С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 945
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Здравейте сладурки,
аз днес мога да се похваля, че изядох първото си кисело мляко от 3 месеца без да ми стане лошо. Напрово на върха на щастието съм Simple Smile Иначе за протокола +4кг. и корем достатъчно видим. Не мога да си закопчая панталоните. Стават ми само 2 и то не за дълго Simple Smile Но не ми пука твърде ако бебо е добре. Може би защото ми ставаше лошо от всичко без хляб, знам ли.
За секса и аз съм под карантина но пак хормоните ми бушуват яко в тая насока Simple Smile
Относно изследванията питах дали трябва да е на гладно, но ми казаха в никакъв случей да не взема да припадна. Да съм яла, пила и да ходя.... Сега вече се чудя какво да правя. Аз съм на 11.10 на фетална и БХС  newsm78

# 91
  • Sydney
BlackFire нормално е от бременността да пада косата, като добавим и есенното време - ако имаш сезонен косопад... моята падаше много в началото, но го отдавам на нерви, сега е екстра  Peace
bib4o81 дано вече не ти е лошо  Praynig и аз съм на 11.10. на ФМ, БХС-то още го мисля  Rolling Eyes  Hug
за вземането кръв: за кое вземат 3 епроветки? на мен ще трябва на 6 пъти да ми я вземат цялото това количество  Rolling Eyes ще бъде пак борба за цялата лаборатория  Grinning

# 92
 Тъй, добавих който имаше за добавяне и сложих най-отдолу предложенията за заглавия на следващите теми от миналата тема. Имаше и други предложения, но ме мързи да ровя в темите, та ако някой се сеща какви бяха или пък който ги е предложил може да си ги спомни нека пише на лични за да ги добавим!  Peace

# 93
  • Sofia
benitabeni   samm беше писала за три епруведки...Ако исакш аз ще дойда за една, две да дам место теб Simple Smile Лошото е че сме в един ден. Надявам се да не издевателстват толкова в/у нас. Аз в четвъртък ще давам кръв и урина по ЖК, и после във вторник пак. Много ще ми стана май  Crazy

# 94
  • София
На мен ми взеха 2 епруветки и то не пълни...слагат иглата и само сменят спринцовката или там каквото е...аз никога не гледам, защото припадам, но усетих какво правят. Бях на гладно и жадно Simple Smile По принцип имам фобия от игли и такива неща, но не ми стана лошо този път Simple Smile Важното е след това да изядеш нещо шоколадово Simple Smile За косата - не съм забелязала да ми пада повече от обикновено, но се боядисвам руса и сега съм в процес на чудене какво да правя  Sad Знам, че не е много добре тази отрова да влиза в теб по време на бременност... Ама какво да правя...не ми се иска да съм грозна мама Simple Smile Вие как сте с боядисването на косата?

# 95
gloria28 и аз бях в чуденка за боядисването, но реших да го отложа за сега!Не знам до каква степен може да повлияе на бебчо, но не ми се рискува!

# 96
за боядисването, вече се боядисах веднъж, преди да разбера че съм бременна, а сега съм си купила безамонячна боя, за всеки случай...

какви са тези 2-3 епруведки!!! добре че тука ми взеха съвсем малко, половин от най малките спринцовки, то и толкоз едвам пуснах, винаги ми става лошо и кръвоносните ми съдове се свиват и скриват някаде:)
казаха ми и да ям преди това, но само да не е мазно

# 97
  • София
Ох, аз вече го направих веднъж в началото, когато не бях много наясно с нещата и сега съжалявам Sad  Дано не е оказало влияние Cry По принцип казват, че не е хубаво в първия триместър да се боядисваш, после нямало толкова значение, а аз точно тогава го направих  smile3511 Banghead  И не знам дали не се параноясвам, но само черни мисли имам в главата си, постоянно се чудя дали всичко ще е наред....може би защото си стоя вкъщи и като няма какво да правя мисля само глупости  newsm78

# 98
  • София
Здравейте ! Много се радвам на всички с хубави новини! Само така!  Praynig
Относно боядисването- и аз бях в голяма чуденка, изчетох много по въпроса. В крайна сметка - нито е доказано, че вреди на плода, нито, че не вреди. Аз за себе си реших и смених русото с естествения си цвят. Пък като се роди бебка, живот и здраве, може пак да стана изкуствена блондинка Simple Smile
За взимането на кръв - на мен ми взеха само една пълна  епруветка.
Успех на всички, на които им предстоят прегледи!

# 99
  • Пловдив
И аз се боядисах и то преди две седмици. Не знаех, че не трябва. Дали наистина е вредно или това е някакъв мит  newsm78? Ще разпитам мои познати, родили наскоро.

За сега не забелязвам някакъв кой знае какъв косопад. Но има време......едва ли ще ме подмине

gerginotko, виждам те горе. Точно днес те мислих. Как си?
.

# 100
Привет и от мен и честито за новата темичка-СТРАХОТНА Е!!! Аз да ви кажа нито съм се боядисвала, нито съм се подстригвала-казват че не е хубаво и не го и правя! Косата ми пада ужасно много Sad От началото на бременността съм качила 1 килограм и не знам дали е нормално това Sad Да ви се оплача сладко и месо въобще не ми се яде-вие как сте със тях??? Като ми прилошее нищо не е в състояние да ме оправи-нито кисело, нито солено, нито сладко....Sad Кръвното ми постоянно е ниско. Като ходих при док. в Сряда каза, че бебето било големички за седмиците в които било-35 мм. А относно секса-в момента в които док. ми потвърди, че съм бременна категорично ми беше забранен и така.......Успешна бременност на всички щастливи Априлски мами:)

# 101
  • Пловдив
bocinka и аз съм така. Сладко и месо не ми се поглежда. За кг. не се притеснявай, ще си наваксаш, важното е, че бебенцето си върви добре.

Не ми се работи, искам да става 17.00 и да потеглям към къщи. Не, че там отново няма да седна пред компютъра да работя, но все пак ще съм си у дома.

# 102
  • София
Аз има доста познати фризьори и те казаха, че боята се прави от остатъци от петрола, тоест чиста отрова и хич не било хубаво за бременни. Може само с безамонячни бои, но те придават само блясък, не могат да изсветлят косата...
За сладкото и месото - ям си ги, ям всичко както обикновено, не ми се гади от дадени миризми или храни...всичко е по старо му:)

# 103
bocinka и аз съм така. Сладко и месо не ми се поглежда. За кг. не се притеснявай, ще си наваксаш, важното е, че бебенцето си върви добре.

Не ми се работи, искам да става 17.00 и да потеглям към къщи. Не, че там отново няма да седна пред компютъра да работя, но все пак ще съм си у дома.

А казват,  че месо трябвало да се яде защото в противен случай настъпвала анемия Sad

# 104
  • Пловдив
Не знам дали е от това, че не ям месо, но съм прозразна в лицето. Като прибавя и гадните пъпки, които ми излизат една след друга, е нещо ужасно. Ще видим като си направя изследвания, какво ще излезе.

Общи условия

Активация на акаунт