Оставам в леглото при мама и тати!

• 20 521
  • 492
  •   1
Отговори
# 210
CrazyChick, твоят мъж само в семейното ложе ли получава ерекция? И само, ако е тъмно и всички са се разотишли по стаите? Как се справяте с ерекцията в ресторант или в кухнята в присъствието на децата, например, ако си го целунала тайничко по шията между беленето на тиквичките, м? Недай боже да му пуснеш ръка, докато гледате семейно филм?

Параход, въпросът е доста безсмислен, ако приемем, че сме поне семпло запознати с процесите в мъжкото тяло  Wink Едно е ерекцията в будно състояние, която подлежи на съзнателен контрол, друго е нощната ситуация, нали. Колкото и да ги цедите тези завалии, каквото и да обяснявате, шестгодишно дете, будещо се сутрин до здрав и прав мъж с нормални телесни функции, е... как да кажа... просто нямам думи.

# 211
Параход, въпросът ти към мен е доста безсмислен, ако приемем, че сме поне семпло запознати с процесите в мъжкото тяло  Wink Едно е ерекцията в будно състояние, която подлежи на съзнателен контрол, друго е нощната ситуация, нали. Колкото и да ги цедите тези завалии, каквото и да обяснявате, шестгодишно дете, будещо се сутрин до здрав и прав мъж с нормални телесни функции, е... как да кажа... просто нямам думи.

Ще трябва да попитам сина - виждал ли е баща си сутрин рано там долу...И пак ще пиша, обещавам!

# 212
Ирис, ами за мен е една от първите, не съм редовна в тези подфоруми (пиша в някои специализирани по-систематично), и досега само бях чувала легенди и митове за съдържанието Simple Smile

Какво да ти кажа, те всичките теми са общо взето от един тип... Имам чувството, че някои хора в тоя форум просто деца не търпят и всякаква проява на детинскост се заклеймява моментално като отклонение, водещо до страшни беди в бъдеще... А пък къкви изисквания има към поведението на детето, само и само да бъде в "нормалното", и родителя му да не е оплескал работата още от самото начало, просто не е истина...

Ама ти се навъртай, винаги може човек да се порадва на някой бисер.

# 213
ама те нали спят-как ще видят?
Вили, не го питай детето виждало ли е , а усетило ли е.Или спите без гащи? Crazy Mr. Green

# 214
ама те нали спят-как ще видят?
Вили, не го питай детето виждало ли е , а усетило ли е.Или спите без гащи? Crazy Mr. Green

Joy
Мне, и чаршафи сменям редовно, и с бельо и пижами спим.
Вечер няма по-сладко и за мен, и за мъжа ми и за малкия - от това да си легнем заедно, да си пуснем филмче и да се гушнем и така да заспим...На всички ни е приятно. Детето има стая, но не я иска все още. Не мисля, че е драма. Като поиска - ще си избере сам мебелите.

# 215
crazy chick, детето не ни е вдигало завивките и не ни е оглеждало, а и винаги мъжът ми става пръв, прави кафе, буди ме и детето става след 30-40 мин., дотогава каквото е имало е вече го няма. Не е виждала нищо, но ако има семейства, които спят голи и отвити, тогава наистина не е подходящо.

Е,кога и къде?!НАли децата не спят без вас и ви преследват от легло в легло...   Laughing

Ами не знам, не ни е преследвала, сама си заспиваше, не е приспивана, отива и си ляга, повече не става (когато ляга в спалнята), врътваш си ключа на хола и готово. Леглото в хола и в спалнята ни едно и също като модел Simple Smile
И проблемът е решен Joy

Още малко и снимки ще искате  Joy

В крайна сметка човек си прави нещата според всичко останало.
Няма да остане без секс и това пък е най-смешната причина, заради която бих си изгонила детето. Сега като си спи в стаята, пак не ползваме спалнята по предназначение, да ни ожали човек Simple Smile

# 216
аууу Вили, ти си с момче, ей сега ще има друга драма, че се докосва до жена вечер...

# 217

Вечер няма по-сладко и за мен, и за мъжа ми и за малкия - от това да си легнем заедно, да си пуснем филмче и да се гушнем и така да заспим...На всички ни е приятно. Детето има стая, но не я иска все още. Не мисля, че е драма. Като поиска - ще си избере сам мебелите.

мълчи, мълчи, ти просто не знаеш какво вършиш... ужас просто, и даже не регистрираш колко ужасно е това Joy
  Да не говорим пък за телевизията преди заспиване... абе поне два-три параграфа не ти мърдат по Закона за правилното възпитание... А наказанието е ужасно - връзване пред монитора и три часа плътно назидание от Крейзи, Краси и още някой друг перфектен родител...

# 218
аууу Вили, ти си с момче, ей сега ще има друга драма, че се докосва до жена вечер...

Joy
Ем, така е - грешна съм, добре че има тук такива добродетелни дами - които с лека ръка да заклеймяват околните, пък после да роптаят за толерантност  Joy

# 219
Друго ме занимава мен Simple Smile

Всички - в тази тема включително - си въобразяваме, че възпитаваме страхотни, интелигентни, преждевременно развити, учтиви, емоционално стабилни и прекрасни индивиди. Според както ни диктува родителският инстинкт, форумът, педиатърът, свекървата и т.н. който там признаваме за авторитет. Или поне ни се иска да бъде така.

Добре де, защо тогава около нас е пълно с малоумни, невъзпитани, неуравновесени идиотчета?
Риторичен е въпросът Grinning

# 220
Те са деца отвънка, не са нашите  Flutter

# 221
  Щото майките им не четат тука.

# 222
Не може да са отвънка! 90% от българските жени в детеродна възраст са в бг-мама! Да не би да са чужденчета?

# 223
аааа, ц, не е така.Аз идиотчета не съм видЕла, ще прощавате... Crossing Armsнашата среда е контролирана, както е модерно да се казва... Whistling

# 224
Добре де, защо тогава около нас е пълно с малоумни, невъзпитани, неуравновесени идиотчета?
Защото много хора изобщо НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ по ред въпроси. Тук поне хората мислим и разсъждаваме кое е добре и кое-не за децата.
Ако не ти даде решение на даден проблем, форумът ще те накара да се замислиш по ред въпроси със сигурност. А това не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт