С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 944
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
gloria28 споко бе и аз нямам коремче... сестра ми даже ми казва: "а, то на теб, ако ти проличи до 8-мия месец ще е добре"  Mr. Green  Laughing не го мисли и това ще стане  Hug
Къдричка за доц. Томова си записах час около средата на миналия месец за 11.10.  Peace
man4eva пълна суша, заради кървенето в началото...сигурно до края  Rolling Eyes иначе искам, ама не може и море и сладолед  Mr. Green
Ivkata-Pifkata Успех на ФМ и БХС  Praynig Hug
за килограмите - започнах да си връщам загубените 2, но съм още минус 1 от преди  Rolling Eyes
вчера след едно "Корни" се оправих, това кръвно ще ме довърши, щом се чувствам така е под горна 80  Rolling Eyes казаха ми, че мед с орехи също помага, днес ще пробвам  Peace
Лек ден и успешни прегледи, ако някой е  Praynig Hug

# 76
Ето ме и мен - вече щастлива  newsm44 . Дълго не писах заради проблема с отлепването. Вчера бях на док и ми каза, че всичко е ОК и няма и следа от проблема. За всеки случай продължавам с лекарствата и инжекциите, за да се формира хубаво плацентата. Записах се и на ЖК в МД. Пуснаха ми всички изследвания и те са много добри. Още не съм си видяла тези от цитонамазката и микробиологията, но на следващата консултация ще ми каже док. Още не съм ходила на ФМ и БХМ, но имам час за 12-ти. Бебо вече е голям 62 мм и подскача като жабка в корема. Много е хубаво  newsm45 и за първи път чух сърчицето, бях го виждала, но не бях го чувала. Уникално е! Надявам се занапред да съм добре и да нямам повече проблеми. За протокола съм +2 кг. Все още ми се гади  Sick
Ами май е това. Не се сещам за сега за друго. Целувки за всички и да ни е по-леко  Simple Smile

# 77
  • Sydney
D&G много ме зарадва  Hug аз те "виждах" горе, но си казвам, че ти ще решиш кога да пишеш  Hug дано повече нямаш неприятни преживявания и с бебче всичко ще е наред  Praynig Hug супер за изследванията, дано и ФМ и БХС са екстра  Praynig пиши по-често и само хубави неща  Hug

# 78
D&G,много се радвам,че при теб всичко е наред!!! Hug Hug Hug
Аз да ви кажа си имам корем,може би ми пролича по от рано ,защото е втора бременност.Даже от далеч ме разпознават.Но това не е показателно,просто при всеки е различно.
Иначе със секса....на ограничен режим,максимум веднъж седмично и то с повишено внимание.
Желая приятен ден на всички!!!! Hug Hug Hug

# 79
  • Пловдив
Добро утро!  Hug Hug Hug

Добре дошли на новите мамчета!

Честито на всички с добри новини!

D&G, много се радвам за вас с бебо!  Hug

benitabeni и аз съм с ниско кръвно, но то ми е винаги такова, така че много рядко ми причернява и то най-вече, ако съм клекнала и се изправя. Сладкото не помага ли? Успех утре на прегледа и те чакаме с хубави новини.  Hug

На всички на които им предстоят срещи с бебенцата желая успех и после да споделите своите вълнения и хубави новини!

Като ви чета за срещите, колко са пораснали, как шават, как махат и т.н така ми се иска и на мен да го видя  Grinning. Ехографа на моят док не е много добър. Коремен е. На посл. преглед ми показа и на мен, че все на таткото обяснава (но и той е по-любопитен, задава по сто въпроса), но не беше оформено добре.

За кирограмите, моето момче снощи ме изнуди да ме качи на кантара и то точно след като бяхме вечеряли. Викам, айде ще изпадам в шок като се кача ама се изненадах много. Свалила съм, а последните дни си хапвам добре и то все боклуци. Аз преди да забременея поддържах средно 57 кг. при височина 175, а сега съм 61.5 кг. Бях стигнала до 64 кг., но както съм писала и преди аз още преди да разбера, че съм бременна започнах да ям като ненаситно прасе  Mr. Green и тогава качих бързо няколко килца.

За секса-док беше забранил заради кафявото течение, но последните дни от време на време го огрява. Желание нямам никакво ама от мен да мине. Все ме бъзика "видяли как ти спрях кафеникавото течение"  Mr. Green

Нкяой знае ли нещо за Кристинет-малката мама? Нещо изпуснала ли съм? Как е тя?

Хубав ден!!!  newsm51    love001

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 10:24 от *dreamer*

# 80
Добро утро и от мен, момичета   newsm51

D&G,, радвам се, че се включи с толкова добри новини.  Hug Само така!!! Дано оттук нататък се радваш само на хубави мигове с бебо   Peace Praynig
Къдричка,  препоръчвам ти още днес-утре да се обадиш на Томова, за да си запазиш час за началото на декември. Аз миналата седмица в началото се обаждах и тя ме записа за 22 ноември, по-ранни часове нямаше. Успех!  Peace

Момичета, аз скоро не съм се теглила, но предишния път бях с 3 кг. отгоре. Имам чувството, че ще стана малко слонче до края  Joy Иначе коремчето вече ми личи и все повече започват да ме "разкриват" - главно колегите  Blush
А за секса - сега с ремонта, който правим вкъщи и двамата с мъжа ми сме много уморени и хич не се сещаме.  Rolling Eyes Иначе той си има повече желание, аз в началото изобщо нямах, но се смилявах над човека  Mr. Green Дано по-натаък и аз вече да имам  Laughing

Аз днес следобед ще ходя да се записвам на ЖК по ЗК, че не може да съм само към фонда. Стискайте ми палци всичко да е наред, момичета  Praynig Малко се притеснявам, защото док, при който ще ходя работи и в Шейново и като види, че са ми прави изследвания в МД, да не вземе да се държи гадно, че нали знаете за "вечната" конкуренция МД-Шейново...  ooooh! Дано да не се направи на интересен!
Някоя от вас имала ли е такива проблеми с някой лекар?  newsm78 Стискайте ми палци!

Желая на всички ви хубав ден   bouquet

# 81
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, ей ме и мен!  Hug

Бяхме на видеозон, всичко е наред, човечето си беше сложило едната ръчичка зад врата в началото, много смешно, като някакъв шеф  Mr. Green, после се размърда и показа как може да прави лупинги, пък и даде възможност на лекарката да го измери отвсякъде!  Mr. Green Дълго е към 7см и за сега всичко му е наред!  Grinning

Д&Г, много се радвам, ще видиш, че от сега нататък всичко ще е наред!  Hug

Глория, не се коси, корем ще имаш - щеш не щеш!  Mr. Green За секса, правим, ама по-рядко, може би около 2 пъти седмично (понякога повече, понякога по-малко), ама не защото нямаме желание или заради бременността, а защото Стоян се буди да суче по 1000 пъти на нощ и не успяваме да се доредим.  Crossing Arms

За килограмите, бях свалила 2, ама предполагам сега като съм по-спокойна ще си ги върна с малко отгоре (дано да е малко). И аз не искам да качвам много, но ако съдя от предишните си бременности просто няма да ми се размине, само си представям какъв слон ще стана!  ooooh!

Успешни прегледи на тези, на които им предстоят!  Peace

Андромеда, стискам палци да не ти направят проблем, все пак вярвам, че ако обясниш какво е положението и че не зависи от теб няма да има проблеми!  Peace

# 82
# 83
Аз не мога да се оплача секс не ми липсва и желанието взе да ми се увеличава към секса Mr. Green

И аз така Party

Док ми погледна БХС резултата и каза "Чудесно" Simple Smile

Взеха ми и кръв и урина за изследвания. ТРИ епруветки кръв #Crazy Като излязох бях на припадане...Но един кроасан, един шоколад и половин литър вода по-късно, съм по-добре Simple Smile

Абе само на мен ли не ми пука за килограмите? Искам да кажа що се отнася до суета, иначе, ако почна да качвам прекомерно и може да вреди на бебето или на раждането, разбира се, че бих послушала лекарски съвет как да постъпвам...

За раждане - или Вита или Шейново, защото там изражда моята док Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 11:08 от samm

# 84
  • София
Ами аз по принцип си обичам секса и мисля, че ако не го правя 1 месец ще изпадна в някаква депресия, че нещо не е наред между мен и таткото  ooooh! По принцип много си държа на тези 'взаимоотношения'  Grinning А и съм на 23г. Може и това да оказва някакво влияние Flutter 
А относно храната - за сега не се ограничавам в нищо, само гледам да не е нещо с консерванти, оцветители и т.н. Ама и никога не съм била на диета де...Скоро ако ми се наложи не знам дали ще мога да устоя, чревоугодник съм си    food002  Та така...утре съм на преглед, дано всичко е ок.
Само да споделя, че до сега само ми се гадеше от време на време, но не съм повръщала....до снощи   Sad Какво стана - не знам, но ми прилоша и  Sick  А би трябвало дори да ми минава гаденето, не да се влошават нещата Thinking Дано е за първи и последен път, никак не е приятно Simple Smile
Утре ще пиша след прегледа как сме с бебо  baby_neutral 
Приятен и успешен ден, мами  Hug

# 85
  • Sydney
*dreamer* сладкото ми помага за кратко, а и не мога да ям много, много, заради стомаха  Rolling Eyes
Andromeda_84 стисвам ти едни палци  Praynig Hug
Не съм супер  Hug все така да е  Praynig
samm браво за БХС-то  Hug

# 86
  • Пловдив
benitabeni, на мен ми става гадно като ям сладко, а преди това не можех без него.  Hug

Andromeda_84 имаш и от мен стистнати палци!  Hug

Не съм, браво за хубавите новини! Много ти се радвам.  Ако знаеш как си мечтая за повечко деца, но ще видим като родя дали ще се оправя с едно. Иначе таткото иска пет. Казах му да ме е намерил по-рано и ако иска пет да си вземе и втора жена  Mr. Green. Сестра ми все ни вика, абе ще ви видя като се роди, дали ще искате все още много деца.

samm, радвам се, за хубавите резултати от БХС. Какви са тези три епруветки кръв  ooooh! ooooh! ooooh! Много ме е страх от вземането на кръв, ама щом трябва ще давам. На следващият преглед док ще ми назначи изследвания и ще ми източат и на мен. Олелеле майко.

На мен ми пука за кирограмите, но все пак бебето е на първо място. Може и сто кг. да стана, само то да е живо и здраво. От както забременях не съм толкова суетна. Но дано не кача много, че после по-лесно да сваля и да си върна горе долу предишната форма.

gloria28, успех утре на прегледа! После те очакваме на отчет.

# 87
  • На гарата
Момичета имам въпрос.на 37 съм втора бременност в 10 г.с вече се записах на ЖК направиха ми всички изследвания но забравих да попитам а и доктора не ми каза кога трябва да направя БХС и фетална морфология като за следваща консултация съм записана за 19.10 а бях на преглед на 12.09 да не изпусна сроковете за тези изследвания като заради възрастта ме водят рискова бременна?А и съм от далече а ходя на консултации в Пловдив.Пътувам по 240 км

# 88
  • Sydney
Естрея ранна ФМ се прави 12-13-14 г.с., общо взето всеки триместър  Peace БХС се прави 13-14-15 г.с. - първото БХС, второто трябва да погледна  Peace

# 89
Здравейте мили априлки!Поздравления за хубавите новини на всички похвалили се мамчета!

И аз да споделя за секса!Сега съм под карантина, док категорично забрани!Иначе лично на мен желанието ми многооо се увеличи!Но за сега ще караме на сух режим, до второ нареждане!

За килограмите на мен доста си ми пукаше в началото, защото преди да забременея си трупнах няколко и сега съм с +3!А честно да ви кажа не съм се отпускала много!Но явно пак вина имат хормоните.Аз не съм от най-високите и сигурно до там ще до докарам, че по-лесно на човек ще му е да ме прескочи, отколкото да ме заобиколи Laughing, но НАЙ-важен е бебчо!

Момичета на някоя от вас започнали по-усилено да й пада косата?Аз сега съм много притеснена за това!По принцип се грижа за гривата си!А сега като виждам колко коса пада и ми призлява! Cry

На мен кръв ще ми пускат на 14-ти, но ме стресирахте!3 епруветки!!!!Аз не съм от плашливите, но на гладно и жадно има опасност да подвия коленете:)

Общи условия

Активация на акаунт