Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 781
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета.
Слави, честито на патерица! Още 2по 20 да изкарате и на внуци да се радвате Hug

Мини Маус, винаги има шанс HugВажно е да няма бактерии и да не се стресираш излишно.

Благодаря за Биозина, ще проверя как действа и се надявам да се похваля Simple SmileИначе при нас всичко си е наред.Лежане ядене и пак лежане.Най-големия ми син ми се смее, че живея в буркан.
Мога да се похваля само, че купихме нова кола и вчера направих едно кръгче в легнало положение на седалката.

Много целувки на всички Hug

# 61
Здравейте Hug
Мини маус добре дошла Hug
Кокетка и аз не съм много запозната с тази абсурдна ситуация с детската градина...точно срещу нас има мн.хубава детска и мисля живот и здраве Иво да е там...онзи ден започвал приема на деца родени от 2009-2011г.редих се на едни списъци,чакахме цяла нощ,да не би някои да ни вземе реда и просто подадох молба че искам детето ми д абъде записано там и да имам входящ номер...за мен това е пълна глупост...имаше дори бременни момичета които чакаха и те...
Това май став аиндивидуално за всяка детска градина,можеш да провериш как стоят нещата при вас,по точно там където искаш да е малкия Андрей...макар че дотогава колко закони и правителства ще се сменят и предполагам че ще ми се наложи отново да се редя на тези списъци..
За детски ясли и аз не съм решила още,но мисля д аподам молба за да имам входящ номер,пък живот и здарве има време и ще измисля какво д аправя...доколкото разбрах в яслите където мисля да се запиша ставало лесно-всяка сряда директорката има прием и мога свободно да отида да си подам молба,без такива излишни списъци,измислени от майки които се чудят какво д аправят по цял ден и само всяват смут и паника...
Лек и спокоен ден Hug

# 62
  • София
Дами   bouquet

Минавам да кажа, че тежим по 1 кг и имаме пишки по 1,1см  и 1,2 см  Laughing

Днес и на мен ми предложиха да направя този тест за преждевременно раждане, както зори по - рано беше дала линк. Ще го направя другата седмица и ще пиша за резултатите.

Иначе вече имаме рецепта за Dexameh... помогнете ми да го разчета. Инжекциите са за дробчетата.

# 63
  • Варна
Аселина - щом не кървиш, според мен това е положителен знак  Hug

Мини - стискайте положението, важното е сега да няма инфекции.  Така че пий/приемай антибиотиците, които ти дават и лежи.  Сега съм с профилактичен серклаж, имала съм и на горещо, в по-голяма от твоята седмица. Тогава още от самото начало се видя, че нещата отиват на зле...Не ти го казвам, за да те плаша, а напротив - щом положението е стабилно - пази се и трепете инфекциите, няма никаква причина да не доносиш.  Хари може и да не успее да се вкл., но когато са я шили почти е липсвала шийката, а бебо си дочака датата за секцио. Знам, че не може да не плачеш, но това само вреди в момента.  Hug Hug Hug

Силвър -  Hug дано му мине бързо на мъника  Hug Hug Hug

Кари - ще е интересно да споделиш идеите  Hug

Киара - дексаметазон, кортикостероид, който се слага. Дано тестът е отрицателен, при мен беше така и много ми олекна.  Hug Предполагам знаеш, но и тестът , ако е отрицателен, и кортикостероидите покриват определен период.

Кокетче - доколкото те познавам, пък било то и само виртуално, няма шанс да влизаш в моята дефениция на дразнещо бебешко говорене  Hug  Чакаме да кажеш колк е пораснал Андрю  Hug Hug Hug

Аз пък на обед си цапардосах корема на ръба на масата и горкото се разхълца. Разтърсих му главичката...но както много пъти съм казвала, не са толкова крехки и са добре защитени,  но на мен ми стана супер гадно  Sad

Алекс, къде се изгуби след прегледа  Hug

# 64
Здравейте, момичета. Как сте днес? Аз съм малко притеснена и незнам какво да си мисля. Както ви бях споменала налага се да лежа и да пия утрогестан и но-шпа, за да успеем да закрепим плодното сакче, защото не е добре закрепено за маточната стена. Попринцип знам, че когато има подобен проблем обикновено момичетата прокървяват или имат някакви болки. Аз нямам кървене, зацапване, нямам никакви болки и незнам редно ли е това или не е. Помага ли лежането и това лечение за закрепване на сакчето. Доста съм притеснена. Правя всичко, което ми препоръчаха и знам че другото вече е божа работа, но така ми се е свило сърцето...

Аз лежах към7-8-ма г.с. Слагах си 3х2 утрогестан, но вагинално, също и нош-па, мамавит и много-важно пих вит.С.
Имах само първоначално малко зацапване, но на др.ден след лечението зацапването ми спря. Не бях ставала 1 месец. След това още един месец - от колата в кафето и така. За около 20 дни се закрепи. Спокойно -ще се закрепи- само лежане-ставане само до тоалетната; никакъв кекс и никакви дом.задължения ама никакви

Ох момичета качила съм 16 кг. От това лежане само сланинки трупам. Слабинната кост ме боли от разш.на таза, и вървя като матрьожка. При Момчил бях качила 38 кг. но не ги усетих, а постоянно ходих. И при вас ли е така?Само пъшкам:))))))))

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 16:25 от nepoznatata

# 65
  • София
Мила, мерси! Не знаех, че кортикостероидите покриват определен период.. Докторът го нямаше, но д-р Михова ми изписа рецепта и каза да ги сложа в момента в който вляза в 28 г.с.. Значи ли това, че пак ще сложим? Или нещо друго?

# 66
  • Варна
Киара - много е вероятно да направите и втори курс.  Мисля три курса се приема за безопасно. На Алекс и сложиха на два пъти. Аз така и не го сложих, защото тестът беше отрицателен, бях в по-голяма седмица вече, а и моето е едничко.  При близнаците със сигурност положението е друго.  Hug

# 67
Киарка, виждам, че и Мила ти е писала. Аз сложих като теб в 28-а седмица, в шейново слагат Целестон. По прнцип са за около 3 седмици, но миналата седмица на хубавия и положителен преглед докторката каза, че според нея няма смисъл, добре съм била. Аз теста се отказах да го правя, от шубе Sad,... Реших, че ако е лош, ще се срина и ще си навредя, предпочетох да си се надявам неинформирана,..., все пак, е вероятност. А май след 34-а седмица се смята, че вече е безсмислено от кортикостероиди, затова и мойта нова малка цел е 34-а!
Мими, Мото, да знаете, че ви мислим и чакаме със новини за стабилност и подобрение!

А аз днес ми е криво и за Стив Джобс Cry. Освен потребител на негови продукти, съм и в ИТ сферата, е човека си е гений, легенда! Говоря си в сегашно време, защото той ще си остане емблема на времето,

# 68
Здравейте мамчета,
сега се прибирам от прегледа и веднага сядам да пиша.Мишлетат са добре.Мъничкия се е завъртял с глават надолу и е съм 1900кг.,а по едричкия е седалишно и е към 2200кг.Според доктора плацентите са добре и имат водичка и няма нужда да ги вадим па-рано,те се чувствали добре.На 26.10 съм на изследвания,на 27.10 ще слушат тоновете и тогава каза доктора ,че ще изберем дата за началото на следващия месец.Естественно всичко това е ,ако издържим дотогава.
Силвърче,Хари,дано мъниците се оправят бързо Hug
Киара,на мен ми слагаха два пъти кортикостероиди-в 27 г.с и в 31 г.с.,по 3 дни и докторката ми каза ,че дозата е с действие 1 месец.
Аселина,както ти е писала и Мила,щом не кървиш ,това е хубав признак.Почивай си и всичко ще е наред.Ще се закрепи мъничето,имай му вяра.
minie mouse ,и на мен ми правиха серклажа в 17 г.с.Незнам защо мислиш ,че е късно.Пази се наистина само от инфекций и си пускай редовно микробиология.Ще успееш майче,но трябва да си упорита и да не мърдаш от леглото.

# 69
Алекс, браво на дебелачетата  Hug Много се радвам, че са добре малките мъжлета и всичко си им е наред и имат време още да растат и дебелят  Heart Eyes Още малко и ще си ги гушкате вкъщи  Hug

МилаHug

Кариspoko

Малко отчет от нас - Андрей е станал 4450 гр. и 54 см, което значи, че от изписването е качил 1400 гр. и е пораснал с 4 см  Crazy
Аз понеже си го меря вкъщи веднъж седмично, се притеснявах да не ни се карат, че толкова много сме качили, но педиатърката много се зарадва, че сме на кърма и така дебелее шушона. Биха му ваксината за хепатит, много рева, милото, но бързо му мина. После се помотахме из квартала, отскочихме за плодове до магазина и се прибрахме вкъщи, че дойде времето да ядене. Прибираме се вкъщи, разопаковам се  Mr. Green и какво да видя - на едната ми гърда е излезнал някакъв обриви сърби много гадно, направо щях да се гръмна. Звъннах на ЛЛ, тя на симпозиум и ще си дойде другата седмица и сега не знам какво да правя с кърменето. Писах в отчетната на консултатите по кърмене, дано помогнат с някакъв съвет. Уф, винаги се случват някакви такива неща или когато личната я няма, или пък през почивни дни  ooooh! Надявам се поне другата гърда да си е наред, че да има папкане за детето  Sad

Айде, бягам аз, докато спи змейчето, да се изкъпя на спокойствие  Laughing Лека вечер на всички тумбачета, мами и бебчета  Hug

# 70
Мила, Непозната, много сте мили  и много кураж ми вдъхвате. Силно се надявам малкото ми сладурче да се закрепи и да продължим с усмивка напред. Много, много Ви благодаря! Hug Hug Hug 

# 71

minie mouse ,и на мен ми правиха серклажа в 17 г.с.Незнам защо мислиш ,че е късно.Пази се наистина само от инфекций и си пускай редовно микробиология.Ще успееш майче,но трябва да си упорита и да не мърдаш от леглото.
Защото лекарят каза,че съм имала разкритие,било серклаж на горещо. А сега,втори ден,след серклажа,имах на превръзката  бледо кървава слуз,ходих до акушерката-било нормално.Вие,след серклажа, имахте ли такова,не тече,само на превръзка и при забърсване.

# 72
Киара, пропуснах неволно да те поздравя за големите пишоци  Laughing
Да знаеш, че тестисите са доста по - внушителни и до тях пишоците изглеждат пренебрежимо малки  Laughing

Мини Маус, дано всичко е наред, мила  Praynig

# 73
Хахаха, момчешките подробности, е, засега само по слухове ще се ориентирам, но на мойта бебка това ще го спестя, Кокетче!
Мила Мини Маус, успокой се, това е от самата манипулация. Зацапването ще изчезне напълно за 3-5дена. Следи се за инфекции често и ще си стискаме взаимно палци Peace!

# 74
Кари Брадшоу, дано:)Но попрочетох,че и други момичета също са го  имали. Мен вечер ме обхваща параноя.А и нали съм в болница и само  на рев ме избива.
На всички момичета желая повечко търпение,аз все още се уча да го придобивам.

Общи условия

Активация на акаунт