Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 785
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Мики Маус, стискам палци всичко да е наред. ИмИмай вяра и всичко ще се оправи. Каквото е писано това ще стане, успокоявай се и по този начин. Ти правиш всичко както и каквото трябва другото вече е Божа работа!  Hug Hug Hug

# 76
  • Sofia
Момичета, здравейте! Успях да ви изчета.
Моите принцеси уж са по-добре, пък ще видим. Ох, тези моменти с болничките дечица са най-тежките в майчинството...  Sad

Силвърче, дано и твоят Гоши бързо да оздравява!  Praynig

Добре дошли на Аселина и Мини Маус!  Hug  Hug

Киара Тиара, на мене док ми сложи дексаметазона само веднъж в  29г.с., 4 инжекции. Каза че нямам нужда от повече. А нали док ни е един и същ, вярвай му, той ще прецени дали да слагате пак или не.  Peace

Мини Маус, много добре знам как се чувстваш в момента и колко ти е тежко, колко много те е страх... Преживях същото, като теб. Моят серклаж беше в 19г.с. на горещо, с разкритие, но док ми спести да ми каже колко точно е било. След серклажа лежах първите два месеца много, после нямах постоянно такава възможност, защото имам и друго детенце и то имаше нужда от мен, въпреки че идваха бабите да помагат. Но и док ми даде зелена светлина, че мога да се разхождам на кратки разстояния. Важното е да се закрепи положението и после много почивка. Включиха ли ти антибиотик след серклажа? Това е много важно! От изтичането на кръв не се притеснявай, това е нормално след интервенцията все пак, цяла седмица имах аз изтичане след серклажа и цяла седмица имах болки в яйчниците и като цяло ниско долу в корема. При мене положението беше наситина критично, както описваш и при теб е същото и само можем да се молим, че ще ме последваш и ще родиш едно живо и здраво бебенце близо до термин, както успях аз!  Praynig  Hug  Praynig

Много целувки и прегръдки на всички ви! В момента пиша и гледам Софи как люлее Елиза в кошчето и бебето всеки момент може да изхвръкне оттам, ако не ги наблюдавам. Хич не знае колко силно да я люлее или да я милва, но пък много й се радва и не мога да й откажа тези мили моменти...  Grinning  Heart Eyes

# 77
  • София
Хари, док днес рожденник, Михова го заместваше. На мен също преди 4 дена ми каза 29 г.с., за това съм озадачена, че Михова препоръча в 28 г.с.

# 78
Хариела, обнадежди ме.
Алтер Его те поздравява, в една стая сме,утре ще ражда:)

# 79
  • Sofia
Хари, док днес рожденник, Михова го заместваше. На мен също преди 4 дена ми каза 29 г.с., за това съм озадачена, че Михова препоръча в 28 г.с.

Ами сигурно може и в 28г.с., както искаш. Но като направиш пълна 28г.с. и започнеш да изпълваш дните от 29г.с., вече можеш да ги слагаш.

# 80
  • Sofia
Хариела, обнадежди ме.
Алтер Его те поздравява, в една стая сме,утре ще ражда:)

Аууу, много целувки да й предадеш от мен и стискам палци и на краката! Но всичко ще мине перфектно!  Hug  Hug  Hug Чакаме появата и на нейната втора принцеса!  Heart Eyes

# 81
Мини Маус, и аз бях така и казваха,че е нормално.Спокойно важно е да няма бактерии. Антибиотика ще помогне за тази цел. Лежането прави чудеса а бях чела някъде из форума, че утрогестана помагал и в такива случаи.

# 82
Кари Брадшоу, дано:)Но попрочетох,че и други момичета също са го  имали. Мен вечер ме обхваща параноя.А и нали съм в болница и само  на рев ме избива.
На всички момичета желая повечко търпение,аз все още се уча да го придобивам.

Здравей!моето мнение е , че всичко което ти се случва е нормално,СПРИ да четеш глупости и си лежи,чети нас и само положителни мисли мила-Всички ще успеем.
  bouquet ЗА всички,
честито за пишките,аз също бях много доволна moresmile

# 83
Добро утро милинки!!!
Как сте днес,някакво затишие е обхванало темичката ни.Да пожелая на всички прекрасен ден и само положителни емоций!
Силвър,Хари,как са болничките ни мъници?

Целувки от нас

# 84
Добро утро, мили момичета,

Алекс, Мила
, честити ви нови седмички, така се радвам че напредвате, и ние покрай вас  Hug

Алекс, Гоши е по - добре, повлия се от лекарствата, но явно нощем мъниците вдигат високата температура, направо косата ми се накъдри за 2ра поредна нощ, но док каза че от 2рия ден ще започне подобрението, и аз го виждам при него. Вече е игрив и прави бели  Crazy

Зори, Киара,
, много свекърви се събрахме в темичката  Mr. Green

Хари, мила, как са принцеските  Hug Heart Eyes

Кокетче, май се интересуваш от ясли и градини, в София се записваме по интернет вече  Joy Joy Joy но успех няма при нас засега, може би догодина  newsm78
Аз записах Гоши когато беше на 3 месеца  #Crazy
Ето линк към една още по дебилна песничка с гуменото мече и една за една мишка, които в момента са ни фаворити, дори като беше с високата т, се хилеше яко, компа на земята до решетката на леглото, той проснат по очи:
http://www.youtube.com/watch?v=IpYp-MsBUnM
http://www.youtube.com/watch?v=5S0hvFuXmHI
Като чета за Андрейката, колко е пораснал, много драго ми става, колко притеснения, а на финала едно здраво бързорастящо мъжле, целуваме ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Minie mouse , добре дошла, не мога да съм ти полезна с инфо по повод серклажа, но като гледам в темата почетето мами са успели, и ти ще стигнеш до края  Praynigсамо търпение и лежане ... Hug Hug Hug

Момичета, аз ще легна, че нещо ми се събира много търчане без почивка ,целувам ви и ви прегръщам  Hug Heart Eyes

# 85
Здравейте и от мен! Аз съм добре и продължавам да си лежа, нищо интересно и само се моля всичко да е ок този път.

Мини Маус, пожелавам ти много късмет и имай вяра, че всичко ще се оправи! Simple Smile

# 86
Здравейте, сестричката се включва  Grinning
След прегледа на сестра ми състоянието на шийката е горе-долу същото (около 1см),
което  е добре. Засега продължава да лежи в болницата, но вече може да става до WC.
Кръвните и изследвания са добри, сега чакаме резултата и от секрета (след 2 тур антибиотици)
Иначе освен атибиотика за бабалюгите, други лекарства не и дават.
Алекс кортикостероидите ги сложиха още в 24 г.с.
тук втора терапия не правят от 2-3 години, защото смятат, че от нея няма полза.
Праща мнОго поздрави и прегръдки на всички мами и бебчета    Hug Hug Hug

# 87
Мими супер новини!Браво!
Нищо не чувам за Moto??Исках да попитам някой помни ли тя коя седмица роди и си прави този тест 4е не мога да го намеря къде е ?Дано всичко с бебчето да е наред-ние 7-ците сме много инати и успяваме  bouquet

# 88
Зори,

не е писала Мото, иначе веднага щях да ви пиша, надявам се, че са добре, иначе беб се роди в 28 седмица, но за теста, някой друг трябва да каже, че в моя бременнен мозък всяко инфо се изпарява ненадейно  newsm78

# 89
Сестричке на Мими,много ти благодаря че ни писа за състоянието на Мими.Радвам се ,че положението е стабилно.Гледам ,че седмичките и напредват.Да я нацелуваш от нас и да и предадеш,че много я мислим и сме с нея. Hug

Общи условия

Активация на акаунт