Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 850
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Мото, мила, толкова много се радвам, че писа  Hug Hug Hug
Браво на малкото борбено момче, дано в скоро време да си го вземете у дома и да приключи твоя кошмар  Praynig
Много целувки от нас, мила  Hug Липсваш в темата  Hug Hug Hug

Хари, браво на момите, радвам се, че са по - добре вече  Hug

Мимиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ники, стискам палци скоро да се гушкате  Hug
Знам колко е изнервящо. И аз мислех, че ще родя от раз, но не би. Явно нещата далеч не стават толкова лесно и бързо  Grinning

Мила, хайде стига депресии, нали  Hug
Алекс е права, отдай се на пазаруване, подреждане и плануване кое как и кога, защото после, мила, време - йок  Grinning

Алекс, готови ли сте с покупките за малчовците?

Нимфичка, честита мома  Hug Жива и здрава да е и всичко до края всичко да е наред  Praynig
И аз по едно време спрях да съм лежаща, но си останах в темата.
Няма как иначе - момичетата тук са ми толкова близки, макар и с повечето само виртуално да се познаваме, толкова страхове, мъка, сълзи и усмивки сме преживели за няколко месеца, колкото дори и с най - близките си хора не съм споделяла през трудните за мен мигове.

Светле, поздрави на малката Дани  Hug

Мини Маус, как си днес? Надявам се вече си по - спокойна и всичко е наред  Hug

Бягам, че змейчето днес е особено кисел и не успявам да го приспя за повече от половин час.

Целувки  Hug

# 106
  • Бургас
Извинете,че не пиша,но чета редовно.Нашата одисея с пъпа продължава,направо не ми се говори.Накрая до хирург ще опрем.Дано да падне самичък!

Мото,включи се най-сетне,ако знаеш как те мисля с малкия.Моля се да се приберете здрави и дебели в къщи.Ники и ти сте герои!

Керал не е писала отдавна.Аз имах гости,майка ми беше в Бургас,но вече съм сама и ще и се обадя.За гостуването дума не ми се отваря,че ми се реве.Аз съм най-лошата дъщеря,не мога или не искам да си удържа нервите,избухвам и се караме ,не знам в мен ли е причината,сигурно в мен,тя е възрастен човек,а аз съм невротичка.Не случайно мъжът ми ме нарича Монк.Не търпя друг в домакинството си и майка ми си отиде огорчена.Абе,скъсахме си нервите взаимно.

Милла и Алекс,наистина сте напреднали.Дай боже всичко по мед и масло до края.

Ще пиша пак,но ме избива на рев,много ми е притеснено за това пъпче.

Силвър,целуни Гоши от леля Славка.Ще му мине на детето,щом чак сега слава богу се е поразболял,значи имаш здраво детенце,да не му е уроки.

Кокетче,пиши от време на време,че действаш разведряващо.На мен поне!

Чао ! ще имам гости довечера.Още нищо не съм направила.

# 107
Славче,

мила, исках да ти пиша за този пъп отдавна, но акъла ми изтича с кърмата бавно, но сигурно.

Нашият пъп също беше само с щипка и падна някъде на около 12-тия или 13-тия ден, като аз неволно спомогнах за неговото падане - без да искам, в опит да му оправя бодито, бях хванала и щипката  Embarassed

# 108
  • Варна
Алекс - права си, аз се ужасявам колко неща трябва да вземем. Все ми се иска да избера най-хубавото и подходящото и ми се струва, че от много умуване ще се изнервя накрая  Grinning

По този повод да питам какви биберони/шишета сте напазарували?

Светле - звучиш много спокойна и щастлива, така се радвам  Hug

Славче - дано се разминете без интервенции  Praynig

Кокетче  Hug

# 109
Мила,

един съвет от мен за шишетата - вземи си само едно, да имаш за всеки случай. Ако ще кърмиш, няма да ти трябват повече. На мен дори и това ми е излишно - вода не давам, а така или иначе е добре даването на вода да не е от шише, а с лъжичка примерно, ако все пак се предлага.
Ако ти се наложи да храниш с АМ, винаги можеш да си докупиш необходимия брой шишета  Peace
Бях взела и един биберон - залъгалка - оказа се, че при нас в комбинация с възглавничката с костилки е идеално средство за борба срещу коликите. Сега взех още две залъгалки, за да имам винаги изварени под ръка.
Вземи си и помпа, в първите две три седмици ще ти трябва, т.к. гърдите се препълват ужасно.

Стерелизатор нямам, бибите ги изварявам в каната за подгряване на вода - лесно, бързо и удобно.

Всичко ми е на Авент.

Hug

# 110
Здравейте мами и бебчета,

Славче, нацелувах Гошката след банята от теб, иначе боледуването продължи два дни и половина, само дето се наложи да пие антибиотик, ама нямаше накъде, много силен този вирус, та да кажа на всички внимавайте с бебоците, по малко контакти с чужди хора. Надявам се да се оправите с пъпчето и в скоро време сам да падне, че само се притесняваш ти, иначе как е бебка?  Hug Heart Eyes

Хари, целувки на грациите  Hug Heart Eyes

Алекс, много добре звучиш, само така  Hug Heart Eyes

Мила, аз ползвам само на Tommee Tippee шишета, защото Гошката отказваше да пие от други, пробвахме и Avent и Nuk. Иначе този път си взех електрическа помпа на Медела, защото е по щадяща,а ръчната на Авент я ползвах 7 месеца и на финала ръцете ми изтръпваха от нея и скърцаше ужасно. Биби на Avent ползвах, но не с голям успех, плюеше ги и ги пускаше от кошарата, за да изследва земното претегляне. Вода почна да пие от момента, в който спрях да кърмя, т.е от 7ми месец, та шишетата тогава започнах да ги ползвам интензивно.

Кокетче, целувки на Андрейката и на теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Светле, аз все още не мога да се отделя от Гоши за дълго време, напълно те разбирам, че я мислиш непрекъснато Дани, целувки от нас, наистина звучиш толкова спокойна  Hug Heart Eyes

Нимфичка, честито ти момиченце   bouquet

На всички лека вечер и приятни сънища  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 21:43 от silvergreen

# 111
Мила,шишета,биби,помпа ,всичко ми изпратиха ог Лондон на Tommee Tippee и са много сладки
http://www.mammawebshop.com/bg/shisheta-za-novorodeno.html
http://www.mammawebshop.com/bg/tommee-tippee/biberon-zalagalka-p … ommee-tippee.html
http://www.mammawebshop.com/bg/tommee-tippee/pompa-za-kyrma.html
Слави,дано скоро падне това пъпче,че ми изглеждаш много притеснена Hug
Кокетче,я сподели как изваряваш точно бибите в каната,че ми стана много интересно?

# 112
Добро утро, момичета!
Аз не мога да спя добре в болницата, будна съм от 3. Вечер ме хваща паника.Да не ми случи нещо през нощта...
Искам да ви питам има ли симптоми, предхождащи изтичането на водите и точно как се усеща изтичането.Защото след серклажа  най-големия риск е да се спука мехура.
Аз имах едно  воднисто течение преди поставянето на конеца,дори при  дежурната акушерка ходих да ми сипе реактив на превръзката да се види какво е.Не беше  околоплодна течност.
Три дни след серклажа имах леко кървава слуз,продължила 3 дни,за нея ми каза ,че е постоперативен ефект,но днес сутринта пак си се завърна онова водното.
Имали ли сте такова течение и  до края ли е? Затова искам да направя разлика с изтичането на водите.

# 113
  • София
Мини Маус, едва ли са водите. И аз имах такова по едно време, после стана бяло,а микробиологията ми беше чиста. Слагах еднократно една глобула,после сега ще слагам Флоражин за нормализиране на вагиналната флора.При мен се почна като спрях утрогестана,че беше влагалищно. Говори с лекаря си и не се притеснявай,опитай се да си по-спокойна,макар че знам,че никак не е лесно.Всичко ще е наред Praynig Hug
Всъщност пуснаха ли ти микробиология? Ако не са,настоявай да ти пуснат.

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 09:46 от nimfi4ka

# 114

Всъщност пуснаха ли ти микробиология? Ако не са,настоявай да ти пуснат.
Имам МБ отпреди серклажа, от клиника Щерев,където следях бременността си. Тук ми казаха,че утре ще ми пуснат кръвни,МБ-не,че било рано за бъркане отдолу.

# 115
  • Варна
Здравейте момичета - благодаря за инфото  Hug Hug Hug

Мини маус - освен с реактив, най-добре да следят и на ехо как са водите. Затова си под наблюдение, тяхна работа е да те следят, така че настоявай. На мен след предния серклаж през ден ми пускаха ЦРП в болницата.

Май дойде есента. Обичам дъжда  Grinning

# 116
Добро утро и от мен мамчета

minie mouse,не влизай моляте във филми,защото нали знаеш,че като мислиш само за лошото ,го дърпаш да дойде.Ако имаш изтичане на води със сигурност ще го усетиш.Пли мен първия път си беше просто очеизвадно.Мисли позитивно,мисли за това,че си под наблюдение и си направила всичко ,което се е искало от теб  .Ще се справиш,нека само малко да се закрепят нещата след серклажа.А за течението,казват че е нормално да го има при бременност.Питай,кога ще ти вземат все пак секрет,за да си спокойна.И моля те не чети негативни постове ,който могат само да те разстроят или вкарат в размисъл за нещо лошо,което може да се случи.Разглеждай бебешки сайтове,знаеш ли колко зареждат Hug Hug Hug
Мила,как си днес?Поотмина ли депресията?
Аз да ви кажа,че така чаках днес да ме изведат на кафе,а сега като захладня и в нищо не влизам освен в анцуг,до тук добре,но проблема е ,че краката ми са като кюфтенца и нищо немого да обуя,освен джапанки!!!Нося 34 номер,а сега не влизам дори в маратонки 36,с тези палачинки!
Спокоен ден милички

# 117
Привет мили мои,

толкова е дъждовно, че на мен ми се обади мързела...вика ми стой си вкъщи и гледай тв, обаче и това се оказа сложно, защото някоя малка невинна ръчица е скрила дистанционното, обърнах цялата къща, обаче не го намерих...дано да излезе скоро от някъде Crazy

Алексче, обувай маратонките, обличай анцунга и излизай, разбрах че във Варна поне не е толкова студено колкото тук  Hug Heart Eyes

Мини маус
, спокойно, може да е обилна секреция това течение, ако няма мириз и цвят. Може да се пусне една стерилна урина, щом не може още микробиология.

Милааа  Hug  Heart Eyes

Много хубава неделя на всички, ние се оттегляме за кратко от нет-чо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 118
  • Варна
Алекс   Hug  По-добре съм. Опитвам се да намеря нещо интересно за гледане, ама няма Sad и се разхождам из нета.

Дано все пак не ти се размине кафето.  Аз не мога да преценя дали ми се подуват краката  newsm78 но ми е мисъл какво ще обувам, когат дойде време да щъкам. 90% от обувките ми са високи и дори и да мога да ги обуя, не ми се иска да рискувам  Confused

Силвър - успех в търсенето на дистанционното Simple Smile

# 119
Е не били води,ама  ми скръцна със зъби,че много съм се вглеждала  и  така съм щяла да си докарам нещо лошо.
Мисля,че персонала  в такива отделения отдавна е загубил човешкото.

Общи условия

Активация на акаунт