Волейболните ни национали (тема 9) - За феновете с любов

• 22 544
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Е, то не пречи. Освен това, доколкото помня, Матей инвестира в общо гнездо с Радо, където двама, там и трима.  Joy

Много готино това с колата. давай!  Mr. Green

# 556
Зает е човека, вие пък Naughty По полека. Дедо аз още се чудя как и къде ги слага тези 100 кила този човек. То вярно, че е 200 см, ама въобще не ми прилича Thinking
Иначе за банята не е вярно Laughing Crossing Arms знам Аз newsm53
Радо и Матей засега сам съжителстват заедно с г-жа Стойчева Wink

# 557
100 kг в мускули не е като 100 кг в сланина.  Laughing

Значи и в банята им се намърда вече? Боже, а ние тука се разправяме за някаква съблекалня!  Crazy Дедо, чуваш ли?  Laughing

# 558
О-о ... http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=346926 За съжаление аз не виждам кой ще е новият треньор... Дотам сме го докарали.  Tired

Този също не ни брои за пречка: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=346929 Жалко. А сме ги били неведнъж...  Tired

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 20:38 от simplyaven

# 559
Mомичета, разсеяхте се Laughing Да се върнем на играта. Никакви бани и съблекални!
А бе вие не сте ли били спортисти? Режим, т'ва-онова? Не сте чували!

Симпли,
много си права за килограмите. Аз съм сланинестия вариант Laughing Но е поправимо. Оптимист съм. Защото мисля Пиченца, че ще бият Joy

# 560
Eeee, добре. Разкажи ми какво се случва помежду режима, аз да ти разкажа ли?  Embarassed Ъм-хм. Пък лагериии... Майко мила.  Laughing

Хора, какво ще правим Радостин като си замине? Явно е окончателно решението, а аз не виждам никой, никой който да си струва...  Rolling Eyes

# 561
Оооом какви режими имааах!
Сложете чевена точка 21...

Ами как кой! Кой е най-успешния? Марто! Кой е най-амбициозния? Пламен!
Правите едно конкурсче, и така. Но няма да са те. Зависи от цялото лято. Имам и апокалиптичен сценарий с Гошко тренер Sad

# 562
Ми тогава какво се правиш с тия режими? На краставичари...  Laughing

Не знам... Нещо не ми е розово... Гошко? Кой Гошко?

# 563
# 564
 #Crazy О, не! Не!

Матей.. ще ли остане при това положение? Владо след Олимпиадата едва ли... Уф.  Tired

# 565
Зависи как ще приключи лятото. Нали знаеш-през лятото стават много неща Laughing

# 566
Радостин не звучи като да премисли, преди или след лятото.  Rolling Eyes

# 567
Той е наясно. При успех-класиране на Олимпиада+медал от лигата е доволен. "Ето, аз направих невъзможното!" При неуспех - "подавам си оставката - нищо във федерацията не се получи, поемам отговорността" Тренто е моят дом!

# 568
Ама той казва, че няма вариант да остане, четеш ли? И кой идва след него, питам аз? И какво става с отбора...

# 569
ти пък Laughingотборът си е както преди него. Поне засега Joy
айде, пускай мача Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт