С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 495
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
ЗА ПРИСЪСТВАЩИТЕ НА ЛЕКЦИЯТА В Х-Л АНЕЛ:

УТРЕ ВЪВ ФОАЙЕТО НА ХОТЕЛА /ПОНЕЖЕ ЩЕ Е СТУД/ СРЕЩА 10.45 ВЪТРЕ ОТ ВХОДА В ДЯСНО ИМА КАНАПЕТА.

дано има добри новини от къдричка

# 676
  • Пловдив
Здравейте!!!
Аз вчера бях при док. Той каза, че всичко е наред, видя две ръчички, две крачета, главичка, очички. Моето момче гледаше монитора и каза, че се движи, че си шава ръчичките и главичката. Аз поисках също да погледна, но като се надигна да видя и нищо не различавам  Sad. После в колата му викам, как така ти различаваш, пък аз нищо не мога да видя. И той ми каза, че аз като се надигна и се размазва картината. Снима го с айфона, направи и клипче, после ми показа и ми обясни кое му е главата, кракечата, ръчичките, но за мен всичко е едно. Не му е хубав видеозона, стар е. Около 19-20 г.с ще ме прати на ФМ и сигурно тогава ще си видя рожбата както трябва. БХС няма да правим.
Тъкмо се бях горе долу поускопоила и на този преглед пак малко се притесних. На предишните прегледи вървеше седмица, че и повече напред. Сега ми каза термин 30.04.2012, и ми каза, че съм в 11 г.с и 1 ден, а аз съм няколко дни напред по калкулатор. Къде се стопи тази седмица  newsm78 не ми е ясно.
Другата седмица ще ходя да давам кръв за изследвания и ще направим микробиология пак.
Говорихме за очите и ми каза, че преди раждането ще ме прати при специалист, който ще се произнесе има ли риск от отлепване на ретината.
За пътуването ми каза, че не препоръчва, че ще ми е трудно да измина 1750 км, около 27 часа пък е това. Със самолет нямало проблем. Но искам с бебето всичко да е наред в момента, не ми пука за пътуването. Искам да расте и да си върви в норма. Измери го-4.5 см.
Къдричка дано си добре, мила  Praynig Praynig . Стискам силно палци всичко да е ок.  Hug
Мара подробната ви разказа всичко и ви пожелава Хубав ден!!!

# 677
geryito, при бременност и при непостоянни хормони (дори да нямаш кисти и прочие, аз също нямам нито кисти, нито възли ..е др.е проблема де) - е задължително да се пие хормон, защото е жизненоважен за бебето, пий си го и не се тревожи въобще ... екстра си с това количество .. аз сигурно ще се наложи да го вдигна..
не съм, дано да си се успокоила вече .. това със стряскането - наистина засилва стягането в корема - случвало ми се е.. съжалявам да чуя, че си имала толкова кошмарна нощ! Оправяй се!

# 678
Здравейте!
S.kov, и аз съм на 75 л-т. един ден, другия 100 и то само защото имам леко сърцебиене, за малко да е всеки ден по 100. Дано да е добре другият път, че незнам вече всеки път го вдига с 25 мг....на теб колко ти е ТSH последно?
Как разбирате, че имате контракции само по втвърдяването ли? Не съм сигурна, че мога да разгранича нещата. Аз също имам втвърдявания, а и страхотни проблеми с храносмилателната система от началото още/ ужасни газове, колики, болки, подувам се като плондер/, така, че като стане нещо незнам от какво е. А и док все ми дават едни малоумни обяснения... матката се разтяга, незнам си кво си......
Къдричка, късмет!!!!

# 679
Здравейте и от мен. Чакам с нетърпение да дойде 24.10. тогава ще ходя на БХС и ще видим човека, че до сега сама си ходех на лекар и още не са се запознали с мъж ми  Simple Smile Много ми е любопитно каква ще му е реакцията .... като чета на вашите мъжлета каква е била си мисля, че ще падне голям смях
 Чудех се, тези от вас които шофират, слагате ли колани и ако не какъв документ трябва да се носи ако те спре катаджия?
Хубав и слънчев петък Hug

# 680
  • Пловдив
Аз шофирам всеки ден и си нося колана. За сега не ми пречи по никакъв начин.

# 681
s.kov, gazolin - Аз съм с Хашимото. Един ден пия 100 мг Л-тироксин, един ден 125 мг. Всеки месец следя ТСХ и ФТ4. Засега съм ОК. Преди да забременея не съм си увеличавала дозата, пък взех, че забременях успешно. На тази силна доза съм от един месец. Трябваше да сваля ТСХ под 0.2.
Днес бях на ЖК. Бебо е добре и отговаря на 15 г.с. Вече съм 68 килограма, забременях 65. Шофирам си на воля и си слагам колана, но напоследък съм много изнервена. Мъжът ми и детето си го отнасят най-много Embarassed. Снощи сядох и едната учителка в детската градина. Горката не можа да мъцне. А те много държат на обноските и обикновено те са с назидателния тон.

# 682
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
samm щом се чувстваш добре отиди, разбира се...и приятно изкарване  Hug
Не съм дано повече да не се случва  Praynig
Къдричка мислим те всички тук  Praynig Hug
*dreamer* успокой се мила, това с разликата е напълно нормално, особено ако се прави с различен ехограф... мен в Токуда ми пише на снимката една седмица повече, а на ФМ беше само 2-3 дни повече.... така, че споко... бебече си е добре, няма да се притесняваш  Hug
bubeto_bu слагам, не ми пречи...бяхме говорили по-рано за това, че може само тази част, която е диагонално да слагаш  Peace
днес нямаше да идвам на работа, дори си бях легнала да гледам предаването на Гала и мъжа ми звъни, че трябвало да излиза и аз пак тук...  Laughing
Лек ден на всички  Hug

# 683
Здравейте,
Къдричка Hug
Аз също шофирам всеки ден и досега само едни път ме хвана съклета и го махнах колана, но без него не се чувствам добре - страшен навик.

Миналия път като родих, на 5 ден отиваме с мъжът ми да ми свалят конците и двамата без колани.
Спряха ни полицай и написаха само глоба на мъжа ми, то беше очевидно, че аз не мога да си седя на д-то, камоли колан, оказаха се много разбрани.

Хубав петък!

# 684
gazolin, втвърдяването на корема може да бъде и от газове и от нередовен корем също, ако е силна контракция не можеш да я объркаш, защото корема ти става като циментиран Peace

# 685
Здравейте момичета Simple Smile
Най-после петък, направо нямам търпение да стане 17ч и да се прибера удома Simple Smile
Къдричка - чакаме новини  Hug

Относно шофирането аз винаги карам с колан, но от какво не ми е добре корема и все ме боли почнах да карам без колан, документ не нося със себе си имам снимка на телефона си от ехограф, не че ще ми повярват че съм бременна с моя хлътнал на вътре корем. До сега не са ме спирали и като минавам покрай карулки или видя полицай си дърпам колана, че не ми се занимава да се разправям, но все пак скоро ще ни проличат коремчетата и няма да имаме проблеми с това Simple Smile

# 686
Здравейте и от мен Simple Smile Не съм писала, защото от няколко дни всичко е наред( дано вече да е така постоянно, че това легло и този лап топ ми омръзнаха). В понеделник бях при гин. си-гледахме бебчо на 4D и се установи, че е момче newsm44...Аз много исках момче, въпреки, че относно имената бях избрала първо за момиче, но сега имаме и за момче...Много съм щастлива  newsm44 Мъжа ми също много се зарадва! Относно това в коя седмица се вижда- аз съм в 13 седмица Simple Smile

Погалете си сладките коремчета от нас Simple Smile

# 687
  • Sydney
bocinka честит ви мъж тогава Simple Smile  Hug

# 688
  • Пловдив
bocinka, честито и от мен!  Hug

# 689
  • Ямбол
Здравейте и от мен.
Днес денят не започна много добре. Не знам защо но така ми се виеше святи бях толкова замаяна, сякаш мозъка ми спи а аз не. Слава богу светна ми малко сега и ме налегна глад.
Радвам се че сте добре всички, дано и аз скоро разбера пола на бебчето си, имам си едно момченце иска ми се сега да е момиче. Следващата ми косултация е на 03.11 и ще съм в 15 г.с. дано доки да го види.
Да ви кажа сега като съм в колата не ми е конфортно да слагам колана, сякаш ми притиска коремчето долу, странно усещане и все ме е страх че ако мъжо ми удари рязко спирачки тоя колан ще ме свие много, та избягвам да го слагам.
Едва в третия месец съм, но знаете ли вече ми личи коремчето  Party За жалост обаче още не съм се отървала от това гадене.... Twisted Evil ужасно е
Ох, малко се увлякох  с писането днес, а? Дано всички сте ок. Желая лек ден на всички!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт