С топло яке и обувки,ФЕВРУАРСКИТЕ деца ще преборят есента!- Тема 20

• 38 803
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
Мецанке, защо не вземаш от туските Пампер, аз съм доволна, никаква разлика с другите, а са на цена 4+ или 4 независиомо са 24 лева  Peace едните са 66 броя, другите 58, ама за каква разлика говорим  Peace

Добро утро от мен  Mr. Green

Изтървам бая неща, ама следобед като приспя дребосъка ще имате една страница мой пост, така да знаете  Hug

Честит рожден ден на Евилчето между другото   bouquet Hug

# 631
Какви са тея цени дето ги говорите? Shocked
Аз вземам Актив бейби(не от турските) 4-ка 70 бр. за 24.70 лв.

# 632
В метро и аз съм забелязала,че са скъпи памперсите.Пък аз взимам от турските Прима- 4-ка,66 бр. за 17лв.... Mr. Green Никаква разлика с Актив бейбито...
Песл, не се притеснявай....у всички ни е така.Мъжо все ми мрънка,ама не го отразявам вече....като не му харесва,да си го направи по-чисто....толкова мога аз.  Mr. Green
БулчеJoy липсваха ми и на мен товите постове
Мимозке, никаква депресия... Naughty
Ятце, страшен е ...особено с праза... hahaha
Наде, всичко ще бъде наред... Hug Hug Hug Няма как иначе....

# 633
  • Варна, морето, сините вълни...
Абе Вили от къде ги вземаш тези памперси, ако не е тайна  Rolling Eyes

# 634
Здравейте,
amidala13, Евилчето не е ли на 19.10 newsm78
Памперси взимам 4-ка за 37 лв 99 бр. от Кауфланд.
Още съм болна и май Лорис също го прихвана Sad Има сополки от вчера, много ме е яд, че го заразих. Уж се пазех с маска и т.н. Снощи спа при нас на спалнята. Страх ме е да не свикне, но не можа да заспи до към 2:00ч. Спеше, но се будеше на всеки 30 мин, и накрая не издържах и го взех при нас. Спа до 9:30 без да се буди.
Айде че пак му се доспа и трябва да се гушкаме.

# 635
Здравейте и от нас с Мони  Hug Hug Hug

Вчера забравих да ви се оплача, че едни простаци или не знам какви да кажа/пиша/ са ни разбили мазето и са откраднали двете колела. Малката плака милата много ама много , нейното и беше подарък за РД и го беше карала най-много 1час. Направо бях бясна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А за памперсите и ние сме на Прима но ни ги носят от Свиленград. Мами от София ако знаете къде може да се купят в София ще се радвам да споделите.  bowuu bowuu bowuu

Мисля да се обличаме и да ходим на разходка с малкия.
Хубав ден от нас.

# 636
и аз взимам от турските пампи от пазара ни - по 20 лв, а иначе с поръчка на познати от Турция - по 17 лв Simple Smile , нямат никаква разлика, както е казала Ади, аз само 3 пакета в началото взех от белия памперс от Метро и от тогава сме на турските  Mr. Green

Ади, браво на Венци - сега гледах клипчето, и ние лазим вече 1 седмица и от тогава всичкко ми е нагоре с краката, не мога да я оставая и за 1 мин сама, а и отделно се научи да се изправя доста бързичко, и като се изправи се пуска - безстрашна е, и веднага някъде се удря  ooooh! . Отделно ака през 1 час, не можем да се справим с разстройството - дупата ни е червена, и направо е някакъв ад при нас

Браво на изправилите се момченца на хей я и на ятце

Всички болнички бързо да оздравяват

скачам че имаме чудо в едната стая и малката все иска да гоо пипа  Crazy , сега се е насочила скоростно натам
после пак ще пиша

# 637
Мецанке, включвам се ни в клин, ни в ръкав само да кажа, че за смучене най-ефикасни са ми Стрепсил Сензитив. Имат Ибупрофен и лекуват действително, не просто успокояват червено гърло.

# 638
# 639
Благодаря за отговорите за цените на пампите!За сега ще ползваме Пуфиса,ако имам ядове ще ги продам на кума ми,те ползват такива,а за Бена ще взема от турските,да ги видиме и тях.
Айде бягам,че гуцата ме вика,гааагааа,брррррр  Laughing

# 640

amidala13, Евилчето не е ли на 19.10 newsm78

Blushми тогава е да, е сега видях, нищо де, случват се и такива неща... hahaha

Я кажете откъде толко евтини турските пампита, аз си мислех, че 24 лева са на далавера, а то и по 17 имало  Shocked Веднага споделяйте моля  Peace

Моят синковец днес стана в 7,15 и отказа повече да дремка...съответно преди малко заспа по-рано, даже не е обядвал, ама беше гроги...ходих с него да вземем кухнята, хем с колата, ми то щеше да ни отвее... ooooh! Егати времето....Чакам си циганското лято, което обещават... Whistling

# 641
  • София
Миленка до нас един арабин продава такива Прима. Иначе Евридика не се кахъри, Криско откакто почна одисеята със постоянното изправяне и последвалото никнене на 2 зъба едновременно- бях казала вече приспивам в количката (нали е вързан в нея и да има мерак за ставане се изпарява  Twisted Evil) и след 15 мин го пренасям в кошарата. Иначе не става, особено 3 ден като съм съвсем сама, спрях и да се юркам да шъткам, да натискам и люлея- едно че не съм Шесторъката Чандра и друго- ми то на бойно поле го преврърнахме това приспиване...

# 642
Бобчо, аз малко не съм в час дали си коментирала, но на нас докторката за разстройство ни каза да редуваме оризова вода и чай шипка. Да давам пробиотик Линекс бейби . На втория ден вече акаше нормално... Peace
Искам и аз от тези турски памперси  Crossing Arms
Катуци, много неприятно. Не се ли спряха тия набези  #Cussing out
Момичета  Hug

# 643
А аз казах ли ви, че както си имахме само едно зъбче месец и половина вече имаме тамън 5 броя, и още 2 на път... Whistling

# 644
Здрвейте,от седмица и ние сме на тези турски памперси и ги намерих на 15.80лв Peaceдобри са,доволна съм,та до сега купувах от билла за 25лв-за какво говорим,за мамите в пловдив ще кажа -на складовете на Брезовско и един магазин новооткрит до общежитията на Марица Peace

Общи условия

Активация на акаунт