога да си представя като станат 2ма, кой по напред ще разнасям  #Crazy
Ходихме на лекар, пуснаха му кръв и урина, до час резултатите ще са видими в сайта на лабораторията, и трябва да назначат някакво лечение  Cry
Хари, Хари, дано при вас нещата са на оправяне вече... Praynig

На всички много много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 56
Здравейте, момичета!
Аз съм след направен серклаж на горещо,лежа в МД,лекарят не ми дава много шансове.Системите кормагнезин и няколко АБ ще са още седмица,после-вкъщи-на легло.
Има ли от вас такива,успели след серклаж в такава късна седмица. Много ми се иска да вдигна глава,но само сълзи и страх ме владеят.
[/quote]

minie mouse
, аз много неразбрах какво са ти правили, понеже неразбирам много, но виждам че си в 18-19 г.с. какво по точно е станало, бебето живо ли е още? Извинявай, че така директно питам, но ми се иска да ти дам надежда и подкрепа, да си силна, Аз съм с теб и ще ти стискам палци! Simple Smile Peace

# 57
Ааа, колко изписах и го загубих!
Мини Маус, моя серклаж бе в 20-21 седмица, шийка под 2 см и леко вклинен мехур. Много бях стресната, но вече съм почти 32-седмица с по-голяма шийка. Мисля, Хари бе и по-зле, а роди почти на термин! Кураж, лежане, хапчета и бабалюгите надалеч! Хари, Силвърче, дано бързо има подобрение при дечицата!
Алекс, Мила, честит четвъртък! А пък аз празнувам в събота Grinning.
Славе, страхотна годишнина, още 20х20 да сте щастливи и да си дарявате обич, цялото семейство! Аз затова ме е яд, че не сме женени, не знам кога да почерпя за годишнина newsm78! Не върви да празнуваме например сребърен кекс, не че го помня кой ден е точно Joy.

Аз да кажа, че при все гадния гинипрал, втвърдявания си имам, вчера 10-тина, днес вече 3-4, че станах рано,... Може би са си подготвителни контракции, ма пуста шийка, нали да не повлияе #Cussing out!

Имаме си проект за детска стая, ама не е съвсем бебешка, че аз не хатесвам. Така и така ще има кошарка и бейби аксесоари, по-свежи цветове и ще стане! Като е готова и ако успея да кача снимки, ще висе похваля! Още една причина да си стискам до ноември, всъщност!

# 58
Силвърче, бързо да се оправя бате Гош  Praynig Пази се доколкото можеш, нали  Hug
Много целувки и прегръдки от нас  Hug

Кари, аз бях така през цялата бременност. Искам да ти кажа, че и многото мислене и броене също провокираше стягания при мен  Mr. Green
Като цяло тези стягания не би трябвало да оказват влияние на шийката, но шубето е голям страх. Аз нямах серклаж и шийката си ми беше с добра дължина, но все се притеснявах.
Опитай примерно да сменяш позата на тялото - понякожга помага. Ако примерно лежиш - обърни се или пък стани да се разтъпчеш малко. Ако пък се движиш - седни или полегни.
От днешна дата си мисля, че това наистина са стягания и не оказват влияние върху шийката. Както вече казах, цялата бременност си изкарах с такива стягания - имах по над 10 на ден, после два дни преди раждането си ходих с болезнени и ритмични контракции на кратки интервали и нямах абсолютно никакво разкритие, та нещата не стават толкова лесно, искам да кажа  Grinning

Мини Маус, освен на Кари и на Q-T и Хари от темичката им правиха късен серклаж. Те ще ти разкажат повече, като се включат. И двете имат здрави, доносени и красиви бебки  Peace
Тук прогнозите за бременността на повечето от нас не са били никак добре, а с едно единствествено изключиние, всички бебета в темата са родени на термин  Hug
Ти на кой етаж в МД лежиш? Кой ти прави серклажа?
Моята бременност я следи д-р Хранов от МД - изключително съм доволна от него, страхотен лекар, специалист и човек. Там и раждах, но при дежурен екип  Peace
Стискам палци всичко да е наред до края  Praynig

Мацки, дайте дефиниция на бебешко говорене  newsm78 Че аз на Андрей не му говоря особено смислени неща  Mr. Green

Ние отиваме на консултация след малко, трябваше да е вчера, но ни бяха объркали часовете и ни бяха дали за другата седмица, та педиатърката звъня притеснена къде сме и защо не сме дошли, та се уговорихме днес да отидем. После ще пиша колко сто кила е станал дребния.

Цунки  Hug

# 59
asselina, на бебето нищо му няма,по няколко часа ме рита.
кари брадшоу,благодаря за подкрепата,като чета за сходни случаи и малко се отпускам.
кокетка-мажоретка,на 5ти етаж съм д-р Манчев ми прави серклажа. Ще чакам и другите момичета ,които споменаваш да се включат.

Общи условия

Активация на акаунт