Волейболните ни национали (тема 9) - За феновете с любов

• 22 520
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Ааааа, стига. Аз съм меркантилна. Мачовете да си ги носи по дифолт, аз искам сухо, че идат празници.  Crossing Arms

П.С. Да бъдем честни, в мача с Русия игра.

# 91
Игра, игра, ама загубихме. Искам да спечели Laughing
А ти - сухо! Единствено сухо наоколо са ми един траминер и бански старец. Да ги поделим в групата тук? То, от Матейко или кой да е от тях какво да доде Laughing

# 92
Е, сега! И император сам не печели битки. Все някоя колесница с два коня трябва да го подпре, ама...  Laughing Старец знаеш ли как обичам? Не го давам, за мен си е. Другото си го делете.  Crossing Arms

Какво да дойде ли??? Ми ние за какво се трепем тук, бре? То фенство, фенство, ама билетите са с пари.  Whistling

Второто е важно, да. Мисля, че федерацията си надценяват възможностите за влияние над Радо.

Това имах предвид като казах, че е нож с две остриета да назначиш човек, който е голямо име в това, което прави - важи за всички професии. От една страна - безспорните доказани качества, резултати и т.н, обаче от другата - трябва да си много стабилен, за да се справиш в моменти на конфликт или недоволство с такъв човек, а в тая федерация такива мъжове ако има, са малцинство. Та, на мен това в момента ми звучи като "бойния писък на скопеца", нали...  Whistling

# 93
Добър вечер сборна дружина Laughing
Цъках, цъках и Матейчо е на чело Whistling Браво на него, Кубях , Курек и всичко що е от Полша е под ножа hahaha
Симпли Матейчо не може да ни се издължи никак спореед мен. Simple Smile Дедо много евтино го даваш този твоя глас. Аз не искам само една победа , искам многоооооооо Simple Smile
Радо хубаво го казва всичко това, но ясно ли е кога най- после ще се завърне или само ще чакемеееееее. Thinking

# 94
Е, на теб след толкова много цъкане ако не ти снесе нещо тлъсто, просто....  Whistling Една олимпийска титла викам. В много краен случай една златна Световна лига.  Laughing Радо си е Радо, ще чакаме като...  Crossing Arms

# 95
Ади, време е пак да правим Матейко пръв: www.trentinovolley.it  В момента води някакъв си Кубяк от поляците, това не бива да бъде оставяно така.  Laughing Анкетата е за звезда на отминалия турнир, скролвате страницата надолу, намира се отляво и цъкате на името на лицето Казийски. Полякът води убедително, но...  Mr. Green

Айде и моят гласец отиде.  Mr. Green

# 96
Цъках  и аз Laughing, гледам и доста народ е цъкал, щото Матей изоставаше с доста, а сега Grinning Laughing
Иначе много се надявам Радо да остане/да го оставят, не ни трябват катаклизми и при мъжете.

# 97
Да отчета, че и аз цъках!
Нямам много време да пиша, но ви следя с удоволствие!

# 98
Какво да кажа? Четеш ли, гостеееее?  Laughing

# 99
Даммм какво ли да си поискам аз от матейчо Simple Smile)))

Време е Радостин да си идва!!!!!!!!!!!!!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=231761

малко  остана!!! Ще ми е като подарък за рождения ден  Laughing

# 100
И баба ви Лайкучка с трите пЕчки е тука. Ама в последно време все не ѝ стигат минУтите. та само ви чета. Аз редовно гледам Тренто , голяяяяям отбор, голяяяяям треньор.Ако някой се интересува по Италия спорт дават почти всички мачове на Тренто (италиански и в чужбина), също и на Лубе Б .Мачерата. А тия пу*ки от федерацията ми иде да ги  #2gunfire.Ами не е ли ясно и логично, че щом с толкова треньори и то добри има проблеми, значи вината е на дебелите задници от федерацията, ами да се махат Данчовци, Манчовци, Путьовци и т.н. Айде, че закъснявам за работа и се ядосах, да не го отнесат студентите. На всички фенове тук мнооооого цАлувки! И аз цъках и карах и други да цъкат, та Матейчо и на мене ми е длъжник.

# 101
На теб ти е близо, иди си вземи дължимото.  Laughing Тъкмо ще кажеш на Радо да не сдава фронта, независимо от Данчовци и подобни.  Grinning

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 15:25 от simplyaven

# 102
 Joy Camomila искрено ти се зарадвах! Само по полека наистина, че и аз съм студент и лошо Mr. Green (онзи ден доцентката ми по маркетинг каза, че правила проучване тук в Бг- мама съвсем скоро, за това дали се купуват био продукти и коментира форумчето Party)
Както и да е, наистина много им здраве на всички всезнайковци!!!!!
Днес да честитим рождения ден на Георги и Вальо Братоеви и да им пожелаем здраве, късмет и повечко успехи, без контузии Simple Smile))

http://www.gol.bg/volleyball/2011-10-17/matei-kaziiski-obmislia- … sne-trento.116061  Thinking newsm78 Какво мислите?

# 103
Да, бе да. И да се изнесе и от квартирката им с Радо ли?  Joy Глупости пишат. Това го дъвчат всеки 2-3 години. Матей трябва да е малоумен на 27 да иде някъде да си почива. И без това след не чак толкова много години ще има мноооооого време да си почива. Да не говорим за риска една контузия да го прати на почивка и по-скоро. Чудят се какво да си измислят вече.  Whistling

# 104
Абе и на мен така ми замириса, ама знам ли!Ч зелена съм още с хирналистическите измислици Crazy Иначе "живучкат" си с радо сигурно добре! Mr. Green Надявам се и той сдкоро да църне, че сега с тези мачове, които има в италия.......нали ще води някакъв отбор ликакво беше!

Общи условия

Активация на акаунт