С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 974
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Да питам, на някой ходи ли му се на лекция в събота от 11.00 часа е /нищо,че пише от 10.00/ в хотел Анел /гр.София/
http://hipp.bg/?id=780 тук има инфо за записването и програмата , цената е 5 лв., като са помислили за  гладните и жадните;) Аз днес бях за първи път и много ми хареса.

# 346
  • София
Да питам, на някой ходи ли му се на лекция в събота от 11.00 часа е /нищо,че пише от 10.00/ в хотел Анел /гр.София/
http://hipp.bg/?id=780 тук има инфо за записването и програмата , цената е 5 лв., като са помислили за  гладните и жадните;) Аз днес бях за първи път и много ми хареса.
На мен ми допада идеята. Може да се организираме.

# 347
На мен ми допада идеята. Може да се организираме.
Ще е хубаво да се видим,макар и не на кафе.
При записването има падащо меню, в което те питат за тема по избор.Каквото и да изберете , тя темата е една, първия път и аз се шашнах какво да избера.
Пък и ако се съберем и ако имаме късмет с хубаво време може и после да седнем някъде.

# 348
Здравейте  Hug
В това лошо време няма какво да се прави. Днес накарах мъж ми да ходим в ИКЕА, цяла София се беше изсипала там, лудница и май повечето хора бяха като нас на зяй пазар. Лично на мен нищо не ми хареса а и ми се стори доста скъпо за джоба на българския потребител, може и да се намери нещо изгодно, но като цяло съм разочарована.

# 349
и ние мислим да отидем на разходка в Икеа, доколкото разбрах ресторанта там бил хубав  Rolling Eyes

# 350
  • София
Ние сме харесали една бебешка стая там, на много прилична цена,но като цяло и аз мисля,че е скъпо.                 Как застудя навън Sad

# 351
еееее момичета аз докато се събудя и групата ни във Фейсбук страшно се разраснала newsm44

много се радвам!!!! така като ви виждам на снимки и някакси ми е много мило  bouquet

аз също съм с някакво течение от няколко дни....трябва да отида на лекар, само се шашкам от всичко...вече ми омръзна

вие имате ли течение? newsm78

# 352
не, скоро пускала ли си МБ?

# 353
Здравейте  Hug
В това лошо време няма какво да се прави. Днес накарах мъж ми да ходим в ИКЕА, цяла София се беше изсипала там, лудница и май повечето хора бяха като нас на зяй пазар. Лично на мен нищо не ми хареса а и ми се стори доста скъпо за джоба на българския потребител, може и да се намери нещо изгодно, но като цяло съм разочарована.

Май всички по тази причина сме били в ИКЕА днес Laughing Ужас беше от народ.
И заведението изобщо не е кой знае какво, а не си е и евтино... Naughty
Ние си купихме джундурии, но ще правим и по-солиден пазар като приключим ремонта.

# 354
Брук Дейвис, мерси за групата и за поканата ... остава да влезна и да ви разгледам .. хм, и да ви позволя да ме виждате повече Simple Smile Целувки на групатаааа (и тукашните мамчета разбира се) !

# 355
Здравейте, момичета!
Хайде и аз да се запиша в прекрасната ви темичка. Аз съм от отбора на Априлки 2007. Живот и здраве очакваме си второто овне на 06.04.2012. Развълнувах се от снимките на Къдричка, тъй като разпознах прекрасната Емили. С майка й и татко й се познаваме покрай един наш общ приятел.
Май е време да си сложа лентичка. А събирам и смелост в понеделник да уведомя шефа си  Mr. Green

# 356
Canola Oil, Isopropyl Myristate, Cetearyl Ethylhexanoate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Sesame), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Dimethicone, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (Cocoa), Fragrance (Parfum), Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Extract

в този сайт може да видиш състава, ако не е посочен в българския http://www.drugstore.com/search/search_results.asp?N=0&Ntk=A … &N=4294949507
Мерси!

# 357
и на мен ми хареса олиото, защото имам стари стрии от преди години, но с него ще се мажа като родя, както и със стягащия крем.

# 358
Добро зимно утро Mr. Green Стига ни толкова аванта от времето. Да ви кажа никак не ми се стои в къщи, все се чудя на къде да хващам..
Като прочетох публикацията на slance80 , се замислих че съм заобиколена от огнени зодии, мъж ми е Стрелец , малкия Лъв, а и беб се очертава Овен лелее ще ме подпалят.
Мисля да се допитам до астролог, за датата на секциото и за името. Вие вярвате ли в тези неща?

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 08:48 от man4eva

# 359
Добро зимно утро Mr. Green Стига ни толкова аванта от времето. Да ви кажа никак не ми се стои в къщи, все се чудя на къде да хващам..
Като прочетох публикацията на slance80 , се замислих че съм заобиколена от огнени зодии, мъж ми е Стрелец , малкия Лъв, а и беб се очертава Овен лелее ще ме подпалят.
Мисля да се допитам до астролог, за датата на секциото и за името. Вие вярвате ли в тези неща?
А аз сега теб като чета си представям моя мъж везни със жена лъв и дете овен  Joy
По отношение на астролога вярвам и не вярвам, ако се получи така да се допитам до датата ,да може и да се съобразя /понеже и аз ще съм секцио/,но за името изключено.Не знам как е казваш имена а те ти казват кое, така ли е? Или те ти казват направо име, което е супер глупаво, че вземат да ти кажат Пенчо, така ли ще го кръстиш?

Общи условия

Активация на акаунт