Волейболните ни национали (тема 9) - За феновете с любов

• 22 539
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Не съм толкова убедена. Мисля, че някои ще си заминат след Олимпиадата и още повече ако и Радостин си замине.

# 571
Владо спира сигурно, Ицо също, Тошо, а може би и Андрей. Предполагам му е писнало...Как да е

# 572
Хич не е как да е с нашата скамейка.  Tired

# 573
изчезна ми сигнала Sad

а, оправи се  Grinning

# 574
много ми прекъсва на мен.

# 575
Хм, аз гледам, но в сравнение с вчера са много слаби, милите Laughing
Малко по различно гледам, колкото мога. Основно Жеков , че много настроение има срещу него и искам да съм наясно.

А бе, кде е Тинки. Да не е в банята? Тинкииии! Laughing

# 576
Мда, няма много място за сравнение, но и аз гледам Жеков.

Обаче агитката е железна, радва ме!  Mr. Green

# 577
Как няма кой, айде малко де Wink

# 578
За кое, Фреш?  Laughing На мен ми потънаха гемиите с това интервю. Смях и шеги, обаче... Имам неприятни предчувствия. Пък не сме нито със скамейка, нито с треньорски гръб, за да изнесем поредния катаклизъм. Заместници на евентуално отиващите си не виждам и в най-оптимистичните си видения. Трагедия.

Жеката го изкараха... И взеха да обръщат мача. Съвпадение или не...  Rolling Eyes

# 579
Добре, че биха. Владо ми хареса. За Андрей-не бе слаб. Дано възходът продължи

# 580
За следващ треньор ми беше мисълта, ама малко късно се включих.

# 581
Следващ треньор... Не ми се мисли. Много исках този отбор да се качи много високо. Дано стане тази година, щото следващата вече ми се вижда химера.

Андрей не е слаб, въпросът е да стане малко по-силен, доколкото е възможно.

# 582
Симпли, ще стане!
Фреш, наздраве!

Хайде момичета, да стоите на топло другата седмица.
До скоро!

# 583
# 584

А бе, кде е Тинки. Да не е в банята? Тинкииии! Laughing
В интерес на истината там бях hahaha То в този студ, човек трябва да се топли Naughty Blush
Браво на отбора. Погледах малко снощния мач, но след Радовото НЕ направо и на мен ми потънаха гемиите както казва Симпли. Бъдещето пред отбора е мътно и неясно, което никак не ми харесва на мен. ooooh! Според мен на хоризонта няма човек, който да застане като треньор, а и много от момчетата не са на по 20, та никой няма да ги спре да си тръгнат, нито ще им каже нещо. След тежките клубни мачове и сезони едва ли след заминаването на мистър Тренто някох ще играе за чест и слава. Та току виж историята с капитан Пенчев ще придобие ново измерение Tired
Направо не ми се мисли Confused
п/с/ идеята с 'Жорко' за треньор никак не е добра

Общи условия

Активация на акаунт