Волейболните ни национали (тема 9) - За феновете с любов

• 22 526
  • 746
  •   2
Отговори
# 105
Здрасти, банда!
Как сте? Викате ли за наш'те? Аз леко скучая на тема волейбол. Днес може да хвърля едно око към ботуша. Камомила, много грешки си допуснала в поста? Много! Laughing

# 106
  • Някъде в търсене ............
Добър ден банда  Hug
Надявам се всички да сте добре:)
Дедо, къде да викам за наш'те?
Толкова съм назад с новините, че няма накъде повече.
Тази федерация кога ще я разпаднем newsm78 Да се направи нещо ново и да е от спортисти .....

# 107
Дедо, Деси здравейте. Викам аз Дедо, викам, ама не знам за какво викам вече Laughing Тези наш'те са ми съмнителни вече. Искам мачове, хъс и победи, но тази пуста зима минава бавноооооо. Чакам сега Радо да се произнесе тежко и да е сърце на място Mr. Green Blush

# 108
Здрасти и от мен Simple Smile Наминавам от време навреме и аз, чакайки да дойде време за Световната купа. И да не е съвсем без нищо, една новина Grinning http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=331382

# 109
Здрасти и от мен Simple Smile Наминавам от време навреме и аз, чакайки да дойде време за Световната купа. И да не е съвсем без нищо, една новина Grinning http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=331382
Точно това влизах да пейстам и аз Simple Smile Пламенчо си взе нашето Тоше да видим дали ще спре и цигарите Joy

# 110
A луканките Laughing
Тошо е добър, не ги слушайте форумските специалисти.
Аз пък съм доволен от Мето. Дам, отборът му пада, но е доста резултатен.
И стискам палци за Владко и Андрей днес да направят една победа, че облаци сиви се струпват в Пиаченца.

Борето Кьосев на 50 години! Айдее, влезе ми поколението в златната възраст Party

# 111
В момента гледам Падова и Модена , страхотни емоции. И се чудя от кои да съм. В едните е Йосифов, в другите Симеонов, абе нЕма отбор без бълг. имена. Дедоооо, мнооого грешки правя, ама много.Айде още една пЕчка лелина на федерацията от мене.Да вървя, че купонът тече.
Модена би падова със 17 на 15 в тайбрека. Нашият Йосифов в началото не играеше, само по за малко влизаше, ама като закъсаха и го пуснаха. Направо обърна мача, страхоооооотен Йосифов, голям кеф, голям мач.

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 21:32 от Camomilla1

# 112
Здравейте! Simple Smile
Дедо нямам против да погледнем старото поколение но там съм боса Wink
Иначе на Тошко му желая успех и дано стане още по- добър! Ще видим какви ще ги вършат с Пламечо Mr. Green
Защо не чуха Владо Николов Crossing Arms

# 113
Уф. Много обичам родолюбски напъни. Предложението нито е на Владо Николов, не е открил топлата вода, нито ощетени и протестиращи са бедните мили мънинки нации. И много големи волейболни сили с много големи лобита са протестирали и повдигали подобни предложения - Русия, например. Но нищо, де. Идат празници, трябва да има патос.  Laughing

# 114
Еми протестират си хората.... Whistling Симпли нали знаеп, чев все трябва да се драска нещо! Rolling Eyes Все пак се надявам някой да ги чуе!

# 115
O, и аз, и аз!  Grinning

# 116
Надявам се, че всите софиянки сте в залата? И викате за ЦСКА Grinning
Аз ще гледам телевизора. Айде, наш'тееее!

# 117
Паднахме! Confused
Не викахте достатъчно, ей Laughing

# 118
Мне. Опознавах комплекс Славия, за да го обикна.  Crazy

# 119
Радо: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=331748

Репортерът... аз не съм моралистка и имам доста пиперлив език, но за всяко нещо си има време и място. Втрещена съм, че в интервю може да се ползва "на майната си", при това съвсем комфортно.  ooooh!

Що така се старае да ме накара да съжалявам за всяко цъкане в негова полза... Загадка. http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=331892 Но въпросите са...  Tired И голямо лизане на заднка пада. А ако това е същият репортер, с "Майната му" и в това интервю, аз ще спра да чета този сайт, БГволейбол. Просто... Нямам думи.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 16:54 от simplyaven

Общи условия

Активация на акаунт