Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 778
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Mimi -  много се радвам  Hug Hug Hug
откога те чакам да се включиш.  Hug  новините са много добри, сега ще полежиш още няколко седмички, но най-страшното е минало.  Вече аз съм наред, но съм така бъзлива, че все още съм на строг режим.  В сряда съм на преглед да видим какво ще каже доктора, за да започна поне малко да се подготвя за бебо.  Иска ми се да се срещна с представители на двете банки за стволови клетки, на които съм се спряла и поне този въпрос да решим.  Включвай се, когато можеш  Hug

Светленце  Hug  радвам се, че сте добре, ходите ли по разходки , все още е слънчево.  Hug

# 661
mimikaplan чудесни новини, ти си герой. стискам палци всичко да е наред до края  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 662
mimikaplan, аз се запознах с историята ти,   желязна воля и успехи,момичееее:))) и детето ти е  родено в щастлива риза:))Стискам палци  да имаш навременен  прекрасен финал:)))

# 663
  • Sofia
Момичета, здравейте!

Мими, страшно, ама страшно много се радвам, че нещата при теб са се закрепили и вече си си у дома. Там да изкараш до самия край бременността си! И ти си един пореден герой, маме!  Hug  Hug  Hug

Джулия, аз докато се включа да ти отговоря и ти вече си стигнала до д-р Сигридов. Много се радвам и за теб, че носиш такива добри новини, все така да е!  Hug Видя ли какъв готин доктор си имаме?  Laughing Душичка ни е той и много много си го обичам. Даже сега ми липсва, ама скоро като се посъвземем, ще го посетим всички, цялото семейство вкупом, че и двете ми принцеси са негово дело. Е, не буквално де, той си ги следи цели 9 месеца и той спаси Елиза да я има на този свят, за което винаги, цял живот ще съм му благодарна и ще го споменавам в молитвите си.  Praynig

А сега искам да ви помоля нещо. Тъй като съм се овъртяла отвсякъде и време за нищо нямам, едва смогвам да ви изчета, мисля че няма да мога да успея да пусна новата тема. Така че нека някоя от вас да се заеме с това, особено докато си лежите, е много приятно да направите новата темичка. Мила, ти би ли я направила? Мисля че ще се справиш. Или пък някоя друга от вас?

# 664
Здравейте момичета!Става все по интересно-Дайте да видим колко сме при Сигридов-кой ще брои??Всеки път ще се засичаме с някой  Laughing
Докторът е страхотен,и аз благодаряние на него-имам страхотна дъщеря и сега пак бременея  Laughing
Лека вечер  bouquet

# 665
Мими,
много се радвам за вас, дано да си добре до края, как е дребната, радва ли ти се много? Целувкки от нас с Гоши Hug Heart Eyes

# 666
  • Бургас
Мими,аз също много се радвам!Дръж се още малко,какво ти мина през главата само ти си знаеш.
Поздрави и сестра си и и благодари от наше име.
Сигурно си щастлива в къщи при Айлин.Много преживя,но когато всичко свърши добре,лошото се забравя.

# 667
Много ви благодаря момичета за хубавите и окуражителни думи   Hug  Hug  Hug
Наистина бяха дълги 6 седмици,но си броих и се радвах на всеки изминал ден,а и Айлин ми идваше всеки ден на посещение,сега се радваме една на друга вкъщи,много бъбрива е станала и разбира и знае всичко   Grinning
Силвър  целувки и от нас   Heart Eyes
Мила  няма страшно вече,ти си на финалната права,не остана и при теб   Hug  Hug  Hug

# 668
Добро утро, момичета! Simple Smile

Джулия, аз неразбирам много ама как един д-р мери една дължина, друг мери съвсем различна???Аджеба не гледат ли едно и също нещо? Това от некадърност ли е, от недовиждане, от неразбиране на лекаря ли направо немога да си обясня тези разлики... Rolling Eyes Въпреки това може би си попаднала вече в сигурни ръце и при свестен доктор та да се открие розовия хоризонт и пред теб! Желая ти успех и на финала здраво и хубаво бебенце, както разбирам ще бъде малка кукличка! Simple Smile  Hug

Мими, много се радвам когато прочета колко успели майчета има в тази тема, колко други от тях са вече почти на финалната права макар и преминали през доста перипети, а такива като мен които тепърва започваме с бременността си и то с лежане ни трябва доста кураж... ooooh! Радвам се много за теб и от сърце се моля всичко да мине както трябва! УСПЕХ!

Славче, малко със закъснение, но искам да ти честитя рожденика да ти е жив и здрав, много семейно щастие и топлота Ви желая и само хубави емоции в живота! Simple Smile

# 669
Слънце се прокрадва в щорите...
Палав лъч  затопля шарена закуска
 носи топлото кафе за хората,
 молещи се щастието  да  не ги пропуска;)

Добро утроооо:))
Аселина, най-ранобудна си ти:)) За шийката,тъй като не е равна окръжност явно има много дължини,но важното е   кадърен лекар да следи нещата.
Аз съм възмутена от  непрофесионализма на  Кандиларов пак, нямали човек за домашни посещения на 25-6ти,трябва да ходя до там май:((

# 670
  • София
Добро утро и от мен!

Мими,добре дошла отново сред нас! Дано нямаш повече перипетии до края Hug

Мини,страхотни стихчета сътворяваш,аз изобщо нямам такава дарба Laughing

Аси, много добър пример ни дават момичетата тук,аз ги чета от самото начало на бременността ми,но не смеех да се запиша.Сега осъзнавам,че тук ми е мястото Simple Smile

Момичета,аз не ходя при Сигридов,но също съм много доволна от моя док,умишлено не му пиша името,ще го препоръчвам като се появи мечтания резултат. Работи в София по терапията на доц. Конова от Плевен и е  преди всичко човек Peace
Днес ще имам гостенка(сестра ми) и ще ставам да разтребя малко,няма как.

Приятен ден и  Hug от мен

# 671
Мини Маус, много ми става хубаво като прочета някое твое стихче излезнало от душата, написано веднага и споделено с нас! Възхищавам ти се затова, наистина!  Hug

Да, определено съм доста ранобудна ставам обикновено към 6.00ч. Simple Smile
Ама и твоите неволи имам чувството, че нямат край, все нещо не е наред, все нещо се случва и винаги ще се намери някой да те ядоса..., ама тези от Кандиларов направо те съсипаха теб имам чувството че само към теб имат някакво специално отношение  Mr. Green я кажи какво си им направила?  Wink Wink
Знам че те имат на различни места лаборатории аз бях ходила в този на Гоце Делчев и останах очарована от тях, неможе да нямат човек за посещения. Попринцип ли нямат такъв човек или просто сега немогат да осигурят?

Нимфичка, добро утро и на теб! Simple Smile

# 672
Нимфичка,Аселина, аз като се събудя първо тука гледам-как сте,писали ли сте...Лежейки животът изкривява понятията за нормалност дори.И жената пренарежда всичко-от съзнание до действие...  И поведение спрямо близки,аз  в последните дни много се разочаровам от близки. Докато бях фурия на колела не бях виждала истините,сега,като съм зависима за всичко как излизат негативите на повърхността..Криво ми е.Ама аз съм осъзнала,че човек си е сам цял живот.

За Кандиларов- ще видят те:))Мъжът ми ще ме кара на 25ти сутринта,че искам за 26ти да ми е излезнало поне црп-то Колева да го види.

# 673
  • Варна
Добро утро момичета  Hug
Мими, радвам се, че вече си удома  Hug ще успееш мило, колко път извървя, остава още малко  Heart Eyes

# 674
Мини, аз за тези месеци след загубата на сина ми осъзнах доста неща, така както и ти! Понеже винаги съм открита към хоратам, наивно глупава и вярваща на всички, та в един момент видях че хората са ме използвали, после останаха от много приятели само 2-ма, за роднините да не говорим някои се радваха за случилото ми се, но аз пак непожелавам и на най-злия си враг подобно нещо пък те нека се радват, дори неразбирам как успяват да го направят..., но както и да е живота продължи с родителите ми, сестра ми, мъжа ми най-най близките, които бяха и продължават да са до мен и сега когато и 2та бременност е трудна! Така че вярвай само на себе си и на най-близките си! Simple Smile И на момичетата тук, защото виждам, че има искреност във всяка една от Вас и всяка гледа да помогне на другата! Simple Smile

За кандиларов..., незнам мъжа ти вече горкия сигурно е откачил така както и моя готвещ мъж в момента в кухнята, който идва през 3 мин да ме пита кое да сложи сега, кое после, това добре ли е нараязано, не е ли..? Ох, кога ще стана нормална бременна жена, радваща се на предстоящото хубаво събитие???Питам, питам и отговор нямам... Joy

Общи условия

Активация на акаунт