Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 852
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Привет на всички Hug
Аз днес съм в някакво страхотно настроение!
Мини Маус, спокойно не е задължително всяко воднисто течение да са води, искай да те видят не ехограф и да ти пуснат ЦРП, но дори и тогава не се плаши.Моето  ЦРП бях писала, че е 17, което е високо, но то се вдига дори и от проблем със зъб.То показва дали има някакво възпаление някъде в организма и не е задължително да е проблем! За водите и Кокетка ти е писала, че е била смалко, но организма може да ги компенсира. Лежи си спокойно и не се стресирай, щом ти вливат антибиотик и кормагнезин след терапията ще ти пуснат микробиология и ще видиш какво е положението.За сега ми се струва всичко нормално.

Слави, дано се оправите с това пъпче! А как е баткото още ли те ядосва? Моя взе, че стана модел на конкурс за прически и вчера ми се яви с червена коса CrazyНямам идея как ще я оправим.

Прочетох, че бебе Сара си е в къщи вече.Дано да нямат други проблеми Praynig

Като ви чета за биберони и шишета и на мен ми се пазарува Laughing

Много целувки на всички!!!!!

# 121
Благодаря Ви за подкрепата, момичета!
nimfi4ka, сега във вторник ще ходя напреглед и много съм притеснена от новините, които ще получа. Много се старая да се храня здравословно, пия си редовно лекарствата и лежа почти непрекъснато само като ям и ходя до тоалетната ставам. Simple Smile Мнофо ми е трудно особено на режима който съм свикнала, но крайния резултат е най-важен. Дано всичко да се нареди! Simple Smile

# 122
Благодаря ви милички за подкрепата, скоро ще бъда по активна в темичката Wink

# 123
  • Варна
Имам чудесна новина от Ники:

''Днес в 11.50 се роди Димо с мерки 3850 гр. и 52 см. Раждането беше нормално и двамата сме добре. Поздрави на момичетата от нас.''

Много съм щастлива, искам и тук да пожелая много здраве и щастие на Димо.  Hug Hug Hug

# 124
ЧЕСТИТО !!!!!! ДА ти е живо и здраво детето,целувки   bouquet

# 125
  • Бургас
Да е жив и здрав юнак Димо! Супер мерки за юначе с калпаче! Ники,много целувки,миличка,да те радва рожбата,да се оправиш бързо и много късмет!

Искам специално да се обърна към новите майчета,защото не мога да пиша на всички,не ми стига времето.
Аси,Нимфичка,Мини Маус,Непознатата,скъпи момичета!Чета ви най-редовно и все това пиша,но хем се радвам че темата продължава,хем не искам да има лежащи и проблемни бременности.Стискам палци за всяка една от вас и се моля всичко да свърши благополучно.Като ви чета,все едно аз съм писала постовете преди време.Всяка една от нас се чувстваше по същия начин,но ето днес и Ники успя.Не се натоварвайте,доколкото е възможно и не мислете лоши работи.В интернет и особено в отчетните е пълно със страхотии,по-добре далеч от тях.Ако нещо ви интересува,питайте тук,все някоя ще отговори,то ние сме като ходеща енциклопедия,на нас един студент медик може стаж да изкара.Ще дойде време и вие ще пишите тези неща на следващи майки и ще се ядосвате колко нерви сте изхабили.
Мини Маус,за водите са ти отговорили,но няма как да не усетиш.Ако имаш съмнение-ехограф и запази превръзката за реактив,но всичко ще е наред.

Керал,къде си душицо?Вече не става за излизане,ние поне нямаме зимни дрехи.Аз пазарях августи тогава ми ставаше горещо само като видех жилетка.

Марти,ти ме уби!Само ходещ менекен за коса ти липсва.Моят дългун продължава да ме ядосва и все аз съм виновна според баща му.Като нещата вървят казва "Хубавите ми деца!",а като го ядосват "Твоите синове!"Не му се учи,само блее в пространството,влюбев ли е или просто го мързи,не знам.

За пъпа наистина се притеснявам.Не съм писала всичко,че само нашият пъп липсва в темата,но по доктори ходих,пак го вързваха,още лекарства изписаха,но не пада.Ще станем месец след 5 дни и с пъп.Ако не падне до седмица,ще го реже хирург,което по думите на доки хич не е желателно.Нявсякъде казват,че такъв пъп не са виждали.Основата е сочна,яка,жилава и сякаш се храни,а не съхне.Банята е ужас!Добре,че поне възпаление няма.Сега имаме и възпаление на слъзните канали.Абе,все дертове,но с големият батко най се ядосвам.

Чао за сега,че довечера пак гости.Всички искат да я видят и вече не мога да ги гоня.Ще дремна и пайде на печката!

# 126
Честито!Занапред само радост с толкова чаканите бебета!

# 127
  • София
Да е жив и здрав Димо! И на мамчето бързо възстановяване Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 128
Да е жив и и здрав Димо, много голям да порасне и да радва мама, а на теб Ники, поздравления, герои сте всички, които вече успяхте, бързо възстановяване  bouquet Hug Heart Eyes

# 129
  • София
Силвър, и ние ще успеем  Naughty Вече си мечтая за newsm30, ала не съм сигурна как ще се чувствам с  newsm30 newsm30

# 130
Киара,

надявам се да устискаме до края, то и аз съм в подобно на твоето положение с 2 бебета, започвам обаче да се чудя каква ли лудница ще настане, днес дреб скри дистанционното в една торба с мръсни памперси, после телефона на мъжа ми в банята...абе цирк ще е от декември наТам  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 131
  • София
Мисля за целта да сложа очилата на строгата учителка  Shocked Shocked Shocked и бой по дупетатаааааааааа  Party

# 132
От моя скромен почти 2 годишен опит мога да кажа, че докато не станат на по 3 години, нищо не помага, дори боя  Joy hahaha

# 133
Честита рожбичка и на Ники - поредното успяло майче.
Да ви е живо и здраво синчето, да стане голям мъж - за радост на мама и тате   bouquet

# 134
Честито Ники!!!Браво миличка и ти успя.Да е жив и здрав Димо и много да ви радва   
 smile3501 smile3525Голям мъж си си гледала!
Слави,Мамаи вашата хич не е лесна.Нали казват ,малки деца ,малки проблеми.Големи деца,големи проблеми Hug Hug Hug
Силвърче,тъкмо ти гледах лентичката и видях,че от утре започваш и ти с 3 отпред.А все едно вчера беше в 19г.с.Много готино,времето си минава.
Мото Hug

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 12:13 от aleks2011

Общи условия

Активация на акаунт