Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 789
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета.
Аз още съм 2 в 1 и чакам.На малкия калпазанин не му се излиза.Всеки ден го разхождам до Морската градина и на него май му е добре.Най- вероятно съм предозирала с магнезия и гинипрала и затова нещата не тръгват.

Много нови момичета има в темата.Желая успех на всички и да устискат до моите седмици.

Алекс, Мила много ме радват лентичките ви.
Дано скоро имам новина да се похваля. Hug

# 91
  • Sofia
Добър вечер и от нас!

Моите принцеси вече са по-добре. Софи още подкашля, но мисля че нещата вече трябва да затихнат. И така до следващото разболяване, просто го очаквам, че с тази ясла ... Ама засега още няма да я спирам, дано не си навлечем само някой по-голям проблем.  Praynig

Много се радвам за Мими, че още стиска така успешно. Дано да й се закрепи положението и да успее да стигне до по-надеждни и безопасни седмици.  Praynig

Ники, преди ги питахме бебетата къде са тръгнали да излизат толкова рано, а сега пък защо не излизат, угодия няма.  Laughing

Целувки на всички ви от нас трите грации...  Heart Eyes  Heart Eyes  Laughing

# 92
Ники,и на мен ще ми е хубаво да ме разхождат из морската в това страхотно време.А и малко стискане ли беше?!То мъничето си знае ,кога ще излезе Hug
Хари,много хубаво,че малките кукли вече са добре
Притеснява ме Мила.Днес не е писала,което не е обичайно за нея.Ако и утре не пише,ще и звънна да видя защо я няма??? newsm78

# 93
  • София
 wavey Добро утро, сладурки Hug
Аз се включвам с добри новини- бебе е добре и е момиченце newsm44 Аз се бях настроила за момче,понеже предположенията бяха за такова,но сега със сигурност е момиче Laughing Важното е,че е добре милото,расте си колкото трябва,вече е 370 грама Party С мъжа ми сме много щастливи,станаха малко проблеми с проследяването на бременността,док се е преместил в друга болница,а ние сме платили в старата.И така май парите ни ще изгорят,някъде 200-300 лв,че то съм на половината вече,ама здраве да е само,не мога да се притеснявам за това.Толкова пари издадохме през годините,това не може да ме уплаши. А този док спаси бебето,тъй че не го оставям за нищо на света Crossing Arms Сега ми намали и инжекциите фраксипарин,което е супер Party Иначе се чувствам добре и май вече не съм от лежащите мами,ще изследвам магнезия тая седмица да видим дали и колко ще пия,но ми е добре тук и мисля да си седя при вас! Laughing В мойта отчетна тема вече почнаха да пускат линкове за преждевременно родени бебета... #Crazy малко съм потресена... защо им е да се травмират на тая тема от сега или пък те просто си клюкарят,не си го слагат на сърце Rolling EyesShocked
Хари,хубаво ,че се оправят децата.Видях ги на снимки,много са сладки-пу-пу!
Ники756, дано скоро разходките дадат резултат- не се притеснявай, всичко ще е наред Hug
Сестричке на Мими, радвам се за добрите новини-важното е,че са я закрепили,дано скоро започне и да се подобрява!
Алексче,дано се включи Мила и да ни успокои,че е ок.
Аселина,кога си пак на преглед,с теб сме! Ако имаш въпроси,пиши,аз съм по твоята част Laughing
Мини Маус, успокой се и имай вяра,всичко ще е наред Hug
На всички останали  bouquet

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 07:03 от nimfi4ka

# 94
Добро утро, момичета,

минаваме само да ви поздравим с една песничка, и продължаваме с танците, целуваме ви  Heart Eyes Peace

http://www.youtube.com/watch?v=yha1LS1Qrys&feature=share

# 95
  • Sofia
Силвърче, много сте ми сладинки с Гоги!  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes

Нимфичка, радвам се, че всичко е наред. Честито ти розово вързопче!   bouquet

Зори, а на теб честито синьо вързопче!   bouquet Успяхте да ги нашарите.  Laughing

# 96
  • Варна
Здравейте милички  Hug Hug Hug

тук съм!!!  Малко ме налегна депресията, без конкретна причина, сигурно е от хормоните newsm78

И вчера само ви четох и по едно време си дадох сметка, че не съм писала.

Радвам се, че сте добре.  Целувки за Мими  Hug

Алекс - чудесни новини от прегледа.  Hug Hug Hug Сигурна съм , че всичко ще е по план и ще си дочакат датата мишлетата  Hug Hug Hug и аз съм на преглед на 26  Simple Smile предполагам тогава ще решим кога да махаме серклажа.

Ники  Hug То след толкова пазене все си мисля, че като тапи трябва да излизат, но май не е така  Grinning Сигурно си много изнервена, но се опитай да се наслаждаваш на разходките  Hug

Нимфичка - чудесни новини, много се радвам. Стой при нас, но дано не се налага да лежиш повече и да се насладиш на втората половина от бременността  Hug Hug Hug

Много целувки и прегръдки за всички  Hug Hug Hug

# 97
Здравейте милички!
Ники е на термо легло и е 1990гр, дано се подобрява по лека лека и скоро да си го прибирам у дома Praynig
Гушкам ви всички, много се радвам на лентичките ви и дано всички имаме едни прерасни здрави дечица Praynig

# 98
  • София
Мотонети, дано, дано, данооооооо  Praynig

# 99
  • Варна
Мото - така се зарадвах  Hug Hug Hug Браво на борбеното Ники Hug На 2500 гр. ли ги изписват?  Как си ти?

# 100
Мото,

толкова се радвам, дано да се приберете скоро, прегръщаме Ви с Гоши Hug Hug Hug, 10x

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
Мото, Мими  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изпращам на всички ви много прегръдки и целувки, чета ви, но засега нямам много време, защото съм отсвирила бабите, пък то било доста трудно да се грижиш за бебе-трудно но мнооогооо сладко  Heart Eyes влюбена съм в дъщеря ми и не мога да спра да я гледам. Вчера се наложи да излезем с баща и за 2 часа - еми докато не се прибрахме не мирясах - само тя ми беше в главата - не че се притеснявах за нея, а просто не издържам да е далеч от мен и за 5 минути  Heart Eyes И така... имам проблеми с кърменето - кърма почти няма, храним се с мляко, на  нея и хареса с биберон и сега не мога да я накарам да суче. Здраве да е...
Алекс, Мила - вижте само как напредвате със седмичките  Hug голяма дружинка ще се събираме в морската  Wink
Ники - стискам палци. М/у другото докато бях в болницата нашия доки изроди едно бебе 4 200 гр. много се развълнувах, е точно в този момент се смятах за най-прецакания човек с това секцио.
Хари, Силвърче, дано скоро се оправят дечицата  Hug
Аселина - миличка - стискам ти най-сърдечно палци и се моля за теб - този път всичко да  енаред. ЩЕ Е!  Praynig  Hug
Знам, че изпускам много от вас, не е умишлено, с вас съм и стискам палци на всички ви  Hug
Целувки и прегръдки  Heart Eyes Hug

# 102
Motoneti, чела съм постингите ти за серклажа, от там поразбрах истирията ти. Искрено се възхищавам на силата ти и ви желая семейно щастие с новото ценно попълнение!

# 103
Мото, изключително много се зарадвах на поста ти Hug Браво на Ники, расте момчето и скоро ще се прибере у дома при мама и тати Heart Eyes. Моля се, миличка да си прибереш детенцето скоро и да се успокои изстрадалата ти майчина душица  Praynig

# 104
Мото,страхотно много се радвам за Ники.Дано наистина скоро си го приберете.Много  Hug от нас Praynig
nimfi4ka ,естествено ,че ще останеш при нас.Честито ти розово щъркелче и дано си изкараш една безпроблемно бременност.
Светли,дай боже всеки от нас в тази тема да изпита такава силна обич .Естественно ,че ще миткосваме из морската градина.
Мила,на ме стряскай като изчезваш така.Какви са тези депресий накрая.Да не чувам такива неща.Я скачай да пазаруваш вече,че знаеш ли колко неща трябват?! Hug
На всички много  Hug от нас

Общи условия

Активация на акаунт