Оставам в леглото при мама и тати!

• 20 504
  • 492
  •   1
Отговори
# 195

P.S. Няма да мога да заспя тази вечер, докато не разбера - секса в спалнята хубаво го ампутирате някак с дете помежду си, ама как се справяте и с ерекцията на мъжете си, да му се невиди, с евнуси ли спите??  Thinking

Изцеждаме ги преди да си легнат.

Joy

# 196
Имам нужда от съветите ви! Моля, не от упреците и поучителното мърморене...
Разговорът доста се е отклонил от молбата на авторката...

Предложението за детски психолог ми се струва нелошо, аз обаче бих направила и среща без детето - поне първата. С уговорката, че и психолозите понякога, вторачени в преподаваното им в университета (ако нямат глава на раменете си да го осмислят), могат да дадат съмнително адекватни съвети. Но тук се намесва и преценката на родителя.

Ако Дорис все още следи темата (съмнявам се!) бих й препоръчала сама да си направи една преценка - доколкото е възможно отстранена - как оценява детето си като зрелост, самостоятелност, привързаност. Прекаляването с умалителни форми в оригиналния пост малко ме притесни. Но те най-вероятно не са нещо необичайно и тревожно - често виждам в Бг-мама как радетелките на самостоятелното спане, отбиването на шест-нула-нула месеца с умиление говорят за "водичка", "градинка" и други лиготии, от които ми се изправя косата.

Това, че децата трябвало, задължително и без сянка от съмнение да спят в отделна стая, дори няма да го коментирам. Сега, друг е въпросът, че традиционно след бебешка възраст те не са спали с родителите, защото тяхното място е било заето от народилите се междувременно следващи бебета. Обаче, са спали с баба и дядо или братчета и сестричета - и то, точно до момента, в който са си намирали собствен партньор за леглото/секс.
Няма такова положение преди средата-края на XX век някой да е спал сам в стая, освен евентуално някой аристократ с тотално сбъркани бит и душевност. Знам, знам, модерността, тогава и душове са нямали - така е, а за айпади да не говорим Grinning

Спането сам може да бъде и приятно, така е - една от най-комфортните прояви на егоизъм.
Практикувах го над 20 години и определено ми бяха нужни периоди на адаптация както с гаджетата, така и с детето ми впоследствие, за да започна да търпя отново външни хора в леглото си. Обаче, съм се отделила в собствена стая някъде около 9-10-годишна възраст. Съмнявам се, че щях да го ценя толкова, ако някой ме беше изпратил там насила.

А "трябва еди-как си, защото обратното е извратено" (спане с родителите, сукане/биберон на X години) най-често означава, че не виждаме по-далеч от собствения си нос. Плюс, че го врем в делата на другите, където не му е мястото.

А, CrazyChick, твоят мъж само в семейното ложе ли получава ерекция? И само, ако е тъмно и всички са се разотишли по стаите? Как се справяте с ерекцията в ресторант или в кухнята в присъствието на децата, например, ако си го целунала тайничко по шията между беленето на тиквичките, м? Недай боже да му пуснеш ръка, докато гледате семейно филм?

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 15:33 от Параход

# 197
crazy chick ,   bouquet

# 198
  • София
ами, аз под хигиенни съображения разбирам и разни подробности, свързани със секса, също ми е кофти дори само мисълта, че аз ще съм в цикъл, или пък като ги няма децата може да сме правили секс на същото легло, пък после и децата ще спят в същите чаршафи.

# 199
ами, аз под хигиенни съображения разбирам и разни подробности, свързани със секса, също ми е кофти дори само мисълта, че аз ще съм в цикъл, или пък като ги няма децата може да сме правили секс на същото легло, пък после и децата ще спят в същите чаршафи.

А поне веднъж годишно сменяте ли ги?

# 200

P.S. Няма да мога да заспя тази вечер, докато не разбера - секса в спалнята хубаво го ампутирате някак с дете помежду си, ама как се справяте и с ерекцията на мъжете си, да му се невиди, с евнуси ли спите??  Thinking

Изцеждаме ги преди да си легнат.

Е,кога и къде?!НАли децата не спят без вас и ви преследват от легло в легло...   Laughing

# 201
То детето изобщо не е живяло месеци наред там, дето мъжът ти влиза за малко, не?  Joy И не е продукт точно на тия занимания?

Ох, извинете ме за вулгарността, но тази тема искрено ме развълнува.

# 202
Аз пък нямам никакви проблеми с това. Когато се къпеш редовно, секса не е нещо мръсно, нито пък цикъла.

# 203
  • София
Сменяме ги само като родим ново бебе!

Бебето може да е било там, но в момента, в който е излязло оттам, вече е отделен човек с отделна хигиена. Ако е само до къпането, то значи няма проблем и да правим секс в чаршафите на детето, какво толкова! За вас не знам, ама на мен ми е гадно така. Искам си чаршафите!

# 204
Сменяме ги само като родим ново бебе!
Йес!   Joy

# 205
много ми е странно, двойките, които правят по-шумен секс как го правят, хихихихи, като в съседната стая е 8-годишното Им дете. LaughingЗапушват си устите сигурно взаимно.Или тук всички са от тихите, не издаващи звук, да, разбира се. Mr. Green

# 206
  А, завряхме ли се вече в чуждите чаршафи и хорските ерекции? Joy

То детето изобщо не е живяло месеци наред там, дето мъжът ти влиза за малко, не?  Joy И не е продукт точно на тия занимания?

Ох, извинете ме за вулгарността, но тази тема искрено ме развълнува.

Да не е първата подобна, която виждаш? Тогаз разбирам вълнението ти... само че след десет хилядния еднотипен пост с назидание вместо смислен съвет вече не е хич вълнуващо, ами само досадно Wink....

# 207
масово е отклонението, спокойно, дами!

# 208
Ирис, ами за мен е една от първите, не съм редовна в тези подфоруми (пиша в някои специализирани по-систематично), и досега само бях чувала легенди и митове за съдържанието Simple Smile

# 209
много ми е странно, двойките, които правят по-шумен секс как го правят, хихихихи, като в съседната стая е 8-годишното Им дете. Laughing
8- годишната спи дълбоко, за разлика от 3-годишната. Но тя пък още не е много наясно с нещата. Wink Добре, че в събота сутрин всички малолетни спят поне до 9 - спокойствие и блаженство.

Общи условия

Активация на акаунт