Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да се използва епилатор по време на бременност?
Какви са препоръчителните методи за обезкосмяване по време на бременност и преди раждане?
Какви са различните методи за обезкосмяване, използвани от бременни жени и техните резултати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да се използва епилатор по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните методи за обезкосмяване по време на бременност и преди раждане?
Препоръките за обезкосмяване по време на бременност варират. Някои жени споделят, че са продължили да използват епилатор или кола маска, докато други предпочитат самобръсначки или депилатори. Съществува и възможността за лазерна епилация, която се споменава като ефективна, но изисква повече от една процедура. Преди раждането някои жени избират да се подложат на обезкосмяване с помощта на професионалист, като например козметик, акушерка или санитар. Акушерките или санитарите също могат да извършат тази процедура с помощта на ножици. Освен това се споменава, че някои козметични салони предлагат услугата на изплащане до 5 години.
-
Какви са различните методи за обезкосмяване, използвани от бременни жени и техните резултати?
-
Какви са разходите и ефективността на лазерната епилация?
или с огледалце или татито да помага
и да стане проблем.
). То разрезът ми е доста над окосмената част, но ме обръснаха в болницата, с бръснач
Аз само питам - а кое точно е лошото в малките перверзиийки? Не ви ли разнообразяват сексуалния живот?