С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 974
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Добре дошли на новите мамички .. леко и успешно бременеене и накрая всичките да се радваме на здрави и сладки бебчета, които ще качим и тук и във фейса!

# 376
Момичета,извинете,че толкова късно се включвам,но мен ме махнете от списъка,защото моето се оказа просто закъснение на цикъла ConfusedМакар че така и не можах да си обясня положителния тест,но както и да е...

Лека бременност ви желая на всички! Hug

# 377
За зодиите - аз съм овен, мъжът ми е лъв, надявам се децата да са овни също, но те ще си решат кога ще се родят. Термина е 14.04, но се съмнявам да ги родя тогава.

# 378
Момичета, да ви споделя каква беля си направих...вчера бяхме на един рожден ден и аз да не ме разпознаят че съм бременна си сложих чоропогащник и пола, но тоя чоропогащник толкова стегнат целия че като ме заболя корема на партито едвам издържах докато си тръгнем...цяла нощ после ме боля...дано всичко е ок сега...голяма съм гъска...Sad smile3518

# 379
ако все още те боли но-шпа или папаверин, и друг път не си стягай коремчето, на бебета хич не ми харесва така, а ти си била вече бременна, какви са тези глупости  smile3506

# 380
ми айде де....съвсем съм изкукала...сега съм добре, но нощес много се уплаших, а моя мъж вика...."ти пък кво се криеш все едно не си женена" bowuu

ох тук времето е ужасно....вали, студено....

дайте идея за някакъв сладкиш да направя???  chef

# 381
  • София
Малееееее здравейте и от мен! Simple Smile Не мога да ви изчета Simple Smile За зодиите се включвам и аз,че и двамата сме скорпиончета, а бебчо го чакаме овне та ще видим кой кого Simple Smile Много ми се искаше да си направим бебче скорпионче и тренирахме усилено,но се нагласихме за овне. Минаха 6 месеца и вече се бях стресирала ама всичко си стана както трябва. Всяко бебче с късмета си Simple Smile
Ivkata-Pifkata предлагам ти един шоколадов с изключително малко съставки,но с желание да се изяде цялата тава Simple Smile Нещо като фъч,но не точно Simple Smile Съставки - 1 б. кисело мляко, 2-3 супени лъжици како, 1 ч. захар, 1/4 ч. олио (може и до почти половин чаша да стигнеш с олиото), 1 ч. л. хлебна сода - може и ванилийка за аромат и около 2 ч. брашно - колкото поеме може да стане и малко повече. Бъркоти се с миксера и се пече в намазнена тавичка. Като е готов и преди да изстине се разтапя течен шоколад за глазура. Или мажи върху горещия сладкиш или си направи заливка от течен шоколад, малко масло и малко мляко (като малко имам предвит около 1 ч. л. ) Simple Smile Ако ти е допаднала рецептата ще се радвам да чуя мнението ти за нея Simple Smile Хубава вечер от мен Simple Smile Аз се отдавам на филмчета,че мъжо е в командировка и се пъхам под одеалото и зареждам филмите Simple Smile

# 382
Ehee kukundrelka завиждам ти  за филмчетата. На мен отдавна не ми се е случвало, малкия само върти от Дисни на Картун и обратно, ако не то е на компа. ей аман от технологично поколение, да ви кажа много се радвам че ходи на градина, иначе с тая телевизия ще му се промие мозъка.
Този сладкиш обещава да е вкусен, утре и аз може да го забъркам.
Добре дошли на новите мамчета  Hug стискам палци всичко да е наред, а то ще е! И ще си гушкаме заедно априлските бебоци.

# 383
Здравейте, мамчета Wink отдавна ви чета, но чак сега се реших да ви пиша.Аз съм с термин 16.04.2012 и ще се радвам да се присъединя към вас Hug

# 384
Здравейте и успешна нова седмица на всички!
Няколко дни нямахме нет и не мога да смогна да  ви изчета:)) Аз най-после казах на шефа.Много спокойно и дори радостно при новината- дори сподели, че и на него му се иска второ, но не могат да се престрашат, понеже имат доста палаво момченце  Laughing   Та сега ми е доста по-спокойно на работа...
Иначе бях и на преглед-всичко с бебешока е наред.Изследванията ми са добри, нухалната гънка я измери 3 мм, което за 15г.с. било в норма, но аз никъде не намирам размери за тази г.с. Навсякъде пише само,че от 11-13 г.с. трябва да е до 2 мм. Дано наистина всичко е наред!
Искам и аз при вас във фейсбук. Ще пиша на л.с. ника си.
Целувки на всички!!

# 385
jiselle321, здравей и добре дошла при нас!
На другите - също!
Лека седмица!

# 386
  • Пловдив
Добро утро!!!  Hug
Много сте изписали уикенда. Ние бяхме извън Пловдив, ходихме до Панагюрице и Копривщица. Голям студ, добре, че си бях взела връхна дреха. Обичам дъждовното време, но да съм си в къщи на топличко, да си гледам тв, да си спинкам, да си мързелувам. Но уикенда свърши и отново на работа. Много хубава идея за групичка във фейса. Пратих си мейла на Брук и сега чакам покана. Grinning

Добре дошли на новите момичета! Лека и безпроблемна бременност и здрав бебок април месец!  Hug

s.kov и ти много хубави колички си харесала. Аз в петък като се прибрах и викам на бъдещият татко, сега ще ти покажа каква количка си харесах. Мислех, че като види цената ще получи удар ама уви не съм познала. Само ми каза, че преди да се роди няма да купи.

Момичета не съм виждала бебето цяла вечност. Тази седмица искам да отида да видя дали всичко е наред.

Хубав ден!!!  Hug

# 387
Добро утро и лека  седмица на всички работещи мамчета. Видях че съм добавена в групата и имам много изпратени покани но ще ги приема довечера, че на работа facebook-a ни е забранен. Дами искам да питам нещо. От около месец съм постоянно със запушен нос. Не съм болна, само носа. Док ми каза да си слагам Muconazal ама вече второ шише привършвам, да не ми стане нещо. А ония солени води за носа изобщо не ми помагат. Не знам какво да предприема. Идейки?

# 388
Здравейте, лека и усмихната работна седмица!
Аз основно чета, не съм много по писането:( В сряда съм на лекар и нямам търпение да видим бебо!
Ужасно много ми се спи, ама една седмица постоях в къщи и изтрещях-надявам се да мога по-дълго да ходя на работа, засега не ми тежи, само да можеше да почваме на обяд Laughing
Целувки на всички  bouquet

# 389
Добро утро и лека  седмица на всички работещи мамчета. Видях че съм добавена в групата и имам много изпратени покани но ще ги приема довечера, че на работа facebook-a ни е забранен. Дами искам да питам нещо. От около месец съм постоянно със запушен нос. Не съм болна, само носа. Док ми каза да си слагам Muconazal ама вече второ шише привършвам, да не ми стане нещо. А ония солени води за носа изобщо не ми помагат. Не знам какво да предприема. Идейки?
Добро утро! Първо лека и успешна седмица:)
Аз съм по същия начин,запушен нос,лека хрема и нищо друго, но от две седмици.Звънях на лекарката и тя ми каза да си взема капки pinosol или да питам за други билкови капки.Тези имат мента вътре и като си капнах за малко да повърна усещането в гърлото от тая мента нещо не ми се отрази добре и ги захвърлих в аптечката.Ако не ти се обажда на лекарката,другия вариант да отидеш в аптеката и да питаш за билкови капки или да слагаш памук с няколко капки клеева тинктура, в началото малко щипе,ще поплачеш ама няма страшно Wink Аз последно си взех стеримар и все още съм така.

Общи условия

Активация на акаунт