С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 974
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Добър ден и от мен!!!Днес ми е много приятно да си стоя у нас на топличко,когато вън времето е тъпо.
У нас сме също само огнени знаци-аз и дъщеря ми сме стрелци,мъжа ми е риба,обаче с асцендент лъв,а бебче трябва да е овен,а и предпочитам да е ,защото не ми се иска да е риба.Термина ми е 07.04,така,че ще трябва да насрочвам секциото задължително след 22.03.Ех,това разбира се живот и здраве.
Иначе ако имам възможност да избирам между дати,също бих се допитала до нумеролог,все пак нищо не ми коства,един-два дни разлика не е от голямо значение за мен,но ако от това зависи късмета и щастието на детето....Без да изпадам в крайности разбира се!!!

# 361
Вие по медицински съображения ли секцио или по желание?

Аз на този етап искам естествено раждане, така че няма как да се консултирам за датата с когото и да било Laughing Дори да се наложи секцио не бих тръгнала по астролози.

Пък и предпочитам нещата да се случват по своя естествен ред Wink

# 362

по мое желание - не бих, не обичам операциите, освен ако не са наложителни.

# 363

Аз на този етап искам естествено раждане, така че няма как да се консултирам за датата с когото и да било Laughing Дори да се наложи секцио не бих тръгнала по астролози.

Пък и предпочитам нещата да се случват по своя естествен ред Wink
Аз съм за естественото раждане и аз бих раждала така, ако нямах 4 операции и не съм правила инвитро. Sad

# 364
Това с избор на дата при секциото не е общовалидно, обикновено бебето тръгва по-рано от предвидения ден и час. С доста мои приятели/роднини се случи така.

# 365
  • София
Здравейте бременлийки! Как сте днес?
Здравейте, момичета!
Хайде и аз да се запиша в прекрасната ви темичка. Аз съм от отбора на Априлки 2007. Живот и здраве очакваме си второто овне на 06.04.2012.  

И моят термин е на 6-ти април.
По този повод и мен страх ме хваща от огнените зодии. Майка ми е лъв, сестра ми е стрелец, мъжа ми е овен и беб и той се очертава да е овен. Аз съм рак, май ще ми е трудничко Simple Smile

# 366
Всъщност още не съм на 100 процента за секцио,това ще го реша последния месец според препоръката на док,ако каже че всичко е ок,може и нормално да родя,но предвид че имам ве4е една гинекологична операция и първо раждане 8 часа и бебе 3600,направо незнам,каквото каже док.
Със сигурност обаче предпочитам зодията да е овен и екшъна да е пълен.
Вие мислите ли да кръщавате децата си на някой роднина или ще им дадете индивидуални имена?

# 367
Чела ли е някоя от вас тази книга? Аз се чудя дали да не си я купя. Цената й е малко висока, но ако си заслужава като информация ще си направя един подарък.
http://www.helikon.bg/books/263/37590_kniga-za-majkata-i-bebeto. … -za-roditeli.html

Имена не съм избирала още, но няма да е на роднини, в това сме категорични с мъжа ми.

# 368
Здравейте мили маминки!В този дъждовен ден ми е много приятно да си седя на топличко и да си ровя в нета или да чета!Днес мисля да го ударя на мързел:)

anichka.bs книжката изглежда много добре!Аз много не съм привърженик на гледането на дете по книга, но все пак като полезни съвети предполагам ще е хубава!

За зодиите аз съм много щастлива, че така се нареждат нещата-аз съм Телец, бебо се очаква живот и здраве и той Теленце, а мъжът ми е Близнаци!Милият тежко му и горко Laughing

За раждането - секцио или естествено мисля да се доверя на док!До тогава има много време!Само всичко да е наред с бебо няма да го оставим да "отлежава" в мама:)

Много се радвам, че групата във facebook нараства!

# 369
Здравейте и аз да се запиша най-накрая. Чета ви от самото начало, но при мен в началото имаше маалко неприятности и затова изчаках.
Трета бременност ми е, но първите две не успяхме да стигнем до края Sad. Сега живот и здраве очакваме на 18.04. на 31 години съм.
аничка - тази книжка я имам, но не съм я прочела все още. Разгледах я отгоре отгоре и наистина е много хубава, с доста илюстрации. На мен ми я подари една приятелка и каза, че на нея й била в голяма полза като си е отглеждала дъщеричката.

# 370
Здравейте, момичета  Hug
Колко много сте изписали от петък насам... Joy Браво, вече успях да ви изчета. И на мен ми е много приятно да си стоя вкъщи на топло и да ровя в нета. В това време никъде не ми се мърда Rolling Eyes Пък и все още сме в ремонт и вкъщи лудницата е пълна  Grinning
Аз не знам дали ще се престраша за Facebook, тъй като има доста хора,които не искам да ме виждат  Thinking
Иначе относно зодиите - и при нас се очртава доста "огнено", направо взривоопасно  Joy Аз и мъжът ми сме лъвове, а бебо се очертава овенче Mr. Green Дано, мисля че ще ни бъде доста интересно Peace Joy
Благодаря на всички за подкрепата с проблема ми с възелчето  Hug Сега вече съм по-спокойна и се моля всичко да е наред Praynig
Ludoto_Len4e, това за хотел Анел ми звучи много добре. Къде и как става записването? А за другата събота ли става въпрос? Ако се организирате нещо, включете ме и мен  Wink

Това е засега от мен. Приятен сънлив есенен слеодобед  Hug

# 371
Здравейте, момичета  Hug
Колко много сте изписали от петък насам... Joy Браво, вече успях да ви изчета. И на мен ми е много приятно да си стоя вкъщи на топло и да ровя в нета. В това време никъде не ми се мърда Rolling Eyes Пък и все още сме в ремонт и вкъщи лудницата е пълна  Grinning
Аз не знам дали ще се престраша за Facebook, тъй като има доста хора,които не искам да ме виждат  Thinking
Иначе относно зодиите - и при нас се очртава доста "огнено", направо взривоопасно  Joy Аз и мъжът ми сме лъвове, а бебо се очертава овенче Mr. Green Дано, мисля че ще ни бъде доста интересно Peace Joy
Благодаря на всички за подкрепата с проблема ми с възелчето  Hug Сега вече съм по-спокойна и се моля всичко да е наред Praynig
Ludoto_Len4e, това за хотел Анел ми звучи много добре. Къде и как става записването? А за другата събота ли става въпрос? Ако се организирате нещо, включете ме и мен  Wink

Това е засега от мен. Приятен сънлив есенен слеодобед  Hug
Здрасти andromeda_84

На този линк:http://hipp.bg/?id=780 я има програмата,но още не са актуализирали за следващо записване датата, останало е от тази събота.Ще го сменят през седмицата.Записването става лично, защото на e-мail пращат потвърждение. Аз мисля и тази която идва и другата да ходя, понеже ще са ми интересни темите.Има я и програмата там .

приятно мързелуване

# 372
Здравейте, момичета!
Хайде и аз да се запиша в прекрасната ви темичка. Аз съм от отбора на Априлки 2007. Живот и здраве очакваме си второто овне на 06.04.2012. Развълнувах се от снимките на Къдричка, тъй като разпознах прекрасната Емили. С майка й и татко й се познаваме покрай един наш общ приятел.
Май е време да си сложа лентичка. А събирам и смелост в понеделник да уведомя шефа си  Mr. Green

добре дошла Hug
съвсем правилно си разпознала Емили Heart Eyes
заради нея, Алина държи бебето да се казва Еми, независимо дали е момче или момиче Mr. Green

Момичета, получила съм доста покани за приятелства във фейсбук, нищо лично, но няма да ги приемам Blush, оставам само в групата. Имам страшно много албуми със снимки, предимно на децата и никога не добавям като приятели хора, които не познавам лично ... по-нататък, като се запознаем може Hug

# 373
Здравейте, мили мами! Събрах смелост да се запиша... Чета ви от юли, когато ако не се лъжа само Брук Дейвис се беше записала, но не смех да споделя т.к първата ми бременност завърши по много трагичен начин, последван от 7 годишен стерилитет и все още много се страхувам... Така ще е докато не видя детето си здраво в ръцете ми, а и след това....
Чета ви всеки ден, плаках за двете мами които загубихме. Много пъти се изкушавах да изкажа "компетентно" мнение...
И така.... 33 години, термин 1.04....
Успех на всички и леко бременеене Hug Hug Hug

# 374
Е-е, Къдричка, нямате избор каката вече е определила името на бебо  Laughing. Моята дъщеря толкова силно искаше да си "родиме бебе", че направо предизвика съдбата. Не сме го планували, но сме и много щастливи, че ни се случи.
Определено втората бременност ми е по-различна от първата, но въпреки неприятните гадене, повръщане, непрекъсната нужда за сън, цистит, зъбобол и напоследък затруднено ходене до тоалетна - се чувствам много по-спокойна.
Във фейсбук съм по-активна, но може би ще се присъединя по-късно.  Peace
Зодиите - Вкъщи сме водолей(таткото), риба (аз) и овен. Подредили сме се един след друг. С таткото се шегуваме, че си правиме бебета по едно и също време в годината - криза в жанра Laughing

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 16:14 от slance80

Общи условия

Активация на акаунт